Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - X RİNX ÜYELİ ARKADAŞIMIZ VEFAT ETTİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

X RİNX ÜYELİ ARKADAŞIMIZ VEFAT ETTİ

X RİNX ÜYELİ ARKADAŞIMIZ VEFAT ETTİ
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:10    Mesaj konusu: X RİNX ÜYELİ ARKADAŞIMIZ VEFAT ETTİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş en samimi arkadaşım vefat etti kuzenine aydına sabahtan araba pazarına araba bakmaya gitmişlerdi ordan adaya gecelim demişler dönişte çamlıktan aşşagıya inidıkten sonra az düzlük var ortaklara dogru bi kamyona arkadan çarptıgı tahmin ediliyor sadece farlarında hasar var
hayatımda tanıdıgım en mükemmmel insandı kimse ile polemige girmezdi çok sevdigi motorunu 5 ay falan önce almıştı allah rahmet eylesin çok kotü bi durum resimleri ekleyecegim

[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]

EDIT:VOLKAN

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin...
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[img][/img][img][/img][img][/img]
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin,Yakınlarına'da Sabır Versin..

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum böyle haberler dudyum mu çok kötü oluyroum Üzgünüm

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm çok iyi bir abimizdi başımız sağolsun mekanı cennet olsun Üzgünüm
_SATILIK 2007 YAMAHA FZ6_
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennt olsun Ağlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesın mekanı cennet olsun tanımazdım ama ıyı oldugu yuzunden bellı uzuldum ya Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar diliyorum. Üzgünüm
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin,Yakınlarına'da Sabır Versin. cennet mekanı olsun
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Dahren
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Forumda yeniyim inanın ilk msjımın böle olmasını hiç istemezdim...Başımız Sağolsun Allah Ailesine ve Sevenlerine büyük sabır versin...
Başa dön
Dahren Çevrimdışı Dahren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın, sevenlerine geride bıraktıklarına sabır diliyorum.
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, Sana ve yakınlarına sabır dılerım..
allah rahmet eylesın Üzgünüm
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..Kederli ailesinin başı sağolsun İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Çok üzücü bir haber. Ağlıyorum Özür dilerim ama kazayı motosikletlemi yaptı?ben o kısmı anlayamadım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal