Tarih: 08.07.2008 - 22:50 Mesaj konusu: kasklar ve montlar ve fiyatları
kendime kanunı buffalo alıcaktım ama fiyat ,park vs. olmadı şimdi kendime tekrar cup arıyorum tabi kask ve montda motoru zatemn çin malı alıcam astarı yüzünden pahalıya mal olmasın 20ytlyede kask var 1000 ytlyede 50ytlyede mont var 1500 ytlyede habide kaskın önü açık olması lazım kışın kapatırım camını yazın açarım resim koyamıyorum (bulamıyorum) mont da yazlık olması lazım çünkü içinde pişerim burda var bikaçtane 30ytl filan yani sakat bi iş olduğunu biliyorum ama sizce nasıl montdada aynı durum motora gelince seçeneklerim değişti devir saatli bi cup istiyorum bir ikitane var biri çelik motor biri skygo skygo 125 cc skygoyu almayı düşünüyoum çelik motorun kinin tipi berbat varsa bildiğiniz devir saatli cup önerirseniz sevinirim ybr filan düşünmüyorum çünkü bütçe söz konusu bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunuyorum kendime (serkan_yenidünya abime özelbi tşk borçluyum)
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1415 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 08.07.2008 - 23:03 Mesaj konusu:
Sakat bi iş olduğunu biliyorsun madem niye böyle bişeye kalkışıyorsun 1000 YTL Senin canından daha kiymetli değildir herhalde,astarı yüzünden pahalıya geliyor diye böyle şeyler yapma eğer bütcen yetersizse beklemeni ve para biriktirmeni tavsiye ederim. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
CbrErcan, öneri için saol
ya beyler iki tane topik açtım yanlışlıkla kusura bakmayın güya tecrübeli üyeyim _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
Mutlaka ne kadar ekmek o kadar köfte ama dediğin gibi 50 liraya da var 1000 liraya da ve bunların arasında olan ürünler de var. en ucuz ve en pahalısını kıyaslama. fiyat/performans olarak iyi, tanınmış markaların uygun sayılabilecek ürünlerine bak bence. Şu an almak seni çok zorlayacaksa biraz daha bekleyip içine sinen ürünleri al, kafan rahat olsun _________________ STAY ON ROAD
Mutlaka ne kadar ekmek o kadar köfte ama dediğin gibi 50 liraya da var 1000 liraya da ve bunların arasında olan ürünler de var. en ucuz ve en pahalısını kıyaslama. fiyat/performans olarak iyi, tanınmış markaların uygun sayılabilecek ürünlerine bak bence. Şu an almak seni çok zorlayacaksa biraz daha bekleyip içine sinen ürünleri al, kafan rahat olsun
kaskta ve montda performans mı _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
performanstan kastım fiyatına göre alacağın kalite.
ama aklına ilk gelen "performans" manası ile de ilişkilendirilebilir. Örneğin biraz süratli gittiğinde aldığı rüzgar, ses seviyesi, soğuk havalarda buğu oluşumu vs. mont için korumaların eklemlere oturması, rüzgar geçirgenliği, uzun süre kullanımda terletmesi vs. _________________ STAY ON ROAD
_tatar_, ewt aslında haklsın desene ben kask almak için para biriktirmeye başlasam parayı tmmlayınca çoktan yaş 18 olur _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2085 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 09.07.2008 - 02:01 Mesaj konusu:
iskorpitixcihan, arkadaşım sana çok güzel bi cevap yazacaktım ama taaki şu son yazdıklarını okuyunca vazgeçtim..
''Niyeki shoei 1000 daha mı hafif'' derken şaka yapıosun sanırım..Orda arkadaş ne anlatmaya çalışmış sen düz mantıkla ne anlamışsın..
Hele hele ''kask için para biriktirsem yaş çoktan 18 olur'' lafın daha da saçma..Arkadaşım eğer kendini seviyosan gerekirse 18 e kadar bekleyeceksin..Sağlığın pazarlığı olmaz git taksit le al bişey yap atıyorum motora abarth egsoz takcağına git o parayı kaska yatır olmazmı ? Bi haber vardı aklıma geldi..Bi adam altında çin malı motorla bir kaza yaptı ve bir arbanın altına girdi..Hatırladığım kadarıyla adamın kafasındaki kask shoei nin en yüksek modellerinden biriydi..yani altında 1000 ytl lik motor vardı ve kafasında 1000 ytl lik kask vardı..Ve adam o kask sayesinde bikaç saat bi arabanın altında kalmasına rağmen çizik bile almadan kurtuldu..O adam salakmıydı o 1000 ytl ye daha güzel daha güçlü bi motor almak varken o parayla kask aldı ? _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kafana ne kadar değer biçiyorsan öyle bir kask al _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
kafan olmadığı zaman parayı pulu ne yapacaksın. Merak ettim doğrusu. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
peki bu shoeı kask kaç para
_ToLGa_, bende okumuştum bu haberi babama okuttum kaskla beraber motoru sever dedim daha beter oldu _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız