Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kasklar ve montlar ve fiyatları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kasklar ve montlar ve fiyatları
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:50    Mesaj konusu: kasklar ve montlar ve fiyatları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendime kanunı buffalo alıcaktım ama fiyat ,park vs. olmadı şimdi kendime tekrar cup arıyorum tabi kask ve montda motoru zatemn çin malı alıcam astarı yüzünden pahalıya mal olmasın 20ytlyede kask var 1000 ytlyede 50ytlyede mont var 1500 ytlyede habide kaskın önü açık olması lazım kışın kapatırım camını yazın açarım resim koyamıyorum (bulamıyorum) mont da yazlık olması lazım çünkü içinde pişerim burda var bikaçtane 30ytl filan yani sakat bi iş olduğunu biliyorum ama sizce nasıl montdada aynı durum motora gelince seçeneklerim değişti devir saatli bi cup istiyorum bir ikitane var biri çelik motor biri skygo skygo 125 cc skygoyu almayı düşünüyoum çelik motorun kinin tipi berbat varsa bildiğiniz devir saatli cup önerirseniz sevinirim ybr filan düşünmüyorum çünkü bütçe söz konusu bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunuyorum kendime (serkan_yenidünya abime özelbi tşk borçluyum) Alkışlıyorum
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sakat bi iş olduğunu biliyorsun madem niye böyle bişeye kalkışıyorsun 1000 YTL Senin canından daha kiymetli değildir herhalde,astarı yüzünden pahalıya geliyor diye böyle şeyler yapma eğer bütcen yetersizse beklemeni ve para biriktirmeni tavsiye ederim.

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbrErcan, öneri için saol
ya beyler iki tane topik açtım yanlışlıkla kusura bakmayın güya tecrübeli üyeyim
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mutlaka ne kadar ekmek o kadar köfte ama dediğin gibi 50 liraya da var 1000 liraya da ve bunların arasında olan ürünler de var. en ucuz ve en pahalısını kıyaslama. fiyat/performans olarak iyi, tanınmış markaların uygun sayılabilecek ürünlerine bak bence. Şu an almak seni çok zorlayacaksa biraz daha bekleyip içine sinen ürünleri al, kafan rahat olsun Bravo

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_tatar_ demiş ki:
Mutlaka ne kadar ekmek o kadar köfte ama dediğin gibi 50 liraya da var 1000 liraya da ve bunların arasında olan ürünler de var. en ucuz ve en pahalısını kıyaslama. fiyat/performans olarak iyi, tanınmış markaların uygun sayılabilecek ürünlerine bak bence. Şu an almak seni çok zorlayacaksa biraz daha bekleyip içine sinen ürünleri al, kafan rahat olsun Bravo
kaskta ve montda performans mı Çok gülüyorum
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyat/performans hiç duymadın mı ?

Başa dön
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_tatar_, yaw duydumda kaskın ne performansı olucak ki ?
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir shoeı xr 1000 ile çık gazla bide cin malı kaskla gazla görüceksın ozaman farkı Göz kırpıyorum
Başa dön
rrpower Çevrimdışı rrpower Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

performanstan kastım fiyatına göre alacağın kalite.
ama aklına ilk gelen "performans" manası ile de ilişkilendirilebilir. Örneğin biraz süratli gittiğinde aldığı rüzgar, ses seviyesi, soğuk havalarda buğu oluşumu vs. mont için korumaların eklemlere oturması, rüzgar geçirgenliği, uzun süre kullanımda terletmesi vs.

Başa dön
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rrpower, niyeki shoeı 1000 daha mı hafif

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

_tatar_, ewt aslında haklsın desene ben kask almak için para biriktirmeye başlasam parayı tmmlayınca çoktan yaş 18 olur Göz kırpıyorum
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 09.07.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iskorpitixcihan, arkadaşım sana çok güzel bi cevap yazacaktım ama taaki şu son yazdıklarını okuyunca vazgeçtim..

''Niyeki shoei 1000 daha mı hafif'' derken şaka yapıosun sanırım..Orda arkadaş ne anlatmaya çalışmış sen düz mantıkla ne anlamışsın..

Hele hele ''kask için para biriktirsem yaş çoktan 18 olur'' lafın daha da saçma..Arkadaşım eğer kendini seviyosan gerekirse 18 e kadar bekleyeceksin..Sağlığın pazarlığı olmaz git taksit le al bişey yap atıyorum motora abarth egsoz takcağına git o parayı kaska yatır olmazmı ? Bi haber vardı aklıma geldi..Bi adam altında çin malı motorla bir kaza yaptı ve bir arbanın altına girdi..Hatırladığım kadarıyla adamın kafasındaki kask shoei nin en yüksek modellerinden biriydi..yani altında 1000 ytl lik motor vardı ve kafasında 1000 ytl lik kask vardı..Ve adam o kask sayesinde bikaç saat bi arabanın altında kalmasına rağmen çizik bile almadan kurtuldu..O adam salakmıydı o 1000 ytl ye daha güzel daha güçlü bi motor almak varken o parayla kask aldı ?

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kafana ne kadar değer biçiyorsan öyle bir kask al Bravo
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.07.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafan olmadığı zaman parayı pulu ne yapacaksın. Merak ettim doğrusu.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne kadar cok kalıte o kadar cok iyi ve güvence demek sabret OK
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki bu shoeı kask kaç para
_ToLGa_, bende okumuştum bu haberi babama okuttum kaskla beraber motoru sever dedim daha beter oldu Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal