Tarih: 08.07.2008 - 14:18 Mesaj konusu: internetten nasıl mont alınır?
öncelikle cümleten selamlar...
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=182
arkadaşlar ben bu montu beğendim ama internetten daha önce hiç bişi almadım. sizce internetten mont alınırmı?? sonuçta deneme sansın yok!
Tarih: 08.07.2008 - 14:20 Mesaj konusu:
kardeşim ben 2 hafta önce sipariş verdim geldi gelmesine de büyük geldi.normalde m giyiyorum ama büyük geldi.daha hala da küçüğü gelecek diye bekliyoruz bakalım.zamanı sorun etmiyorsan alabilirsin tabi ki. _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Tarih: 08.07.2008 - 14:24 Mesaj konusu:
alp_ER, internetten mont alınmaz ha çokmu internetten almak istiyosun git bi yere dene montu olanın aynı bedenini netten al yoksa uğraşabilirsin mont bakmadan alınmaz kardesm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 08.07.2008 - 14:26 Mesaj konusu:
ben bi kaç kişiye daha sormuştum güğüs ölcünü mezürayla ölç ona göre şipariş ver dediler 112 geldi benim xl olur heralde... yanlış gelirse geri yollayıp değiştire bilme şansı var demi
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
sesginn balıkesirde bundan yok ki : istanbulda var.. yoksa internetten almam zaten
şimdi internetten alışveriş çok yaptım ben sitesine göre değişir mesela gitti gidiyor dan alıcaksan parayı yatırdığında gittigidiyor banka hesabında duruyor hemen adama uklaşmıyor o para sana mal geliyor sen giyoyorsun deniyorsun işte her ne aldıysan sonra siteden onay veriyorsun tamamdır diyorsun parayı adama veriyorlar eğer onay vermiyorsan sen geri yolluyorsun malı paranıda sana banka hesabına yatıyorlar ama siteden siteye çok fark dikkatli olmak gerekir
Tarih: 08.07.2008 - 14:40 Mesaj konusu:
her site kabul etmiyor değiştirmeyi.orada bilgileri vardır herhalde.oradan öğren önce.garantiye al işini _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
ya git kredi kartıyla 12 taksitle al biyerden hiç uraşma netten sonuçta sen orya her türlü bilgini veriyosun bi öretmenimize 4000ytl borç çıkardılar kanda, abd, almanya ve istanbuldan alış veriş yaptı diye ve yapıcak bişeyi kalmadı seve seve parayı ödedi kredi kartına töbe etti _________________ Fırat ÜNER
tanınmış türk sitelerden diyorsan bi sorunun olmaz ama o siteden yapma derim hepsi burada gittigidiyor bunlar bilinmiş ve benimde alışveriş yaptığım takip ettiğim siteler bunlardan yap ama bilmediğin sorarak öğrendiğin siteden asla yapma sana söylüyüm yarın buraya sonra milyarlarca borc soktular bana diye topic acma dikkatli ol
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 08.07.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
internetten mont alabilmen için daha önce o montu giyip denemiş olmanda fayda var. nedenide markalara göre kalıplar farkediyor . hayalkırıklığı yaşamak istemiyorsan . denemeden alma .bir arkadaşında aynı mont varsa en azından o montta deneme yap _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız