Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hem terzi hem polis hemde motorcu :))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hem terzi hem polis hemde motorcu :))
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 04:31    Mesaj konusu: hem terzi hem polis hemde motorcu :)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemde çinli scooterle , yollarda mitinglerde polislerin söküklerini yapmak için motorize terzi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 04.07.2008 - 04:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Tel.de polis teli 0505'li Gülümsüyorum
anında düğme dikilir İyi fikir
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 04.07.2008 - 04:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar yatın artık uğraşmayın böyle işlerle Çok gülüyorum Çok gülüyorum tamero, dikkat et derin denizde yüzme seninde söküğünü dikiverirler... Delirdim
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 04.07.2008 - 04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
ya arkadaşlar yatın artık uğraşmayın böyle işlerle Çok gülüyorum Çok gülüyorum tamero, dikkat et derin denizde yüzme seninde söküğünü dikiverirler... Delirdim

ben her yerde yüzerim sığda, derinde ben söküğümü dikecek kadarda becerikliyim o dikecek olanlar avucunu yalar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 04:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
ToyRider demiş ki:

ben her yerde yüzerim sığda, derinde ben söküğümü dikecek kadarda becerikliyim o dikecek olanlar avucunu yalar Çok gülüyorum Çok gülüyorum

söküğünü mü dikersin yırtığınımı bilmem ama sanırım şuan benim evde olan modlar birazdan bu topağı kilitleyecekler Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 04:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
tamero demiş ki:
ToyRider demiş ki:

söküğünü mü dikersin yırtığınımı bilmem ama sanırım şuan benim evde olan modlar birazdan bu topağı kilitleyecekler Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

o modlarına çok sevdiğimi ilet onlar anlar, o topağıda kitledikten sonra alıp saklasınlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 04:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"topemerom seni seviyorum muck"

Anlarmışsın sen bunun ne demek olduğunu Çok gülüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 05:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende senı severım hemde cook neresı sırma sacsa sırma saclı sarısınım mucukssss oda bunu anlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 05:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şeker de diyor ki: ikili konuşma form kurallarına aykırı
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Volkan diyor ki : 2 kilo borcun olan kanadı getir

Ante diyor ki: Uyma bunlara hemşerim Çok gülüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 05:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
şeker de diyor ki: ikili konuşma form kurallarına aykırı

Volkan diyor ki : 2 kilo borcun olan kanadı getir

Ante diyor ki: Uyma bunlara hemşerim Çok gülüyorum

şekere diyorumki , kişi kafasına su dökenin yanında olurmuş , ata sözü deveyi gezdıren ınsanı seven yaraşır misali Gülümsüyorum
volkana diyorumki , o sırma saçlı hırbo baş sever diye baş getirdik adama bir baş yedirelim dedik korktu yemedi oğlak kuzu dedi diye ne güzel başı getirmiştik , neyse kanat sorun değil başımı yemesin kanat diye diye teknelerın orda ona 5 kılo yedircem catlasın sırma saçlı kamillllll re re Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hemşerime diyorumki bunlara uymam ben hemşerim sen rahat ol , biri zaten portakalmıdır şekermidir kompostamıdır reçelmi nedir birisi sırma sarı saçlı kamillll (neresi sırma saç , sarı saçsa ) ne uyucam onlara haaa hemşerim volkan değilmiş onun asıl adı kamilmişş akşam abisi dedi göbek adı volkanmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 05:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seni seviyorum portakal reçeli
Seni Seviyorum Kamillllll
Seni Seviyorum Hemşehrim "batılcanla kumpir toplamaya gitti"
Seni Sevmiyorum Toyun Riderın

Bu topaç yeterince pert olmuştur ve amacına ulaşmıştır kilitliyoruzzzzzz Delirdim
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 05:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizin işiniz gücünüz yokmu kardeşim gecenın bu saatinde sabah oldu iş var güç var işiniz gücünüz dalga geçmek yaa bakın işinize yaa biri öretmen olcak gel bu cocuklardan hayır bekle, biri ana okulu yönetir kesin o bebelerde ya motorcu olur ya bısıkletlı i bırı desen it eğiticisi gel o itten hayır bekle hemşerime laf yok topu topu 1 tane bide memet ağamada laf yok o garıbımın sesı cıkmıyo kalmıs sızın ıcınızde ne yapsın şşş kamill kalk git cocukları topla laf yetiştireceğine servisini yap Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 04.07.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

terzi polis bahane muhabbet şahane muhahaa Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.07.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Re: hem terzi hem polis hemde motorcu :)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
hemde çinli scooterle , yollarda mitinglerde polislerin söküklerini yapmak için motorize terzi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Motor güzel duruyor, çinli değil gibi...

Güzel yakalamışsın gene Tamer Abi Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal