Bugün servis dönüşü Valeo nun yanına uğrayıp çay-sigara-muhabbet üçgenini oluşturduk o ara gezi fotolarını bana verip topic i benim açmamı istedi bende memnuniyetle kabul ettim tabi.Osman abi tekrar Bulgaristan a gitmeden önce görüşmüştük fakat dönüşten sonra gezi hakkında bilgi alamamıştım hala tam bilgim yok ama fotoları gördükten sonra yine keyifli bir yolculuk geçirdiğine eminim Osman abimizin.Videoları düzenleyip en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.Bu bugunkü ilk topic Bulgaristan gezisi oldu 2.yolda Valeo dan haber bekliyorum Buyrun fotolar....
Bu kez hedef Pleven..
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6553 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 08.07.2008 - 01:20 Mesaj konusu:
dark_knight abim eline saglık tşk ler
valeo şefkati abim video yu bekliyoruz anladın sen onu
hayabusa59 osman abim durmak yok yola devam süpersin abim allah kaza bela göstermesin ... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 08.07.2008 - 03:44 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
dark_knight,eline sağlık,videoyu dört gözle bekliyoruz.
osman abininde maşallahı var allah esirgesin,aktivitelerinin devamını bekliyoruz,gencim deyip ihtiyar gibi davrananlara örnek olsun.BRAVO. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 08.07.2008 - 08:50 Mesaj konusu:
dark_knight, Emre ellerine sağlık çok teşekkürler. Arkadaşlar video yolda merak etmeyin.Ayrıca 2.sürprize hazır olun yarın veya öbürgün size sürpriz bir topic daha yapıcam. _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
dark_knight, Ellerine sağlık.. Osman Abime saygılar kutluyorum
valeo, Şefkati abi bu sürprizin İnşallah düşündüğüm gibidir farklı bir sürpiz olursa sana ceza yazarım bedeli ağır olur demedi deme, anlıyorsun beni değil mi..?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız