Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SINAV HAKKINDA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SINAV HAKKINDA
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pinarozdemir
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 15:29    Mesaj konusu: SINAV HAKKINDA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Merhaba sizlere bişey sormak istiyorum Cumartesi günü sınava giricem sorum şu B ehliyetim oldugu için A2'de sadece motorun tüm sorularını mı cözüyoruz yoksa kitapçık ayrı olarak geliyorda içinde sadece motosiklet için mi motor soruları var
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.07.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Standart kitapcik gelicek ve kitapciktaki motor bolumunu yapicaksin. yani sira optik okuyucu cevap kagidinda da sadece motor kismi isaretlenebilir digerlerinin ustu cizilmis gelcek. Bravo
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pinarozdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NASIL yani bana kurstan sizin kitapçık ayrı gelecek sadece motosiklet motor soruları geliyor dendi ve bana 55 tane soru olan test kagıdı verdiler içindede sadece motosiklet motor soruları var ve sınava iki gün kala
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pinarozdemir, Sen sadece 20 soru çözeceksin...Sınava son 2 gün kala sana o testleri veren arkadaşlarda çok akıllıymışlar Gülümsüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pinarozdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

galiba ozaman sınavı geçemiycem cünki diger motor sorularına hiç bakmadım ben ya:( moralim bozuldu:(((((
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diğer b ehliyeti alırken sorulan motor sorularıyla aynı ...sadece motosıklet le ilgili bı kaç soru var o kadar....
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pinarozdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF demiş ki:
pinarozdemir, Sen sadece 20 soru çözeceksin...Sınava son 2 gün kala sana o testleri veren arkadaşlarda çok akıllıymışlar Gülümsüyorum

Neşecim simdi özetle anlatıyım kursa gittim yazıldım vs.. Ve sürekli sordum soru örnekleri yok mu diye ve bana en sonunda bir tane 10 milyona kitap sattılar sonra bende içine bakmaya başladım A1-A2 Motor soruları diye ayrı bir bölümde sorular vardı 60 tane örnek onları bir güzel okudum cevaplarını çözdüm bugun gittim dersaneye sınav giriş kagıdımı almak için sordum dedim ki sadece motorsiklet motor sorularımı cözücez yoksa genel motor mu dedim sizlerin kitapçıkları ayrı gelicek dedi ordaki adam bana da.. ve elime ikitane fotokopi kagıdı verdi bunları calısın bunlardan 20 tanesi cıkıcak dedi offfffffffffffffffffffffffff
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer sınavı geçmek istiyorsan otur geçmiş yılların çıkmış sorularını defalarca çöz yada cevaplarını ezberle
sorular motorsikletle alakalı deselerde motor motordur, genel yapısı aynı sayılır

inanki 1 gün çalışmayla orta düzey bir ortaokul öğrencisi bile bu sınavı rahat geçer İyi fikir Bravo

haydi şimdiden kolay gelsin, başarılar OK
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ikeyy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paniğe gerek yok.. sorulara bak fotokopileride yanında götür. zaten bi süre sonra millet ya bunu ne yaptın vs geyiğe dönüyor ortalık Gülümsüyorum ama bak tabi sende zaten sorular acayip koladır hep aynıları çıkar..
Başa dön
ikeyy Çevrimdışı ikeyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pinarozdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moralim bozuldu ya ben genel motor sorularına bakmayalı 6 sene oldu neyse sağlık olsun napiyim hayal kırıklıgı oldu simdi bende öfffrf
ikeyy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya pınar Gülümsüyorum saçmalama.. çok basit sorular sadece eldeki fotokopilere ve cevaplarına bak yane.. 55 tane sorudan 20 si çıkıo ve gözetmenlerde genelde kopyaya izin verio diyoruz Gülümsüyorum sakin basit işte.. Gülümsüyorum
Başa dön
ikeyy Çevrimdışı ikeyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Sen otur kursun verdiği 55 adet soruyu ezberle muhtemelen bikaç saatini alır, Sonra sınava girdiğinde anlayacaksın zaten o kadar gözünde büyütme Çok gülüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pinarozdemir, elime ikitane fotokopi kagıdı verdi bunları calısın bunlardan 20 tanesi cıkıcak dedi.
ne güzel adamlar zaten soruları bulmuşlar sadece oraya çalışsan yeterli.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pinarozdemir, arkadaşım kusura bakma ama biraz tembel birisin galiba Çok gülüyorum
yahu bak herkes 3-5 sayfadan vede çıkacağı kesin sorulardan bahsediyo sen hala moralim bozuldu diyosun Gülümsüyorum
yahu insaf,az gayret Gülümsüyorum
bak şöyle düşün: ilerde birgün motorunla yolda kalırsan belki bu öğrendiklerin sayesinde motorunu onarabileceksin Çok gülüyorum
altı üstü 50-60 soru, yazılı değil sözlü değil test hemde Çok gülüyorum
moral bozmak yok, çalışmak var, kolay gelsin Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pinarozdemir, sana verılen 55 sorudan sınavda 20 tanesı cıkacak 55 sorunun cevaplarını ezberlersen bıle gecersın fazla gozunde buyutme Göz kırpıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal