Tarih: 03.07.2008 - 18:21 Mesaj konusu: Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)
AVRUPA yakasında olan en kalabalık buluşmaydı heralde. katılımcılar bayağı fazlaydı. bende fazla foto yok. diğer çekenlerde bi zahmet eklerler fotoları,gece güzeldi fakat yavaş gitme yarışı yapılmadı katılımcıların az olması sebebıyle.neyse arkası yarın diyelim. benım için de güzeldi
sayat arkadasımızın doğum günüydü dün
fazla kafa ütülemeden elimizdekileri paylaşalım en iyisi
yaww poza yazık ben nasıl böyle hata yapıp yağcı 1000rr la caanım suzimi aynı kareye koymuşum
eskilerden kim kaldı kuzey ve semuteyo kemal. bundan sonrada görmek isteriz
huluuti abi niyeti bozmuş ayrancı rr pardon volkanrr ın arkasında debeleniyor
bu kelleyi de tabiiki tamero yedi. geriye kemik bile kalmadı
En son zzzzzz tarafından 03.07.2008 - 18:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 03.07.2008 - 18:36 Mesaj konusu:
Barızzzzzzzzzzzzzzz cığım ne güzel de eğlanmişsinizzzzzzzzzzz ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 03.07.2008 - 18:37 Mesaj konusu:
süper bir gündü _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 03.07.2008 - 18:39 Mesaj konusu:
zzzzzz, Bırışcımm ellerine sağlık
Yeni arkadaşlarla tanıştık, eskilerle hasret giderdik..
Güzel bir akşam oldu _________________ Bazen susmak sesini duyurabilmektir...
..NeJat..
CbR_BuRRaK, gezdiririm kardeşim,ama beni durduğum yerde yakalaman lazım
KammadeRR, tamero bu belli olmaz bana köpeği andırdı ama. kuzu kellesi olduğunda ısrar etti ToyRider, burçak sizin geldiğinizde ben makineyi kaldırmıştım şarjı azdı . gevezenın karede sizin pozlar
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 03.07.2008 - 18:46 Mesaj konusu:
zzzzzz, biliyorum canım önemli değil önemli olan orada sizlerle bulunmak aynı güzel zamanı birlikte paylaşmak hissetmek. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 03.07.2008 - 19:07 Mesaj konusu:
paylasım için tşkler. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 03.07.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
çok güzel bir akşamdı ,yavaş gitme yarışmasın da katılım olmadığından iptal olması kötü oldu olsaydı daha renkli kareler olacak tı eminim ,herneyse Barışım paylaşımın için çok teşekkürederim ayrıca Arzu (geveze hanıma)da baskı kuralım onda da baya foto olacak baskı kuralımki görelim biran evvel:) _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız