arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Sitemizin saglamış oldugu en güzel paylaşımlar biliyoruzki bilgi paylaşımı ve burdada bir çok benim gibi yetenek söz konusu olunca ee haliyle bilgi alış verişinde fayda var
şimdi fazla uzatmadan konuya geçeyim bir cogumuzun bildigi üzere ben drag yarışı yapmaktayım ve motorum sıfıra sıfır altına kısa mallboro paketi bile sıgmayacak şekilde basık, geçenlerde bişeyin farkına vardım mehmet usta ile drag için hazırlanmış motorlarımızla yaklaşık bi 50 km virajlı yol yaptık ve bana sanki söyle geldi basık motorla viraj daha kontrollü gibi yani standart halinden daha etkili gibi geldi ama benim gözümde bu tamamen saçmalık ama sanki o hissi aldım yada uzun süre standart motora binmemenin etkisi olsa gerek ama şuda bi gercek limitleri zorlamadan biraz daha temkinli bi şekilde kullanımda olan bi his oluştu bizde
peki bilgisi olan arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim sizin fikriniz nedir hepinize şimdiden teşekkürler
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5687 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 05.07.2008 - 16:18 Mesaj konusu:
şincik şöyle oluyor
kıyaslaman süper kısa malbora paketi
ilahi abim ya
altçak motorlar arabalar virajlara daha yatkın oldugunu söyliyorlar bu bir gerçek olsa gerenk _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
zxrhalit evvela cümlelerime başlamadan önce şunu belirtmek isterim ki sen bi izlenim yaptıysan ve bu kanıya vardıysan biz anlarızki bu kesin doğrudur diye devam ederken cümleyede başlamış oldum hatta başlamakla kalmayıp giriş-gelişme-sonuç olarak cümleyi bitirmiş bulunmaktayım,yine tekrarlıyorum doğru bir izlenim...Süpersin harikasın muhteşemsin one number sin _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
doğru be halit epeydir standart motora binmedin Şimdi bunu denediğine göre motorun şanzımanını hallettin demektir Hızlı dragçı
Bak Ömer yanımda allah ona sabırlar verssin..
sirinbaba, abi hallettik hallettik cok selamlar mehmet abicim ömer abime aksam standart onun hayabusasına binice tabi yarında dahil o zaman anlıcam farkı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız