Arkadaşlar dün saat 10.00 - 10.30 arasında İzmit dolaylarında bir kaza vardı BMW marka yabancı bir plakalı siyah araçla kırmızı bir Honda 1000RR'dı yanlış görmediysem kaza yapmışlardı. Polis otobanda durmamıza izin vermedi. Bende merak ettim kaza ile ilgili bilgisi olan varmı diye Umarım kaza yapan arkadaşımızda birşey yoktur. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim. _________________
Tarih: 07.07.2008 - 11:14 Mesaj konusu:
Yazın yabancı plakalı araçlara dikkat edin arkadaşlar. Avrupa'da yapamadıları hareketleri Türkiye'de otorite boşluğundan dolayı rahatça yapabiliyorlar. 10 sene önce öyle bir tanesi hatalı solllama yüzünden ailecek hepimiz öldürüyordu. O günden sonra hep dikkat ederim yabancı plakalı araçalara.
inşallah kötü birşey yoktur _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3546 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 07.07.2008 - 11:36 Mesaj konusu:
volkanoptik bir arkadaşın yazısından kazayla ilgili alıntı yapayım
Alıntı:
sabah 8:30 da yola cıktım yollar ıslaktı yağmur yagmıstı ama baska olumsuzluk yoktu
gebze civarlarında yanımdan 2 adet motorlu arkadas gecti birinde cbr600 rr vardı bayan olanda ise bmw 1200 gs kocaeli dilovasını gectikten sonra 2 adet uzun tunel var 2. tunelden 1 km sonra bi kaza baktım yanımdan gecen arkadaslar bmw 320 kopru duvarına carpıyor arkadan gelen cbr ona motorun on kısmı yok kaza yapan arkadas sokta bayan arkadası gozyasları içinde hemen yolu kapattık ambulans cagırdık sevindirici olay ise kaza yapan arkadas abulansa yuruyerek bindi sağ serce parmagının kırıldıgını gordum derince devlet hastanesine kaldırıldı sanırım ciddi biseyi yok
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2111 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 07.07.2008 - 11:50 Mesaj konusu:
banistercaq, evet diğer arkadaş bayan ve BMW1200GS kullanıyordu. arkadaşta birşey olmaması sevindirici. Açıklama ile ilgili teşekkür ederim. _________________
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 133 Nereden: Almanya/Istanbul/Cengelköy
Tarih: 07.07.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
Arthas, Yazın yabancı plakalı araçlara dikkat edin arkadaşlar. Avrupa'da yapamadıları hareketleri Türkiye'de otorite boşluğundan dolayı rahatça yapabiliyorlar. 10 sene önce öyle bir tanesi hatalı solllama yüzünden ailecek hepimiz öldürüyordu. O günden sonra hep dikkat ederim yabancı plakalı araçalara.
Avrupada yapamadigimiz Türkiyede otorite boslugundan yapilan su hareketler neymis arkadasim?? cok merak ettim.Bu ne ön yargi ya,yok 10 sene önce hatali sollama olmus mus falanda da. _________________
Tarih: 07.07.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
ard arda ikinci kaza topic ine yazıyorum bir tuhaf oldum umarım iyidirler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 133 Nereden: Almanya/Istanbul/Cengelköy
Tarih: 07.07.2008 - 14:35 Mesaj konusu:
bars, abi herkes değilde yapanlar var yani alınma ama yabancı plaka olupta garip garip hareketlerde bulunan çok gördüm uzun yolda
Nasil herkes degil? yapanlarda nasil bir garip garip hareketlerde bulunuyor? arabayla giderken taklami atiyorlar ikiteker üzerimi gidiyorlar,simdi sen bana alinma diyorsun ben 20 yila yakin Türkiyeye arbayla gidip geldim kac kere ölmünden döndük cünkü karsidan gelen 40 tonluk TIRin Farlari yanmiyor yada arbanin geldigini göre göre Otobüsün sollamaya kalkmasi yada yabanci plakali oldugumuz icin bile bile ucuruma sIKISTIRILmamiz yani daha coook buna benzer seyler anlatabilirim,simdi ben buna dayanarak Tüm Türkiyedeki arac sürücülerini sucluyabilme hakkim varmi? ya neyse .... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız