Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vespa Nostaljisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vespa Nostaljisi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Vespa Nostaljisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vespa biliyorsunuz ki 1946da üretilmeye başlıyor. Hedef kitlenin kadın erkek ayrımı yapmaması için, kadınların da topuklu ayakkabı ile binebilmesi için rahat tasarlanmış. Önden rüzgar almaması, oturma pozisyonun dik olması ayrı tasarımlar. Herkesin kullanılması için üretilmiş. Şu andaki üretim rakamları milyonları bulıuyor. Kadınları da teşvik etme ve hedef kitle olmasından dolayı, reklamlarda oldukça kadın kullanıldığını göreceksiniz.

En büyük tanıtım şüphesiz Audrey Hepburn ile Gregory Peck'in, 53 Yapımı olan, Vespa'yla Roma'yı turlayan filmleri oldu.

Çoğu filmde scooter olarak Vespa kullanılıyor. Eski LX modelleri oldukça nostalji katıyor. Benim hatırladığım 2 film var. Birincisi Jude Law'ın Alfie (Oldukça severim), ikincisi Nicole Kidman'ın Çevirmen filmi.

Alfie filmi Judelaw

Nicole Kidman - Çevirmen

Ufak bir derleme yaptım. 50 ve 60lardaki Vespa reklamları... Arkada oturanlar genelde yan oturuyor. Bunun sebepleri var tabii ki. Pratik halk ulaşım parolasıyla çıkılıyor. Bayanlarda etekli olduğundan oturmaları için en rahat pozisyon bu. Bazı modellerde ortada demir olur. Bunun sebebi de bu bir nevi.

Askeri araç olarak da kullanılmış.

Grafik çalışmaları:

Fotolara devam edelim...

Ünlüler de Vespa ile fotoğraf vermekte. Jennifer Lopez bile poz vermiş Göz kırpıyorum

Nostaljik videolar için fotolara tıklayıp indirebilrsiniz:

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespa çok güzel bi motor benimde bitane olsun isterdim.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cizgisini kalitesini cok uzun süre korumayı başarmış Vespa ayrıca sürekli yeniledigi teknolojisi ile de gönüllerde taht kurmaya iyi satış rakamları yakalamaya devam edecektir Bravo
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır tane kullanmıstım baya eskıydı ama cok keyıflı bır motordu... Gülümsüyorum
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalnız Jennifer normalde at gibi biliyodum, burdaki pozda pijamalı eşşek (zebra) gibi çıkmış Gülümsüyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fosil olmuş motor ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum 1946 da üretilmeye başlamış...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Motordelisi Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol güzel kareler volkan abi 08 1000rr daha iyidir be vespa dan Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespa efsanevi motosiklet.hatta adamın biri vespayla bir kaç kere dünya turu yapmıştı.
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vespa bana göre bambaşka sadece motor değil Çoook seviyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bir tane abisi bir tanede kardeşi var Gülümsüyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden efsane ya..
Motordelisi
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tepeden bakınca yaban arısına benzediği için vespa ismini koymuşlar, bende de 1986 model bir PX 200 vardı, gerçekten keyifli bir alet .

( Kıvancım, gelmiyon mantıya ) Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korumasız kasksız binmişler şu italyanlar hiç örnek olmuyorlar bizlere kötü örnek oluyorlar koruma konusunda şuraya bakın çoğunluk kasksız ve cıbıldak korunacaklarına soyunmuşlar tam aksine töbe töbe Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

VOLKANRR demiş ki:
bende bir tane abisi bir tanede kardeşi var Gülümsüyorum

görgüsüz şey sordularmı sana abisi kardeşi varmı sende diye , olanı var olmayanı var Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haa bende istersim bi fıstık yaşili vespa Delirdim
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal