Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Istanbul - Ankara Otobanında YAPTIĞIM kazayı anlatıyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Istanbul - Ankara Otobanında YAPTIĞIM kazayı anlatıyorum

Istanbul - Ankara Otobanında YAPTIĞIM kazayı anlatıyorum
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Chieftain
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Istanbul - Ankara Otobanında YAPTIĞIM kazayı anlatıyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar

Tesadüfen bu konunun açıldığını gördüm, olayı da bizzat yaşadığım için sizlere anlatayım dedim.
Öncelikle şunu belirteyim herhangi bir arabayla çarpışmam vs olmadı ancak

Motoru ben kullanıyordum, hereke civarında bulunan Tem'in üzerinden geçen köprüden hemen önce
ilerde bir kaza olduğunu ve yola saçılmış parçalar olduğunu fark ettim, orası virajlı bir yer, yolun devamını net göremiyorsunuz
dolayısıyle yol kapalı olabilir yada parçalar heryere saçılmış olabilir diye düşünerek yavaşlama ihtiyacı duydum ve frene bastım,
ancak öyle sert bir basma falan değil, bir anda motor kaymaya başladı ve beni sağ taraftan direk aşağı attı, bu andan itibaren ben
asfaltta yüzüstü olarak sürünmeye başladım, ilerdeki kaza yerine gelmeden asfaltta sürünerek durdum, motor da benim arkamda
yolun ortasında durdu.

Kayma ve kendimi asfaltta bulmam arasinda yarim saniye bile gecmemistir herhalde...nasil engelleyebilirdim bilmiyorum

Allah'tan bana hiçbir şey olmadı, parmağım da kırılmamış, dizimde hafif doku ezilmesi var biraz da sağ
tarafım genel olarak tutulmuş vaziyetteyim ancak önemli bir şeyim yok...

Belki de hiç yavaşlamadan dümdüz basıp gitsem hiçbir şey olmayacaktı?
Belki de orada kazaya bakmak için durmuş olan araçların birine çarpacaktım
yolun ıslak olması, viraj olması ve fren yapmam kazayı tetikledi diye düşünüyorum
çok şanslıyım çünkü bariyer tarafına değil asfalta doğru düştüm ve arkadan da herhangi bir araba gelmiyordu

BMW de yolda dumduz giderken bir anda kaymış. Belki de orada asfaltin uzerinde kaygan bir sey vardi? Bilemiyorum...

olay böyle oldu arkadaşlar, motor gitti ancak ne diyelim cana gelecegine mala gelsin, ciddi bir tehlike atlattım
Başa dön
Chieftain Çevrimdışı Chieftain Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bha
Üye
Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ucuz atlatmışın motorun affı yok bunu herkes biliyor herkes ona göre hareket etmeli... Üzgünüm

Shadow 600
Asya 125 t
Başa dön
bha Çevrimdışı bha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chieftain, olayı biraz daha açarmısın hangi kaza yahu birşey anlamadım
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah daha büyük kaza bela göstermesin cana gelicene mala gelsin can malında yongası ama bana bişey olduktan sonra yiyim öle yongayı nyse umarım bi dahaki sefere daha dikkat li olunur ve temkinli hız frenaj ilişkisi gerçekleştirilir tekrar geçmiş olsun

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış, arkadan gelenin olmaması, ve sadece motora gelen zararla kalmış olması büyük şans, hele hele oranın otoban olduğunu varsayarsak çok çok şanslıymışsın
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim,gecmis olsun.
dedigin gibi cana gelecegine mala gelsin.

kaza hakkinda bilgi verdigin icin ayrica tesekkür ederim.
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun arkadaşım yaklaşık 15 gün önce yeni kaza yapmış biri olarak seni en iyi ben anlarım heralde.

Klasik olacak ama cana geleceğine mala gelsin diyorum. Moralini bozma motor her zaman alınır. Ama can ???

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeşim.aniden olan bişey hiçbişey yapamıyorsun.çok iyi bilirim o anı..

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Chieftain
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun dilekleriniz icin cok teşekkur ederim

Ben bu kazadan sonra bir daha yagisli havada yada islak zeminde herhalde kolay kolay kullanmam
siz de kullanmayin demiyorum tabii ki ancak

nereye giderseniz gidin full face kask, eldiven, ceket, dizlik sirtlik bot, pantolon eksiksiz olarak full
koruma olmadan KESİNLİKLE ÇIKMAYIN arkadaslar, beni bunlar korudu yoksa asfalt zimparalamisti....
Başa dön
Chieftain Çevrimdışı Chieftain Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chieftain,sende bir şey olmaması sevindirici.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.07.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun.

Büyük ihtimalle asfalta kaza yapan araçların birinden mazot veya benzin dökülmüşdür.En azından size bişi olmaması sevindirici.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 07.07.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chieftain, arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Dün kusura bakma yolda polislerden dolayı duramadım ve sabah burada konuyu ben açtım.Sende birşey olmaması çok sevindirici. Gerçekten dün motoru görünce süren kişiyi çok merak etmiştim. Ama seni burada yazarken görünce inan çok sevindim.Allah başka kazalardan saklasın. Tekrardan geçmiş olsun. Duramadığım için özür dilerim ama polisler izin vermedi.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 07.07.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chieftain, Çok gecmıs olsun ucuz atlatmıssın..kaza yerı temızlıgı yapılmamıs bır yerde bende kaza yapmıstım.. Beğenmedim
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 07.07.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim,motorda var mı ciddi birşey...
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun arkadaşım Bugünde ben bir kaza yaptım seni anlıyorum.Dediğin gibi herzaman full koruma çok önemli çokk...
Başa dön
IronMan0 Çevrimdışı IronMan0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal