Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - vespa ve drift çok güzel...buyrun (video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

vespa ve drift çok güzel...buyrun (video)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.07.2008 - 17:25    Mesaj konusu: vespa ve drift çok güzel...buyrun (video) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespa + viraj + nemli yol = drifttt Çok gülüyorum süper buyrun seyrinize sunuyorum
http://www.evisor.tv/tv/scooter/vespe-4576.htm

bu da bonus Çok gülüyorum nasıl bi alet olduğunu anlamadım ne için yapılmış onu da anlamadım ama çok zevkli olduğu kesin Bravo
http://www.evisor.tv/tv/scooter/standbike-3300.htm
şarkının adını bilen adını yazabilir mi Çok gülüyorum

iyi seyirler...

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tedbundy
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 06.07.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şarkının Ismı Linkin Park - a place for my head
Başa dön
Tedbundy Çevrimdışı Tedbundy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 06.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
onelifeliveit
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Niye ayakta durayımki anlamadım Çok gülüyorum
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.07.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespa nın video su harbiden iyimiş.bu arada şarkı linkinpark grubunun ama biraz eski Gülümsüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 06.07.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım bi tane de akıllı adam video su koyun nooolur bugun gerçekten akıllı adamların videolarına ihtiyacımız war Çok gülüyorum şarkı güzel tam isticektim birinden arşivi bi kurcaladım buldum Çok gülüyorum video için tşk ler Göz kırpıyorum Bravo

_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 06.07.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespanın videosu güzel Bravo öbür videoda anlamadım neden ayakta durayım keyifsiz bir araç Üzgünüm
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cSKn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergula

MesajTarih: 06.07.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespanın video güzel Bravo
cSKn Çevrimdışı cSKn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 06.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespo wallaa iyi Çok gülüyorum Çok gülüyorum adamlar isini bilio Çok gülüyorum yaw o deil ikinci videoyu gorunce dedim ulan bi scooter kalmisti chop' lanmamis onunda chhoper ini yapmislar Çok gülüyorum ben o arka tarafi sele sandim Çok gülüyorum adam ayagini koyuomus Çok gülüyorum bi acaip bise olmus yaw

Keske okadar olabilsem...
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 06.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yapıo onu vespa ile anlamış değilim naormal bir vespa olmadığı kesin Şok oldum Çok gülüyorum
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 06.07.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nede olsa vespa Gülümsüyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.07.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cSKn demiş ki:
vespanın video güzel Bravo

Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi yaaa Çok gülüyorum
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.07.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tedbundy, sağol dostum
neuremencer, Bravo
onelifeliveit, Çok gülüyorum zevk ve renk meselesi galiba
rider_lord, sağol dostum şarkı adı için
serkan_yenidunya, motorcuların hepsi anormal be Çok gülüyorum
izmir07, zevk renk meselesi Çok gülüyorum
cSKn, Bravo
xniperx, schopper Çok gülüyorum desek olur mu Çok gülüyorum
motodrift, sen hiç eski viteski vespalara binmedin anlaşılan 2 zamanlılara Çok gülüyorum
yakup54, +1 Bravo
crazy_81, Bravo
TaMe_R1, +1

hepinize üşenmeden cevap yazdım Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

şaka bi yana bi tanıdıkta vardı çanakkalede px 200 2 zamanlı ama scooter denemez o alete ya Çok gülüyorum uçuyordu ve vitesliydi Çok gülüyorum iki grenaj tak race diye milleti kazıklarsın Dil çıkarıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya akıllı adam yokmu Dil çıkarıyorum Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal