Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV ehlıyetı hakkında bılgı verırmısınız..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV ehlıyetı hakkında bılgı verırmısınız..

ATV ehlıyetı hakkında bılgı verırmısınız..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kerem147
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:49    Mesaj konusu: ATV ehlıyetı hakkında bılgı verırmısınız.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bi ATV alıcamda Ehliyet gerekirmi öyle yollarda felan sürmücem Yazlıkta bide Köye giderken(yazlıkla köyün arasında 30km war) almaya düsündühüm sey Kuba Motor XY200STII 200 CC Atv
baslık tarafımdan degıstırıldı ONURKARACA
Başa dön
kerem147 Çevrimdışı kerem147 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senin yaş epey bi küçük sanırım.Herkes bi baksın diye emir vermen de güzel uymuş konsepte."v" yerine "w" yazman,bilinçsiz olman...vs.Gayet güzel konu olmuş tebrikler
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki gerekir ehliyeti sadece polis çeviri diye düşünmemkte faydavar allah korusun köyde birisine vurursan alacagın ceza ehliyetli ile ehliyetsiz arsında dünya kadar fark olucaktır.
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerem147
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

14 yaşındayım kullanmayı biliorm sayılır ama çarpcak kadar kötü sürmüyorm... Üzgünüm
Başa dön
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce Yazmasını söylemesini sormasını ögren ondan sonra cevap bekle Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen, ya bide k yerine q yazıyolar Şok oldum Çok gülüyorum

gerekir niye gerekmesin

yaş kaçtı ?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

kerem147, ben de 15 yaşındayım

gerekir dediğime bakma ben de de ehliyet yok

mobiletim var köydeki trafik ndense ben bir den çok kez yakaladı am abişey yapmıolar Çok gülüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım aşagıdaki linkte önce bi kendini tanıt Göz kırpıyorum Bravo

http://www.motordelisi.com/forum-18.html

sonra da güzel bi topic açsan Göz kırpıyorum Bravo

başlık:

arkadaslar atv alıcam yardım lütfen !

içerik:

arkadaslar merhabalar size bi konuda danısmak istiyorum....

ben .... yasındayım işte .... model .... marka atv almayı düşünüyorum sizlerin görüşleri nelerdir kullanan war mı ha bide bu atv ler için ehliyet gerekiyor mu_? bu konuda beni bilgillendirirseniz sevinirim ....

gibierinden bi topic açarsan herkes sana yardımcı olur kimsede sana kızmaz hiç kimse hiç bişe söyleyemez o anda yardım etmek istedigin konu hakkında bilgi verir....

şimdi benim yukarıda anlattıklarımı umarım yanlış anlamazsın... Göz kırpıyorum Bravo

ve bir dahaki topic inde bu şekilde haretket edersin umarım... Göz kırpıyorum Bravo

keyifli forumlar... Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kerem147
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en azından içim rahatladı birassss Alkışlıyorum
Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Answer_3, Bravo
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oyucal
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: İstanbul/Kartal

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya Alkışlıyorum
Başa dön
oyucal Çevrimdışı oyucal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scootgirl
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kerem147 demiş ki:
14 yaşındayım kullanmayı biliorm sayılır ama çarpcak kadar kötü sürmüyorm... Üzgünüm

hiç kimse ne zaman kaza yapacağını bilmez ... sadece son bir kaç saniyede bunu anlayabilirsin Göz kırpıyorum
Başa dön
scootgirl Çevrimdışı scootgirl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biliyorum sayılır ama çarpacak kadar kötü sürmüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum uzaktan kumandalı mı istiyosun bakiim, karne nasıl önce onu söyle kuzucuk Gülümsüyorum

İşin şakası bir yana internet ortamı olsada deyim yerindeyse oturup kalkmayı öğrenmek lazım ki ona göre muamele göresin! ne yaşadığın ülkenin dilini düzgün konusuyorsun ne de konusmayı biliyorsun. rezil ediyorsun çocuk kendini. sen daha konusurken düştün!!!!

Ne olacak bu yeni nesil! düzgün cümle kurmayı bırak, düzgün kelime bile yazamıyorlar Öfkeliyim
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw serkan_yenidunya, sen de ne sabirli birisin yaw kardesim. Benden bile sabirlisin sen, senin su sabirli bir sekilde egitici, ogretici tarafini cok seviyorum. Senin Moderator filan olman lazim, bak ben sana soyliyim. Helal olsun... Alkışlıyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, serkan_yenidünya gerçekten de o yönüyle 1 numara sakin sabırlı Bravo hmen bi çözüm bulup doğru yolu gösterir Alkışlıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan hayatını yazmıssın yine topice Çok gülüyorum
kerem147, kardes sende baslıkları atarken konun nyse ona göre yaz ya acil bişi var sandım İyi fikir
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal