_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5441 Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD
Tarih: 06.07.2008 - 18:07 Mesaj konusu:
allahım bi tane de akıllı adam video su koyun nooolur bugun gerçekten akıllı adamların videolarına ihtiyacımız war şarkı güzel tam isticektim birinden arşivi bi kurcaladım buldum video için tşk ler _________________ _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 06.07.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
vespo wallaa iyi adamlar isini bilio yaw o deil ikinci videoyu gorunce dedim ulan bi scooter kalmisti chop' lanmamis onunda chhoper ini yapmislar ben o arka tarafi sele sandim adam ayagini koyuomus bi acaip bise olmus yaw _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2227 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 06.07.2008 - 20:26 Mesaj konusu:
Tedbundy, sağol dostum
neuremencer, onelifeliveit, zevk ve renk meselesi galiba
rider_lord, sağol dostum şarkı adı için
serkan_yenidunya, motorcuların hepsi anormal be izmir07, zevk renk meselesi cSKn, xniperx, schopper desek olur mu motodrift, sen hiç eski viteski vespalara binmedin anlaşılan 2 zamanlılara yakup54, +1 crazy_81, TaMe_R1, +1
hepinize üşenmeden cevap yazdım
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
şaka bi yana bi tanıdıkta vardı çanakkalede px 200 2 zamanlı ama scooter denemez o alete ya uçuyordu ve vitesliydi iki grenaj tak race diye milleti kazıklarsın _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız