1998 jmodel olan motorumu (ZZR1100) kazadan dolayı çizilen yan grenajların tamirini yaptırdım
Boyadan çıktı.
Ama tek bir eksiğim kaldı. Orjinal stickerlar çok pahalı olduğu için bir tabelacıda bu stickerları
kendim yaptırmak istiyorum
İnternette o kadar aramama rağmen bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an Didimde yıllık izinimi geçiriyorum. Ama perşembe akşamı Konya, Cuma akşamı da Adana da olacağım kısmetse
Sticker'ları bulacağım bir adres ya da yazı fontunu bulabileceğim bir yer varsa ya da daha önce bu işi yaptıran varsa
yardımcı olmanızı rica edeceğim. Son Çare MD olarak düşündüm. Yanlış mı Düşün müşüm ? _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.07.2008 - 18:46 Mesaj konusu:
izmirde kahramanlarda BURUL reklamcılık var MURAT adında bi dostumuz işletiyor izmirdeki tüm motorların işini hemen hemen o yapıyor hatta yarış takımlarının filan motorlarını hazırlayan o!! bu konuda tek tavsiye etceğim isim o!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Hüsom iş sticker a kaldıysa kolay eger sonuç alamazsan burada Tahir usta çözer sorunu _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
komutan gel yaptıralım şu sorduğun şeye bak bır reklamcı çocuk buldum akıllara zarar kendını ıyı yetıştırmış benım motorun damasını konple yaptı _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 2040 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 08.07.2008 - 10:24 Mesaj konusu:
tennere,nerdesin kardeşim ya sana pm attım almadınmı 10 gün önce,msn mi kaydetsene. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
ironman666, işallah bulursun istediğin gibi yaptırırsın izmirdeysen alsancakta falan yerler var adamın adını unuttum onlar istanbuldan getittire bilir... _________________ YAKINDA HONDA CBR 125
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız