Arkadaşlar Merhaba sizlere bişey sormak istiyorum Cumartesi günü sınava giricem sorum şu B ehliyetim oldugu için A2'de sadece motorun tüm sorularını mı cözüyoruz yoksa kitapçık ayrı olarak geliyorda içinde sadece motosiklet için mi motor soruları var _________________ Pinar
Standart kitapcik gelicek ve kitapciktaki motor bolumunu yapicaksin. yani sira optik okuyucu cevap kagidinda da sadece motor kismi isaretlenebilir digerlerinin ustu cizilmis gelcek.
Tarih: 03.07.2008 - 15:57 Mesaj konusu:
NASIL yani bana kurstan sizin kitapçık ayrı gelecek sadece motosiklet motor soruları geliyor dendi ve bana 55 tane soru olan test kagıdı verdiler içindede sadece motosiklet motor soruları var ve sınava iki gün kala _________________ Pinar
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2598 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 03.07.2008 - 16:00 Mesaj konusu:
pinarozdemir, Sen sadece 20 soru çözeceksin...Sınava son 2 gün kala sana o testleri veren arkadaşlarda çok akıllıymışlar _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
diğer b ehliyeti alırken sorulan motor sorularıyla aynı ...sadece motosıklet le ilgili bı kaç soru var o kadar.... _________________ Büyüyünce zx10r
+
Ama ondan önce Kum Rengi 636
Tarih: 03.07.2008 - 16:04 Mesaj konusu:
MaGICLeF demiş ki:
pinarozdemir, Sen sadece 20 soru çözeceksin...Sınava son 2 gün kala sana o testleri veren arkadaşlarda çok akıllıymışlar
Neşecim simdi özetle anlatıyım kursa gittim yazıldım vs.. Ve sürekli sordum soru örnekleri yok mu diye ve bana en sonunda bir tane 10 milyona kitap sattılar sonra bende içine bakmaya başladım A1-A2 Motor soruları diye ayrı bir bölümde sorular vardı 60 tane örnek onları bir güzel okudum cevaplarını çözdüm bugun gittim dersaneye sınav giriş kagıdımı almak için sordum dedim ki sadece motorsiklet motor sorularımı cözücez yoksa genel motor mu dedim sizlerin kitapçıkları ayrı gelicek dedi ordaki adam bana da.. ve elime ikitane fotokopi kagıdı verdi bunları calısın bunlardan 20 tanesi cıkıcak dedi offfffffffffffffffffffffffff _________________ Pinar
eğer sınavı geçmek istiyorsan otur geçmiş yılların çıkmış sorularını defalarca çöz yada cevaplarını ezberle
sorular motorsikletle alakalı deselerde motor motordur, genel yapısı aynı sayılır
inanki 1 gün çalışmayla orta düzey bir ortaokul öğrencisi bile bu sınavı rahat geçer
paniğe gerek yok.. sorulara bak fotokopileride yanında götür. zaten bi süre sonra millet ya bunu ne yaptın vs geyiğe dönüyor ortalık ama bak tabi sende zaten sorular acayip koladır hep aynıları çıkar..
Tarih: 03.07.2008 - 16:11 Mesaj konusu:
moralim bozuldu ya ben genel motor sorularına bakmayalı 6 sene oldu neyse sağlık olsun napiyim hayal kırıklıgı oldu simdi bende öfffrf _________________ Pinar
ya pınar saçmalama.. çok basit sorular sadece eldeki fotokopilere ve cevaplarına bak yane.. 55 tane sorudan 20 si çıkıo ve gözetmenlerde genelde kopyaya izin verio diyoruz sakin basit işte..
Sen otur kursun verdiği 55 adet soruyu ezberle muhtemelen bikaç saatini alır, Sonra sınava girdiğinde anlayacaksın zaten o kadar gözünde büyütme _________________
Tarih: 03.07.2008 - 16:16 Mesaj konusu:
pinarozdemir, elime ikitane fotokopi kagıdı verdi bunları calısın bunlardan 20 tanesi cıkıcak dedi.
ne güzel adamlar zaten soruları bulmuşlar sadece oraya çalışsan yeterli. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
pinarozdemir, arkadaşım kusura bakma ama biraz tembel birisin galiba
yahu bak herkes 3-5 sayfadan vede çıkacağı kesin sorulardan bahsediyo sen hala moralim bozuldu diyosun
yahu insaf,az gayret
bak şöyle düşün: ilerde birgün motorunla yolda kalırsan belki bu öğrendiklerin sayesinde motorunu onarabileceksin
altı üstü 50-60 soru, yazılı değil sözlü değil test hemde
moral bozmak yok, çalışmak var, kolay gelsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız