Lafa nerden başlayacam bilmiyorum
İsmim Ertugrul.yaşım ise 16.5 .92 ocak doğumluyum.lise 3 e geçtim.forumda çok aktif olmasamda 6-7 aydır tüm yazılarınızı elimden geldigince takip ediyorum.
Neyse hikayeme başlayayım.bundan 6-7 ay önce havalar ısındıkça elazığın motorcuları r6 larla cbr 600 rr lar la fjr1300 lerle r1 ler hayabusalarla egzoz bağırtarak gezince bu seslerden ve motorların görüntülerinden dolayı motor aşkı başladı.youtube dan motor show videoları izlemeye başladım.motor resimlerine bakıp ah çekmeye başladım
aradan bi süre geçti.bizim serviste [boyum 1.73] 1.60 boylarında osman diye biri var.benden de 1.5 yaş küçük.bigün baktım diyo ertu motor aldım.dedim olm senin boyun ne ki motor alıyosun dedi hemde 250 lik. dedim hangisi dedi hyo gtr 250 r.falan işte.neyse eve gittim.aynaya baktım.dedim osman 1.60 lık boyuyla sürüyosa ben ağlatırım bu motoru
tabi motor konusunda hiç bi bilgim yok.gözümü dikmişim r6 ya 1000 rr a.neyse işte bigün cesaretimi topladım ve babamın yanına gittim.baba bana motor dedigim an döndü öldürecen mi kendin bu yaşta dedi
öle bi konuşmadan sonra.15-20 gün üsteledim.motorda motor diye.en son dedi git scoter beğen alalım
dedim yok ben racing e bincem olm daha popon motor selesi görmemiş git bi öğren dedi.motor klubu başkanı olan ali abi var.saolsun babamla gittigimizde baya bi ilgi gösterdi.ybr 125 ile derslere başladık.trafige falanda çıktım tek başıma tecrübe amaçlı 5-6 kere.20-25 günlük egitimden sonra ali abi babamı ikna edelim bi 600 rr alalım dedim ki nası bi tepki gördüm anlatamam:D
olm öldürecen mi kendini bi hatanda motor kafana geçer falan filan derken bu siteleri söyledi git oku araştır dedi.yüzüne bakmadığım cbr 125 e mecburen aşık olmaya başladım :)1000 rr 600 rr a tıklamıyodum bile
neyse babamın karşısına dikildim ybr işi tamamdır cbr istiyorum dedim.korkuyorum kaza yapmandan sana bişi olsa naparım falandan sonra en sonunda hallettim konuyu
en geç 1 hafta içinde cbr125 r ıma kavuşacam bi sorun bi aksilik çıkmazsa :)Allahın izniyle bi kaza yapmadan zevk alarak sürmek istiyorum.kendi kendime prensip edindim zaten.markete bile motorla gitsem kasksız montsuz çıkmayacam.babama söz verdim dikkat edecem diye.bana bişe olunca ben ölür giderim de annemle babam akrabalar kardeşim ne yapar düşünmem lazım
neyse işte lafı çok uzatmadan
motor konusunda ilk hocam ali abiye ve siz motordelisi üyelerine adminlerine ve sitede yararlı yazı yazan bilgilendiren tüm motorculara teşekkür ederim.cıbırıma kavuştuğumda motorumla resimlerimi yayınlarım inş.
Sabah sabah cbr videoları izliyom netten
Delirdim herhalde
Herkese kazasız belasız dertsiz sürüşler..
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5491 Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD
Tarih: 03.07.2008 - 09:34 Mesaj konusu:
hadi bakalım hayırlısı darısı başıma gsf 600
kardesim 125 le falan olacak iş degil sen 600 1000 arardan bahsediosn sarmaz bunlar seni bu yasta hayabusa lazım sana şaka biyana 125 le baslayıp ufak ufak zaman geçmesinin ardından ufak ufak cc yüselt
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız