Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 6 TEMMUZ PAZAR LÜLEBURGAZ GEZİSİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

6 TEMMUZ PAZAR LÜLEBURGAZ GEZİSİ
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LüLeBuRRgAz

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:51    Mesaj konusu: 6 TEMMUZ PAZAR LÜLEBURGAZ GEZİSİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6 TEMMUZ'DA HEPİNİZİ LÜLEBURGAZ'A BEKLİYORUZ

İstanbul'dan hereket edecek grup lüleburgaz'a geziye gelicek.İsteyen kendi ilinde bir grup oluşturup gelebilir.

PROGRAM:Lüleburgaz turu ardında minder gardenda yemek...

www.burgazmotoclub.org.tr
Başa dön
rddkers_riders Çevrimdışı rddkers_riders Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hayırlısı canım umarım güzel bi etkinlik olur Göz kırpıyorum Bravo

fotoları şimdiden bekliyoruz Göz kırpıyorum Bravo sölemedi deme

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak bu foto konusunda acemiyim yardımcı olursunuz artık

Başa dön
rddkers_riders Çevrimdışı rddkers_riders Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tmm sen çek bna yolla gerekeni ben yaparım sana sadece çekmek kalıyor Göz kırpıyorum şekeRR

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rddkers_riders, ve gidecek olanlara iyi eğlenceler Bravo foto bekliyoruz

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zaten lüleburgazda yaşıyorum kendimi çekim yollayım Çok gülüyorum ama motorcu kafilesi benden daha fazla ilgi görür Gülümsüyorum

Başa dön
Sync
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul-Mecidiyekoy

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Istanbul'dan kimler kac kisi grup olarak gidiyor luleburgaz'a ?

+

Luleburgaz'da gezilecek yerler nerelerdir?

Bunlarida yazabilirseniz sanirim daha detayli olur, ilgisi olan insanlarda katilabilir..
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında istanbul grubu bir sitede detayları yazmış forum sitesi değil ama siteyi söylersem topiç kitlenebilir

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pm ne bakarmısın lütfen !

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüh malesef gelemiycez bulgaristan yarışı dolayısı ile
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, olsun tekirdağ yakın abi gelirsiniz bir gün Çok gülüyorum

Son Mesajdan 34 dakika sonra eklendi:

Sync, istanbul'dan şuandaki grup 16kişi dahada artıyor

Başa dön
cSKn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergula

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısmetse ordayım ...
cSKn Çevrimdışı cSKn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rddkers_riders ben
lüleburgazlıyım beyaa ssk nın üzerinde evim var orada neereye götürecez kızancıkları edirne bayırına mı atatürk parkına mı?cadde kafeye mi?
ekle sen beni msn mi konuşalım bu konuyu.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

en iyisi barajda piknik yapmak askeriyenin orada ki

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OzanSak, mindere gidiyoruz kongre meydanında tur attırcaz onlara bu arada bende yaman otelin orda oturuom Gülümsüyorum

Başa dön
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 05.07.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeze iyi geziler yedikleriniz içtikleriniz sizin olsun gördüklerinizi çekersiniz artık bekliyoruz...

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal