Tarih: 08.07.2008 - 12:11 Mesaj konusu:
aynux, geri kalmış ulkelrde bıldıye yazıyomo genelde asfalt kulanılr
ama ıllermış ulkelrde beton kullanılr ve uzun omulu olur o
turkıyede beton geçmek hem eko hem maddi saglar ama erdogan peygamber galıba kendısını sannedıyor ulaştırma bakanın umrında degıl
ve olan vatandaş olur vergı felan fılan KIZMA
aynux, yahu tam 2 yıldır md yi takip ederim, ve sessiz bi üye olarak yıllardır konuları okurdum ama bu luzumsuz adam artık beni çileden çıkarttı üye olarak bişeyler yazmaya kalktım.
Konuyu iyi bi okuyalım ve değerlendirelim!!!
Bu küreler harbi camdan mı? Camın kırılma ihtimali yokmu? Bu camı nasıl bir maddeden yapıyorlar? Hadi geçtik onu
6 ne? Nasıl bişey bu? Saat 6 da mı yoksa 6 günde mi? Ne ne ne ne?
Cam küreler patladımı yoksa? içine mi göçtü, bu nasıl bir asfalttır? Gerçi sen birinde kayıt vericem derken polise motorunu yakalatmıştın hatta 900 tl. indirim yapayım demiştin ama polis kabul etmemişti dimi
Zift demek motorunu mu kirlettiiiiiiii Yazıkkkkkk
aynux, yahu tam 2 yıldır md yi takip ederim, ve sessiz bi üye olarak yıllardır konuları okurdum ama bu luzumsuz adam artık beni çileden çıkarttı üye olarak bişeyler yazmaya kalktım.
Konuyu iyi bi okuyalım ve değerlendirelim!!!
Bu küreler harbi camdan mı? Camın kırılma ihtimali yokmu? Bu camı nasıl bir maddeden yapıyorlar? Hadi geçtik onu
Cam küreler patladımı yoksa? içine mi göçtü, bu nasıl bir asfalttır? Gerçi sen birinde kayıt vericem derken polise motorunu yakalatmıştın hatta 900 tl. indirim yapayım demiştin ama polis kabul etmemişti dimi
Zift demek motorunu mu kirlettiiiiiiii Yazıkkkkkk
Alıntı:
aklima geldi yaziyim dedim..
Yaaaaa
++++1111111 _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 08.07.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
OnurKaraca demiş ki:
aynux, eee ne yaptın motorunumu yıkattın
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 08.07.2008 - 14:37 Mesaj konusu:
Basgazayawrum demiş ki:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız