Tarih: 05.07.2008 - 18:56 Mesaj konusu: Elazığ MD Ergani/Eğil Gezisi
Motosiklet23'ün planlı gezilerinden biri olan Diyarbakır'ın Ergani ve Eğil ilçelerine yapacağımız gezi için, 29.Haziran.pazar günü sebze halindeki dernek merkezinde toplanmaya başladık.
Hazar gölü yolundaki yol yapım çalışmaları henüz tam anlamıyla bitmemiş.
Kendime biraz torpil geçeyim ve şuraya iki fotoğrafımı koyayım hemen
Maden ilçemize doğru ilerliyoruz.
Mehmetçiğe selam; yola devam.
Kahvaltı için Soğuksu adıyla anılan mekana geliyoruz.Muzaffer TÜRKAY kardeşimizin arabasıyla bize
eşlik eden Zülfü DAL ve Oktay DAL ile burada merhabalaşıyor arkadaşlarımız
Kahvaltı masamızda kimler mi var ismini anmadığım : Dr.Ömer Faruk KAZEZ,Umut YÜZGEÇ
Murat ÇELİK, Emre YOL, Ulunay BALCI, Önder GÜLBENAT.
Motosiklet23'ün güney kanadından Doğan DEMİR'in dört motosiklet ile Ergani'ye vardığını öğreniyoruz.
Derneğimiz için deneme amacıyla yaptırdığım tişörtü giymiştim bu gezide.
Yönetim kurulunca alınan karar gereği siyah renkte olanını baskıya verdik.Bir sonraki gezide giyeri hepimiz inşallah
Nizip'li Vedat Usta ve artçısı Fettah BADILLI güzelim kırmızı Honda Şhadow ile geldiler.
Yunus ŞİMŞEK kardeşimizin dükkanının önünde Motosiklet23'ün güney kanadıyla kucaklaşıyoruz.
Derneğimizin planlı gezilerinden bir sonrakisi 12-13 Temmuz günü Şanlıurfa'ya olacak inşallah
Yunus kardeşimizin babası Recep ŞİMŞEK ağabeyimiz bizlere karpuz,peynir, ekmek ikramında bulundu.
Recep ŞİMŞEK ağabeyimizle beraber oturuyorken.
Eğil'e hareket etmeden önce Yunus ŞİMŞEK kardeşimizin isteği üzerine Ergani caddelerinde
toplu olarak tur atmaya karar veriyoruz.Hatıra olarak bizleri kameraya aldılar.
Sepetli motosikleti kullanan arkadaş o heyecanıyla kameranın önünü kimseye kaptırmadı çok şükür.
Kayıt nasıl oldu, merak ediyorum doğrusu.
Ergani'li dostlarımızla vedalaştıktan sonra Eğil ilçesine doğru yaklaşık 13 motosiklet ile hareket ettik.
Yol güzel, motosikletler güzel, arkadaşlarla birlikte olmak güzel.
Keyifli bir yolculuk yaptık.
Bir de farkettik ki hızını alamayan, yolu da güzel gören üç arkadaşımız Diyarbakır'ı boylamış.
Arkadaşlarımızı bekliyoruz.Yarım saatimize mal olsa da beklemek zorundayız.
Biz gidersek yolu bulamayabilirler çünkü.
Dönen arkadaşlar ile birlikte Eğil ilçemize doğru harekete geçiyoruz.
İlçe merkezinden geçerek baraj gölü kıyısına iniyoruz.
Ben 1990 yılında ilçede öğretmenlik yaparken ırmak vardı.Baraj su tutmaya başlamadığı için feribot da yoktu.
Eğil ilçemizde bizi karşılayan öğrencilerim Talha ve Hayri AKSOY ile
yeni tanıştığımız sağlık memuru Mehmet BEYAZIT kardeşimize yemek ikramları ve
misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz
Oktay DAL arkadaşımızın doğum günü aslında bir gün sonra idi ama biz bu toplantıyı değerlendirelim istedik.
Arkadaşlarımızın çoğu ile beraberken doğum gününü kutladık.Bu sıcakta doğum günü pastası bulamayınca
bir ilki gerçekleştirerek doğum günü dondurmasına mum dikip üflettik.
Doğum günün kutlu olsun Oktay başkan.Nice yıllara, sağlıkla ve hep beraber inşallah.
Dernek adına alınan hediyeyi seve seve takdim etmek görevi bana düştü.
Feribot gezisi için baraj gölü sahiline iniyoruz.
Arkadaşlarımız müziğin ritmine ayak uydurarak halay çekmeye başladı.
Değmeyin keyiflerine
Şanlıurfa'lı arkadaşımız Mehmet ÖZALPER'in gezilerinde düğün konvoyunun eksik olmadığını
biliyorduk.Bu gelenek burada da bozulmadı ve düğün konvoyu feribota binmek için kıyıya yanaştı.
Alper rumuzlu Mehmet ÖZALPER'e takılmadan edemedik tabii.
İlçe merkezinde çay içmek ve oradan da peygamber kabirlerini ziyaret amacıyla harekete geçiyoruz.
Peygamber kabirlerinde ikindi namazımızı kılıp dönüş yoluna geçiyoruz.
Motosiklet23'ün Güney kanadıyla ayrılık öncesi birlikte fotoğraf çektiriyoruz.
Semih Bey benim motosiklet ile Eğil yol ayrımından sağa dönerek Elazığ'a hareket ediyor.
Bir geziyi de kazasız belasız güzel bir şekilde gerçekleştirerek Elazığ'a döndük çok şükür. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
12 - 13 temmuz urfa
sonradan farkettim. mutlaka tanışalım, benimde bir çayımı içersiniz en azından
tlf numaram Murat ÇELİK abimde var. İş yerim şehir merkezinde. _________________
Tarih: 05.07.2008 - 19:33 Mesaj konusu:
neşeniz daim olsun.güzel bir gezi olmuş anlaşılan.teşekkürler fotoğraflar için _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1350 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 05.07.2008 - 19:46 Mesaj konusu:
paylasım için tşkler. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 05.07.2008 - 21:28 Mesaj konusu:
serdar23_bilgem , güzel bir Eğil gezisi olmuş
O sıcakta kimse suya girmemiş Ben olsam hiç dayanamazdım cuup diye dalardım suya _________________ Adımız çıkmış 9a inmez 8e ´´´
Kayıt: Feb 12, 2008 Mesajlar: 509 Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay
Tarih: 05.07.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
çok güzel bi gezi olmuş hemşerilerim aranızda olmak isterdim ama şartlar el vermiyo yinede sizin bu karelerinizi görünce yanınızda olduğumu hissetim paylaşım için teşekkürler...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız