Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 06.07.2008 TMF Kupası ve 1000A Yarış Sonuçları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

06.07.2008 TMF Kupası ve 1000A Yarış Sonuçları

06.07.2008 TMF Kupası ve 1000A Yarış Sonuçları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:04    Mesaj konusu: 06.07.2008 TMF Kupası ve 1000A Yarış Sonuçları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilindiği üzere TMF Yarışları ilk ayağı Bulgaristan'da yapıldı. Kardeşimiz, dostumuz medare iftarımız Yunus Erçelik Herazaman olduğu gibi 1. liği rakiplerine kaptırmadı.. Yarışdan hemen sonra bizi arayarak bu sevinçli haberi bizlerle paylaştı ve bizde bu güzel haberi Motor Delisi ile Paylaşmak istedik..

TMF KUPASI YARIŞ SONUÇLARI:

1- Yunus Erçelik Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
2- Halil Fıstık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
3- Celil Hocaoğlu Alkışlıyorum Alkışlıyorum

1000 A KLASMANI YARIŞ SONUÇLARI:

1- Yunus Erçelik Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
2- Halil Fıstık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tüm Yarışçılarımıza Bundan Sonraki Yarışlarında Başarılar Diliyoruzz..

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarış Bitiminde Yunus Aradığında çok sevinmiştik zaten.. Kendisini Bulgaristana yolcu ederken baya bi motivasyonlu gitmişti ve 1. olucağından hiç şüphemiz yoktu ve sonuç aynen istediğimiz gibi oldu..

Seni canii gönülden Kutluyorum Yunus Erçelik.. Ve bu 1. liklerinin devmının geliceğinden hiç şüphem yok..

TEBRİKLER Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun yunus babaya Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum başarılarının devamını diliyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebriklerrr inşallah başarılarının devamı gelir Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay adaşıma bak bee Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EXUP, yunusun lastikleri diablo super corsa sanırım doğrumu???

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 07.07.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşm için tşk. yarışçılarımıza bundan sonraki yarışlarda başarılar dilerim OK
_SATILIK 2007 YAMAHA FZ6_
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler Yunus Ercelik, Başarılarının devamını diliyoruz Bravo

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Helal olsun arkadaşımıza, 1. liğinin kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum Yunus ERÇELİK Bravo Bravo

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.07.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim darısı tüm MD lilere Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 07.07.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 07.07.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizi grurlandırdıgınız için tsk.basarılarınızın devamını dılerız Gülümsüyorum Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.07.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarışan arkadaşların başarılarının devamını dılıyorum teprıkler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
EXUP, yunusun lastikleri diablo super corsa sanırım doğrumu???

aynen öyle emin şimdi hemen sende alıyorsun diablo süper corca ve birinci sen oluyorsun Bravo

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal