Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benim İtalyan la Pazar Keyfi Mersin-Kızkalesi-Susanoglu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benim İtalyan la Pazar Keyfi Mersin-Kızkalesi-Susanoglu

Benim İtalyan la Pazar Keyfi Mersin-Kızkalesi-Susanoglu
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 07.07.2008 - 03:52    Mesaj konusu: Benim İtalyan la Pazar Keyfi Mersin-Kızkalesi-Susanoglu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese selam bir önceki haftayı evde bahçe işleri dezenfekte ilaçlama,köpeklerimin traş edilmesi ile gecirdim.
Dün Tarsus Milli parkında mangal muhabbetinin ardından pazar günü olmasını fırsat bilerek ögle saatine yakın
uyandıgım halde atladım İtalyan a kacırmadım rüzgarla randevumu Delirdim Delirdim Rotamız yine otoyoldan sürüsle
Mersin i aşarak Silifke ye 15km mesafedeki Susanoglu beldesinde cok sevdigim Yapraklı koyda serinlemek dönüşte
Kızkalesi nde denize nazır balık keyfi artık resimlere geçelim tabii Cundi de her zaman ki gibi benimle Gülümsüyorum Gülümsüyorum
İlk bakışta gökyüzü otoyolda yine bulutlu ama bu kez yagış hissi yok rüzgar her zaman vardır Adana-Mersin arası

Evden gec cıkmamızdan dolayı cok oyalanmadan tek sigara molası ile otoyolu tamamlayarak sırasıyla Erdemli-
Limonlu-Ayas-Kızkalesi-Akyar ı gecerken sıcaktan bunalmış insanların sahil keyfini görerek yol almak cok keyifli.
Hava sıcaklıgı yaklasık Malaguti nin ölçümüne göre 40 derece fakat nem oranını ne siz sorun ne ben söyleyeyim Üzgünüm
2000 yılından bu yana keyifle yüzdügüm eski sade halini daha cok sevdigim ama günümüzde ticari işletmelerden
nasibini almış Susanoglu nun girişindeki Yapraklı koyundayız cevreden karelerle devam edelim

Sadece 2.5 saat koyun ve denizin tadını cıkarabildik gec gelişimiz ve dönüş yolunda Kızkalesi nde balık yiyecek
olmamızdan dolayı tekrar yola koyulduk.Daha önce gitmeyenler için bilgi olsun Mersin sahili motosikletle seyir
halinde cok keyifli bir güzergah her ne kadar sıcak havayı hissetsenizde Silifke ye dogru giderken solunuzda kalan
sahil,hemen sagınızda alabildigince doga tabiat sürüş keyifinizi arttırıyor.Dönüş akşam saatlerine denk gelince serin
havanın tadını cıkarırcasına yavaş gidiyorsunuz sırada kız kalesi var. Delirdim Delirdim

Seçtigimiz balıkcı lezzet olarak cok tatminkar deildi sadece doya dora roka salatası içime sindi ama konumu
denize bu kadar yakın oldugu için her şeye bedeldi dogrusu.Biz ayrılmaya hazırlanırken insanların tatil keyfi
sürüyordu yaklasık 120km geri dönüş yolculugu oldugu için toparlanma zamanı gelmişti gec başladık ama olsun degdi

Yine rüzgarla kol kola ama bu kez daha tempolu bir cırpıda geciverdik otoyolu malum yarın iş günü Üzgünüm Üzgünüm
Sehir içinde daha ufak cc de scooter kullanmamdan dolayı benim İtalyan la seyir defterim şimdilik 3.000km yi buldu
ayrıca bu sene uzun tatil planımı sezon sonunda ılıman iklimde yapmak istiyorum yine yüzümde tatlı bir tebessümle
ayrılıyorum elimden geldigince paylaşmak istedim dostlar,kalın saglıcakla Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel bir gezi yapmissin yine neuremencer. Bravo
Hani balik resimleri. Gülümsüyorum Gezi topiclerinde en sevdigim fotolar yemek fotolari. Bi dahaki sefere lutfen... Gülümsüyorum

Yaw senin bu scooterda termometre de mi var? Şok oldum
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Normalde ben masa muhabbetini cekmiyorum ama söz olsun senin için bundan böyle kesinlikle ekleyecegim Gülümsüyorum Gülümsüyorum Ewt Malaguti de detaylı bir diqital ekran mevcut manuel km ve mil geniş ekran dısında servis ikazı,termometre mevcut sıcaktan bunaldıkca bu bölgede başka ihtimal yok bakıyorsun ekrana daha da bunalıyorsun tabii Üzgünüm Üzgünüm yemek sözüm olsun Çok gülüyorum
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel ve keyıflı bır gezı. fotolar cok guzel . su yapraklı koy cok guzel bır yere benzıyor valla her an cıkıp gıdebılırım oraya. Şok oldum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamamdir neuremencer. Gülümsüyorum
Scooterin gercekten cok guzel. Alisilmisin disinda cok farkli bir model.
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri, eger uzun soluklu bir gezi düşünüyorsan ve bu bölge de varsa rotan üzerinde kesinlikle kalmalısın yapraklı da geceleri cok sessiz tam kafa dinleyebilecegin gün içinde denizin tadını doyasıya yaşayabilecegin bir mekan ayrıca koyu en tepeden gören bir otel mevcut
siddetle tavsiye ederim Bravo
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ceyhana yolculugum var su 1 ay ıcınde gelecegım ee gelmısken gıtmemek olmaz hanı Gülümsüyorum kafa dınlenecek yer ıse tam bana gore uzun zamandır sessız ve sakın bır tatıl yapmayı planlıyorum. önerılerın ıcın tesekkur ederım bu konu hakkında senı yenıden rahatsız edebılırım Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, anlaştık o halde dl650v-strom u sattıktan sonra (aramızda kalsın iyi paraya verdim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum )Malaguti yi marka olarak bilmeme ragmen parcalarının pahalı olusu düsündürdü fakat buradaki bayii ve servis sahiplerinin dostlarım olusu ciddi inceleme fırsatı yarattı
aslında hedefim spidermax500 modelini almaktı fakat hazırda yoktu ne yalan söyleyim bu paraya password250 olunca jant-lastik ebadının istedigim gibi olusu almamı sagladı daha cok konfora deil spor kullanıma yatkın bir makina süspansion sistemi bu yüzden sert ama yol tutusu ve viraj kabiliyeti abilerini aratmıyor ayrıca yakıt konusunda yeni olmasına ragmen cimri şimdilik memnunum cok uzun soluklu gezim olmadı fakat bu bölgede su sogutmalı oluşu ile ideal Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

cbr1000rrcagri, gelirsen beklerim bu bölge ile ilgili yapraklı dısında etkilenecegin görmek isteyebilecegin fazlaca yer var ama dediğim gibi yapraklı da kalmalısın mutlaka dilersen ihtiyac oldugunda pm den ulaşabilirsin yardımcı olmaktan mutluluk duyarım Bravo
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Scooterlarda bence de en onemli kriter lastik capi neuremencer. Geleneksel scooter lastik capi cok tehlikeli.
Capin buyuk olmasinin guvenligin yani sira konfor acisindan da faydasi cok.
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, 2004 yılında maalesef kymco grand dink250 ile sırf lastik capının küçük olmasından dolayı kötü bir tecrübem oldu kendisinden cok memnun olmama hatta büyük abisi xciting500 almayı düsünürken cok agır ve yine lastik çapının küçük olmasından dolayı vaz gectim,bu konuda Malaguti ile cok rahatım hatta gazladıgımda aldıgım egzost sesi manyak ediyor kalkıştaki cekiş ve tork patlaması superrrrr üstelik artcılı da fark etmiyor dikkate alınması gereken akıllı bir ufaklık Bravo
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 07.07.2008 - 05:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi olmuş, ellerine sağlık,
sigaranda malboromu ne Çok gülüyorum ,
aynı clins easwot gibi çıkmışsın gençlere iyi örnek Dil çıkarıyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 07.07.2008 - 05:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malagutı sanırım makınan memnınmusun ?
resımler guzelde ınsan calısırken ıç gecırıyor iş performansı azalıyor gıbı Gülümsüyorum ahh bende tatıl yapabılseydım der gıbı.. Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 07.07.2008 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için tşk ler Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer,o sahillerin fotolarını her görüşümde içim gidiyor,harika yerler,görmemiş olanlara da tavsiye ederim.ellerine sağlık.
bu arada adanaya geldigimde motor sporları klübüne ugrarım,bir ara seni de ziyaret etmek isterim.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 07.07.2008 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş tam benim tarzım Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal