Bu zamana kadar ghost riderleri hep racing motolar üzerinde gördük.Bu seferki ise MX.Güzel bir video _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Adama ver iki tekeri tarzı önemli deil coşsun coştursun bakalım daha ne marifetlerini izleyecegiz ileride kimin komşusu cıkacak??helvası cevizli mi olacak yoksa fıstıklımı yeni bir gündem yaratır sanırsam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
neuremencer, haklısın.Yok gündem yaratmaz md de genellikle ilgi racinge Ama hakkınıda vermiş hani _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Lovable, kesinlikle vermiş ne derler ne giyse pardon ne kullansa yakışıyor keretaya bu arada race binenler de nasılsa bir gün enduroya binecekler o keyifide tadacaklar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
neuremencer, kesinlikle.Gerçek keyif,adrenalin enduroda Bu benim fikrim.ekamba kızacak ama öyle _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız