Tarih: 07.07.2008 - 18:30 Mesaj konusu: Istanbul - Ankara Otobanında YAPTIĞIM kazayı anlatıyorum
Merhaba arkadaşlar
Tesadüfen bu konunun açıldığını gördüm, olayı da bizzat yaşadığım için sizlere anlatayım dedim.
Öncelikle şunu belirteyim herhangi bir arabayla çarpışmam vs olmadı ancak
Motoru ben kullanıyordum, hereke civarında bulunan Tem'in üzerinden geçen köprüden hemen önce
ilerde bir kaza olduğunu ve yola saçılmış parçalar olduğunu fark ettim, orası virajlı bir yer, yolun devamını net göremiyorsunuz
dolayısıyle yol kapalı olabilir yada parçalar heryere saçılmış olabilir diye düşünerek yavaşlama ihtiyacı duydum ve frene bastım,
ancak öyle sert bir basma falan değil, bir anda motor kaymaya başladı ve beni sağ taraftan direk aşağı attı, bu andan itibaren ben
asfaltta yüzüstü olarak sürünmeye başladım, ilerdeki kaza yerine gelmeden asfaltta sürünerek durdum, motor da benim arkamda
yolun ortasında durdu.
Kayma ve kendimi asfaltta bulmam arasinda yarim saniye bile gecmemistir herhalde...nasil engelleyebilirdim bilmiyorum
Allah'tan bana hiçbir şey olmadı, parmağım da kırılmamış, dizimde hafif doku ezilmesi var biraz da sağ
tarafım genel olarak tutulmuş vaziyetteyim ancak önemli bir şeyim yok...
Belki de hiç yavaşlamadan dümdüz basıp gitsem hiçbir şey olmayacaktı?
Belki de orada kazaya bakmak için durmuş olan araçların birine çarpacaktım
yolun ıslak olması, viraj olması ve fren yapmam kazayı tetikledi diye düşünüyorum
çok şanslıyım çünkü bariyer tarafına değil asfalta doğru düştüm ve arkadan da herhangi bir araba gelmiyordu
BMW de yolda dumduz giderken bir anda kaymış. Belki de orada asfaltin uzerinde kaygan bir sey vardi? Bilemiyorum...
olay böyle oldu arkadaşlar, motor gitti ancak ne diyelim cana gelecegine mala gelsin, ciddi bir tehlike atlattım
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 07.07.2008 - 18:36 Mesaj konusu:
geçmiş olsun allah daha büyük kaza bela göstermesin cana gelicene mala gelsin can malında yongası ama bana bişey olduktan sonra yiyim öle yongayı nyse umarım bi dahaki sefere daha dikkat li olunur ve temkinli hız frenaj ilişkisi gerçekleştirilir tekrar geçmiş olsun _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış, arkadan gelenin olmaması, ve sadece motora gelen zararla kalmış olması büyük şans, hele hele oranın otoban olduğunu varsayarsak çok çok şanslıymışsın _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 07.07.2008 - 18:47 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun arkadaşım yaklaşık 15 gün önce yeni kaza yapmış biri olarak seni en iyi ben anlarım heralde.
Klasik olacak ama cana geleceğine mala gelsin diyorum. Moralini bozma motor her zaman alınır. Ama can ??? _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 07.07.2008 - 18:48 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun kardeşim.aniden olan bişey hiçbişey yapamıyorsun.çok iyi bilirim o anı.. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
gecmis olsun dilekleriniz icin cok teşekkur ederim
Ben bu kazadan sonra bir daha yagisli havada yada islak zeminde herhalde kolay kolay kullanmam
siz de kullanmayin demiyorum tabii ki ancak
nereye giderseniz gidin full face kask, eldiven, ceket, dizlik sirtlik bot, pantolon eksiksiz olarak full
koruma olmadan KESİNLİKLE ÇIKMAYIN arkadaslar, beni bunlar korudu yoksa asfalt zimparalamisti....
Chieftain,sende bir şey olmaması sevindirici. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2109 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 07.07.2008 - 19:03 Mesaj konusu:
Chieftain, arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Dün kusura bakma yolda polislerden dolayı duramadım ve sabah burada konuyu ben açtım.Sende birşey olmaması çok sevindirici. Gerçekten dün motoru görünce süren kişiyi çok merak etmiştim. Ama seni burada yazarken görünce inan çok sevindim.Allah başka kazalardan saklasın. Tekrardan geçmiş olsun. Duramadığım için özür dilerim ama polisler izin vermedi. _________________
Chieftain, Çok gecmıs olsun ucuz atlatmıssın..kaza yerı temızlıgı yapılmamıs bır yerde bende kaza yapmıstım.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız