Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - -Çerkezköy MD- Osman abinin 2.Bulgaristan seferi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

-Çerkezköy MD- Osman abinin 2.Bulgaristan seferi

-Çerkezköy MD- Osman abinin 2.Bulgaristan seferi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 08.07.2008 - 01:13    Mesaj konusu: -Çerkezköy MD- Osman abinin 2.Bulgaristan seferi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün servis dönüşü Valeo nun yanına uğrayıp çay-sigara-muhabbet üçgenini oluşturduk o ara gezi fotolarını bana verip topic i benim açmamı istedi bende memnuniyetle kabul ettim tabi.Osman abi tekrar Bulgaristan a gitmeden önce görüşmüştük fakat dönüşten sonra gezi hakkında bilgi alamamıştım hala tam bilgim yok ama fotoları gördükten sonra yine keyifli bir yolculuk geçirdiğine eminim Osman abimizin.Videoları düzenleyip en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.Bu bugunkü ilk topic Bulgaristan gezisi oldu 2.yolda Valeo dan haber bekliyorum Göz kırpıyorum Buyrun fotolar....
Bu kez hedef Pleven..

Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

herkes motora hasta kalmış Bravo (en sondan bi önceki foto )

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 08.07.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight abim eline saglık tşk ler Göz kırpıyorum Bravo

valeo şefkati abim video yu bekliyoruz Çok gülüyorum anladın sen onu Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Göz kırpıyorum Bravo

hayabusa59 osman abim durmak yok yola devam süpersin abim allah kaza bela göstermesin ... Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş osman abiyede bu güzel geziden dolayı teşekkür Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 08.07.2008 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 08.07.2008 - 03:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 08.07.2008 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş paylaşm için tşk Bravo
_SATILIK 2007 YAMAHA FZ6_
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight,eline sağlık,videoyu dört gözle bekliyoruz. Bravo

osman abininde maşallahı var allah esirgesin,aktivitelerinin devamını bekliyoruz,gencim deyip ihtiyar gibi davrananlara örnek olsun.BRAVO. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, SABERS, rica ederim Göz kırpıyorum kayıtları bugun valeo dan alıp bi düzenleme yapıcam bende izlemedim daha neler olduğunu bilmiyorum.
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 08.07.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight, Emre ellerine sağlık çok teşekkürler. Arkadaşlar video yolda merak etmeyin.Ayrıca 2.sürprize hazır olun yarın veya öbürgün size sürpriz bir topic daha yapıcam. Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 08.07.2008 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Osman Abi Tekerine sağlık. Güzel bir gezi olmuş..... Alkışlıyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, rica ederim abi lafımı olur Göz kırpıyorum
Başa dön
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight, Ellerine sağlık.. Osman Abime saygılar Bravo kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

valeo, Şefkati abi bu sürprizin İnşallah düşündüğüm gibidir Gülümsüyorum farklı bir sürpiz olursa sana ceza yazarım Çok gülüyorum bedeli ağır olur demedi deme, anlıyorsun beni değil mi..? Öfkeliyim Öfkeliyim

Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, rica ederim Alper abi Göz kırpıyorum Valeo tam sürpriz yaptı walla ben bile inanamadım baştan yine çok hızlı olacak Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 08.07.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, Alper sürpriz çokkkk fenaaaaaa.cezaya razıyım.hemen aklımdayken söyliyeyim cuma akşamı Mahmutun orda toplanalım tekrar.çerkezköyden 5 motor geliriz biz Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal