Tarih: 07.07.2008 - 14:34 Mesaj konusu: AGV K Serisi Valentino Rossi 46 S Beden Kask
- AGV K Serisi Valentino Rossi 46 S Beden Kask
- Artçı kaskıdır. Ancak 1-2 kez kullanıldı. Çiziksiz. Tertemiz.
- Çok canlı ve dikkat çekici renklere sahip.
- S Beden. (AGV'nin kalıpları diğer kasklara göre biraz büyüktür. S Beden neredeyse M'e denk gelmekte)
- Neredeyse sıfıra yakın olduğundan pazarlıksız son rakam olarak 200 YTL istemekteyim. (Mağazalarda 180 € satış fiyatı)
- Türkiye'nin her yerine kargolayabilirim.
Yere düşmüş ve darbe almış bir kask satın almak tabiki yapılabilecek en gereksiz alışveriştir doğru söylüyorsunuz.
Zaten kask 1 kez hayatınızı kurtardığında parasını anında hakeden bir koruma malzemesi.
Fakat burada sadece 1 kez kullanılmış bir kasktan bahsediyoruz.
Darbeyi bırakın vizör üzerinde herhangi bir çizik bile söz konusu değil.
1 kez kullanılmış bir kaskın iç temizliği hakkında tabiki şüphe edenler olacaktık fakat
günümüzdeki kaskların iç malzemelerinin tamamiyle çıkarılıp çamaşır makinesinde
yıkanıldığı düşünecek olursa ve normalde satış fiyatı 350 ytllerde gezen bir kaskı 200 ytl gibi bir fiyata
satın alınabilirliği düşünüldüğünde ilana farklı bakacağınızı ümit ediyorum dostlar (Ayrıca güvenin bana kaskı filesine koyup SIFIR diye bile satışa çıkarabilirim.. Alacak arkadaşın farketmesi mümkün bile değil.Bir mağazaya girdiğinizde satın alacağınız kaskı kafanıza takıp denemiyormusunuz? Zaten fiyatın bu kadar düşük olma sebebide eli vijdanında gezen biri olarak sattığım kaskın insan tenine değdiğini gözardı etmeden ( ter - toz vs.) kaskıma mağaza satılan bir demo kask muamelesi yapıyorum. Umarım bir çoğunuzun aklına getirmediği veya getirse bile titizlikten 2. el kask satın almadaki tutumuna bir nebze açıklamam ile ışık tutmuşumdur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız