Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul-Ankara Otobanında kaza!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul-Ankara Otobanında kaza!!!!

İstanbul-Ankara Otobanında kaza!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:05    Mesaj konusu: İstanbul-Ankara Otobanında kaza!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar dün saat 10.00 - 10.30 arasında İzmit dolaylarında bir kaza vardı BMW marka yabancı bir plakalı siyah araçla kırmızı bir Honda 1000RR'dı yanlış görmediysem kaza yapmışlardı. Polis otobanda durmamıza izin vermedi. Bende merak ettim kaza ile ilgili bilgisi olan varmı diye ? Umarım kaza yapan arkadaşımızda birşey yoktur. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bi sorun yoktur.canım sıkıldı ya İstemiyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazın yabancı plakalı araçlara dikkat edin arkadaşlar. Avrupa'da yapamadıları hareketleri Türkiye'de otorite boşluğundan dolayı rahatça yapabiliyorlar. 10 sene önce öyle bir tanesi hatalı solllama yüzünden ailecek hepimiz öldürüyordu. O günden sonra hep dikkat ederim yabancı plakalı araçalara.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah kötü birşey yoktur Üzgünüm
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanoptik bir arkadaşın yazısından kazayla ilgili alıntı yapayım
Alıntı:
sabah 8:30 da yola cıktım yollar ıslaktı yağmur yagmıstı ama baska olumsuzluk yoktu
gebze civarlarında yanımdan 2 adet motorlu arkadas gecti birinde cbr600 rr vardı bayan olanda ise bmw 1200 gs kocaeli dilovasını gectikten sonra 2 adet uzun tunel var 2. tunelden 1 km sonra bi kaza baktım yanımdan gecen arkadaslar bmw 320 kopru duvarına carpıyor arkadan gelen cbr ona motorun on kısmı yok kaza yapan arkadas sokta bayan arkadası gozyasları içinde hemen yolu kapattık ambulans cagırdık sevindirici olay ise kaza yapan arkadas abulansa yuruyerek bindi sağ serce parmagının kırıldıgını gordum derince devlet hastanesine kaldırıldı sanırım ciddi biseyi yok
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım ciddi birşeyi yoktur Üzgünüm
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq, evet diğer arkadaş bayan ve BMW1200GS kullanıyordu. arkadaşta birşey olmaması sevindirici. Açıklama ile ilgili teşekkür ederim.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Almanya/Istanbul/Cengelköy

MesajTarih: 07.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, Yazın yabancı plakalı araçlara dikkat edin arkadaşlar. Avrupa'da yapamadıları hareketleri Türkiye'de otorite boşluğundan dolayı rahatça yapabiliyorlar. 10 sene önce öyle bir tanesi hatalı solllama yüzünden ailecek hepimiz öldürüyordu. O günden sonra hep dikkat ederim yabancı plakalı araçalara.

Avrupada yapamadigimiz Türkiyede otorite boslugundan yapilan su hareketler neymis arkadasim?? cok merak ettim.Bu ne ön yargi ya,yok 10 sene önce hatali sollama olmus mus falanda da.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 07.07.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohhh be sadece parmağı kırılmış
Üzgünüm
bars
Üye
Üye

Nereden: Ankara/çayyolu sokaklardayım

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThePunisher, abi herkes değilde yapanlar var yani alınma ama yabancı plaka olupta garip garip hareketlerde bulunan çok gördüm uzun yolda Beğenmedim Bravo
Başa dön
bars Çevrimdışı bars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum ard arda ikinci kaza topic ine yazıyorum bir tuhaf oldum umarım iyidirler Üzgünüm
ThePunisher
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Almanya/Istanbul/Cengelköy

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bars, abi herkes değilde yapanlar var yani alınma ama yabancı plaka olupta garip garip hareketlerde bulunan çok gördüm uzun yolda

Nasil herkes degil? yapanlarda nasil bir garip garip hareketlerde bulunuyor? arabayla giderken taklami atiyorlar ikiteker üzerimi gidiyorlar,simdi sen bana alinma diyorsun ben 20 yila yakin Türkiyeye arbayla gidip geldim kac kere ölmünden döndük cünkü karsidan gelen 40 tonluk TIRin Farlari yanmiyor yada arbanin geldigini göre göre Otobüsün sollamaya kalkmasi yada yabanci plakali oldugumuz icin bile bile ucuruma sIKISTIRILmamiz yani daha coook buna benzer seyler anlatabilirim,simdi ben buna dayanarak Tüm Türkiyedeki arac sürücülerini sucluyabilme hakkim varmi? ya neyse .... Sinirlendim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal