Geçtiğimiz haftasonu Çorlu team olarak şöyle haftanın yorgunluğunu atmak için Çatalca'ya doğru bir gazlama organize ettim. Tabii Amaç gazlama ama sonuç farklı oldu. Güzel bir mekanda güzel bir piknink yaptık. Çok ani alınan bu karardan dolayı İstanbul'lu dostlarımıza haber veremedik. Özür dilerimŞöyle Çekmece gölünün kenarında Çatalca’da güzel bir gün geçirdik.
http://img379.imageshack.us/img379/7000/13ww0.b519d16cb4.jpg[/IMG][/URL]
Akşamın devamında birde GoKart heyacanı yaşamak için pistin yolunu tuttuk.
Çok Eğlenceli anlar yaşadık
Tabii bazı arkadaşlar yollarına devam etselerde Kalanlar ile Aile fotoğrafı
İyi toplaşmış keyifle gazlamışsınız neşeniz birlikteliginiz daim olsun mangal başı muhabbetine bittim dogrusu agızlara layık _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
görünüşe göre çok zevkli geçmiş,gayet güzel eğlenmişsiniz,ama şu mangal sefasıda bir o kadar eykileyici görünüyor.tebrikler. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 597 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 06.07.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
hondagokhan, seni arasıra böyle nöbete çakmak lazım galiba yoksa hep diğer gezilerin fotoğraflarıyla avunacağız.Diğer yönüne bir şey diyemeyeceğim ama tatlı yönü daha fazla olan harika bir gezi yapmışsınız tebrikler.
Tarih: 06.07.2008 - 01:45 Mesaj konusu:
Güzel gezi güzel fotolar paylaşım için teşekkürler _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 06.07.2008 - 06:14 Mesaj konusu:
İlk işim Topik tarihine bakmak oluyor artık biri geliyor 3 yıllık topiği hortlatıyor pörtletiyor sonra herkes başlıo yazmaya neyse Çok eğlenceli ve keyifli görüntüler arkadaşlar bizimle paylaştığınız için teşekkürler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız