Tarih: 03.07.2008 - 20:03 Mesaj konusu: şu model kıyaslamaları...
nedir bu honda,yamaha,suzuki,kawasaki yle alıp veremediğimiz anlamıyorum.bi marka çılgınlığıdır gidiyo bazı arkadaşlar,birisi bi test yapıyo honda birinci geldi bu sene iddalı olan kawasaki son sırada...bakıyosun2 gün sonra bi test daha koymuşlar kawasaki 200hp motoruyla fark attı vs.arkadaşlar bunların çoğu reklam amaçlı yazılar sonuçta markalar reklamını yapıyo reklama binlerce dolar harcıyolar bi firmaya parayı veriyosun senin motorunu öne çıkarıyo sonuçta bunlar dünya markaları hepsinin bir sürü özelliği var ön plana çıkarılabilecek yazıyo 3-5tane veriyo dergiye reklamı...bizde getirip buraya koyuyoruz sonra ortalık karışıyo hadi bakalım topla toplayabilirsen bu markaları kullanan arkadaşlar buraya fikirlerini motorun artılarını eksilerini yazıyolar zaten birisi motor kıyaslama topici açtığı zaman herkes en güzel şekilde fikirlerini anlatıp yol gösteriyo,lafın kısası:marka çılgınlığı olmadan motorlarımızı tanıtırsak doru yol bulunur,sonuçta bugün hondaya bineriz yarın denk gelir yamahaya sonra suzuki sonra kawasaki derken bi bakmışız bütün markalar elimizden geçmiş işte tam burda biz motorcuyuz deriz ve her marka hakkında düşüncemiz ve söylicek lafımız olur...fikirlerimi anlatabildiysem ne mutlu bana kalın sağlıcakla...bu arada 2004 model kawasaki motorum var kaza yaptım ama olsun fikir edindim yinede motor sürüşü biraz sert çok rahat değil birazda sesli çalışıyor diğerlerine göre ama gidişi 600lüklerden çok farklı acayip gaz yiyor.bunlar edindiğim kısa tecrübeler.şahsi olarakta 2003-2004 model racıng alıcak param vardı en çok ilgimi kawasaki ve yamaha çekti nasip kawasakiymiş onu aldık hayırlısı olsun... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız