Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GSR 600 Tektekeri nasıl olurmuş adamlar göstermişler :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GSR 600 Tektekeri nasıl olurmuş adamlar göstermişler :)

GSR 600 Tektekeri nasıl olurmuş adamlar göstermişler :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:00    Mesaj konusu: GSR 600 Tektekeri nasıl olurmuş adamlar göstermişler :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Az önce bir arkadaşım gönderdi bana bu linki. Daha evvel verildimi bilmiyorum ama bence şahane bir video..

http://www.dailymotion.com/related/x1xj0t_burn-gsr-600_auto/video/x42dzb_morgan-stunt-en-gsr_extreme?from=rss

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler paylaşım için güzel bir video
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor güzel video teşekkürler
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motorun racingten tek farkı karenajsız oluşu ve oturuş pozisyonu. Racing makineden 20-30 km daha yavaş zaten son süratleride çoğumuz İstanbul yollarında yapamıyoruz. Yani alınıp binilecek bir makine. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabikide alıp binecen ama ne ile alacan Gülümsüyorum o yok bende alacağımı almış biniyorum daha yenisine var zaman Çok gülüyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel video paylaşım için teşekkürler
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nıce video nice moto Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bosphorus_31
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkan adamlar gidiyor vallah Bravo teşekkürler
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cahıllıgıme verın ama bu makınelerın max.speed nekadar ? vıdeo ayrıca cok guzel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Gsr içinse benim max çıkabildiğim hız 248km.14.000 devirde redline a girmesine ragmen devir kesici 13800 de devreye giriyor ve hiç bir şekilde motoru redline a sokamıyorsunuz. Daha çok giden varmı bilmiyorum.. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha bu sabah seyretmiştim videoyu adam güzel gidiyo otobanda hakkını vermiş naked motosikletin Çok gülüyorum
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 252 km/h ye kadar çıkmıştım. Dahası da var. Dinamometre üstünde 261 km'h de devir kesiciye giriyor.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet super Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bosphorus_31, alla hallaa fazer tokatlar yanı bunları Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum Delirdim Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, tokatlarmı bilemem ama hızlının hızlısı her zaman var. onunla bununla tokat yarışına giriceksek zaten bunlara binmeyelim gidip Ducati Desmosedici RR alalım 75.000$ kökten çözümm Dil çıkarıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal