Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ZZR 1100 Sticker (yardım please)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ZZR 1100 Sticker (yardım please)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:43    Mesaj konusu: ZZR 1100 Sticker (yardım please) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm Arkadaşlar.

1998 jmodel olan motorumu (ZZR1100) kazadan dolayı çizilen yan grenajların tamirini yaptırdım
Boyadan çıktı.

Ama tek bir eksiğim kaldı. Orjinal stickerlar çok pahalı olduğu için bir tabelacıda bu stickerları
kendim yaptırmak istiyorum

İnternette o kadar aramama rağmen bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an Didimde yıllık izinimi geçiriyorum. Ama perşembe akşamı Konya, Cuma akşamı da Adana da olacağım kısmetse
Sticker'ları bulacağım bir adres ya da yazı fontunu bulabileceğim bir yer varsa ya da daha önce bu işi yaptıran varsa
yardımcı olmanızı rica edeceğim. Son Çare MD olarak düşündüm. Yanlış mı Düşün müşüm ? Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirde kahramanlarda BURUL reklamcılık var MURAT adında bi dostumuz işletiyor izmirdeki tüm motorların işini hemen hemen o yapıyor hatta yarış takımlarının filan motorlarını hazırlayan o!! bu konuda tek tavsiye etceğim isim o!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bha
Üye
Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 07.07.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://images.google.com/images?um=1&hl=en&q=zzr1100+sticker

bu linktede zzr için stickerlar var bri göz atın isterseniz yardımım olduysa ne mutlu bana kolay gelsin

Shadow 600
Asya 125 t
Başa dön
bha Çevrimdışı bha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 08.07.2008 - 03:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hüsom iş sticker a kaldıysa kolay eger sonuç alamazsan burada Tahir usta çözer sorunu Bravo
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 08.07.2008 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konyada Ada Motordan, Ibrahim Ada yi bulursan o yardimci olur.
ZZR1100 için bana sticker yaptirmisti Göz kırpıyorum ..

Kendisi MD ye üye topigi okursa yorum yazacagindan eminim..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 08.07.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, motomarket ara orjınal bulursun mrs. farazan bey var ucuz bulursun
orda yaptırme çok çırkın olur o Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Son Mesajdan 59 saniye:

burdakınler zevk yok onlarda usta felen fılan bakma Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.07.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

komutan gel yaptıralım şu sorduğun şeye bak bır reklamcı çocuk buldum akıllara zarar kendını ıyı yetıştırmış benım motorun damasını konple yaptı

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tennere
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, yahuu ızmırlıısn ne ışınvar konya felen fılan o
Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 08.07.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere,nerdesin kardeşim ya sana pm attım almadınmı 10 gün önce,msn mi kaydetsene. Gülümsüyorum

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tennere
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, Bravo Bravo
Başa dön
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, işallah bulursun istediğin gibi yaptırırsın izmirdeysen alsancakta falan yerler var adamın adını unuttum onlar istanbuldan getittire bilir...
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, konyadan başka biyerde bulamassın.Mehmet Çal a sor Bravo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.07.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, Madem buraya geliyosun ne arıyorsun gel burda yaptırırız

tennere, Ne oldu beğenmedinmi Konya felan filan demişsin Öfkeliyim

--AYIK OL--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem konyaya gidiyorsun orda yaptır diyorum

hem bak tanıdıları da varmış Gülümsüyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 09.07.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Şu an didim 'deyim yarın sabah Konya ya doğru yola çıkıyorum. Orada hallederim sanırım.

Ayriyetten zevkmotor, Ustam nasipse yarın görüşürüz.

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal