Ben bi ATV alıcamda Ehliyet gerekirmi öyle yollarda felan sürmücem Yazlıkta bide Köye giderken(yazlıkla köyün arasında 30km war) almaya düsündühüm sey Kuba Motor XY200STII 200 CC Atv baslık tarafımdan degıstırıldı ONURKARACA
Senin yaş epey bi küçük sanırım.Herkes bi baksın diye emir vermen de güzel uymuş konsepte."v" yerine "w" yazman,bilinçsiz olman...vs.Gayet güzel konu olmuş tebrikler
Tarih: 04.07.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
tabiki gerekir ehliyeti sadece polis çeviri diye düşünmemkte faydavar allah korusun köyde birisine vurursan alacagın ceza ehliyetli ile ehliyetsiz arsında dünya kadar fark olucaktır. _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
arkadaslar merhabalar size bi konuda danısmak istiyorum....
ben .... yasındayım işte .... model .... marka atv almayı düşünüyorum sizlerin görüşleri nelerdir kullanan war mı ha bide bu atv ler için ehliyet gerekiyor mu_? bu konuda beni bilgillendirirseniz sevinirim ....
gibierinden bi topic açarsan herkes sana yardımcı olur kimsede sana kızmaz hiç kimse hiç bişe söyleyemez o anda yardım etmek istedigin konu hakkında bilgi verir....
şimdi benim yukarıda anlattıklarımı umarım yanlış anlamazsın...
ve bir dahaki topic inde bu şekilde haretket edersin umarım...
keyifli forumlar... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 05.07.2008 - 00:34 Mesaj konusu:
biliyorum sayılır ama çarpacak kadar kötü sürmüyorum uzaktan kumandalı mı istiyosun bakiim, karne nasıl önce onu söyle kuzucuk
İşin şakası bir yana internet ortamı olsada deyim yerindeyse oturup kalkmayı öğrenmek lazım ki ona göre muamele göresin! ne yaşadığın ülkenin dilini düzgün konusuyorsun ne de konusmayı biliyorsun. rezil ediyorsun çocuk kendini. sen daha konusurken düştün!!!!
Ne olacak bu yeni nesil! düzgün cümle kurmayı bırak, düzgün kelime bile yazamıyorlar _________________ ANTALYA MD
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3854 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 05.07.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
Yaw serkan_yenidunya, sen de ne sabirli birisin yaw kardesim. Benden bile sabirlisin sen, senin su sabirli bir sekilde egitici, ogretici tarafini cok seviyorum. Senin Moderator filan olman lazim, bak ben sana soyliyim. Helal olsun... _________________ R1 Hedef
slowokan, serkan_yenidünya gerçekten de o yönüyle 1 numara sakin sabırlı hmen bi çözüm bulup doğru yolu gösterir _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 05.07.2008 - 00:46 Mesaj konusu:
serkan hayatını yazmıssın yine topice kerem147, kardes sende baslıkları atarken konun nyse ona göre yaz ya acil bişi var sandım _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız