Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FAZLA SÖZE GEREK YOK!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FAZLA SÖZE GEREK YOK!!!

FAZLA SÖZE GEREK YOK!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:50    Mesaj konusu: FAZLA SÖZE GEREK YOK!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Web Page Name

Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor çok güzel ama o paraya çok daha alternatif markalar ve motorlar var asla onu tercih etmezdim Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MW AGUSTA F4 İTALYAN YAPIMI SÜPER Bİ MAKİNA
MAKİNANIN HASI İTALYAN IN AGUSTASI Delirdim

YUNUS TOKATTA YEMEZ,TOKATTA ATMAZ(SAGOPA-TRAKONYA)
Başa dön
DaRRkAzRRail Çevrimdışı DaRRkAzRRail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sitede bu motoru bilmeyen yoktur heralde AGUSTA...Answer_3, o paraya alınacak başka motor yok ama Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motosiklet ama yine de japon'dan şaşmazdım Delirdim italyanlar accık tuzlu, farkımız olsun die düşünülebilir ama gerek yok Bravo
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fıyatı yanılmıyorsam 32.000 euro olması lazım Gülümsüyorum
ev için iyi bır pesınat olur Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onun yerine bunu alırdım : Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

http://www.sahibinden.com/239_hp_hayabusa_ozel_yapim_WQQaXQQ4150071WQQpXQQdisplayitem&keyword=hayabusa

Son Mesajdan 48 saniye:

celikay_41 demiş ki:
onun yerine bunu alırdım : Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum hemde özel yapım :P

http://www.sahibinden.com/239_hp_hayabusa_ozel_yapim_WQQaXQQ4150071WQQpXQQdisplayitem&keyword=hayabusa
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne diyelim ala bilene hayirli olsun
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Gringo
Üye
Üye
Image and video hosting by TinyPic

Nereden: Avcılar Beach Side

MesajTarih: 18.07.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece helikopter ve motor üreten bir firma heralde motor üretirken kralını yapıyodur zaten farkı karizması tabi bide fiyatı Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal