Honda, Ağustos ayında satışa sunacağı DN-01 modeliyle motosiklet sektöründe adından oldukça söz ettirecek. Otomotik vitesli olan bu yeni modelde Transalp’daki 680 cc V-Twin motor yer alıyor. DN-01 otomotik vitesle kullanılabildiği gibi aynı zamanda manuel olarakda kullanılabiliyor.
ABS fren sisteminin standart olarak yer aldığı DN-01, ayrıca müzik sistemi, bluetooth bağlantı kiti ile dikkat çekiyor.Siyah ve mor renkleriyle yakında satışa sunulacak olan bu yeni model için şimdiden siparişler başladı. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
HakanDincer, hiç fena dğl aslında müzik sistemi bluetooth fln.ama fiyatı da güzeldir HakanDincer, teşekkürler başkanım _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Fiyati Goldwing civarlarinda olur diye tahmin ediyorum. Sportif Goldwing olacak iste.
Bluetooth super bir sey olmus. Artik neredeyse tum arabalarda var. Bluetoothsuz muzik sistemi dusunemiyorum zaten. Bazen bluetoothu olmayan laptoplar goruyorum, kufuru basiyorum. ABS'siz araba uretmek gibi birsey bluetoothsuz muzik sistemi zaten.
Helal olsun Honda. Bircok ilk senden geliyor yine.
Aklimin bir kosesinde hep ileride bir Goldwing alma fikri vardir. O gun geldiginde tercihimi muhtemelen daha sportif olan bu modelden yana kullanacagim. Tabii o zamana kadar kac kere degisir bu model. Gerci Goldwing de bir efsane, onun yeri bambaska. Neyse... Daha cooook var benim almama nasil olsa. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2163 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 09.07.2008 - 01:41 Mesaj konusu:
Vay be Ben sadece konsept olarak kalıcak efsane gibi bi köşede durcak sanıyodum demek üretime geçilcekmiş ...Yolda görürsem bu ne diye üstüne atlarım heralde _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 09.07.2008 - 02:40 Mesaj konusu:
tasarım trendinin yeni arayışı sanırsam suzuki intruder serisinden sonra honda atağı ile devam ediyor .bu yeni dalga neo-klasik yani eski çizgiler ile yeni teknolojinin harmanlanması ; melez bir türe doğru kayıyor motorlar hadi hayırlısı ... _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
DN 01 Otomobillerde kullanılan tripronik (hem manuel hem otomatik) Şanzuman kullanılacak. Konsept bir araçtı acak seri üretime başlanacak. Bana kalırsa DN 01 Motosiklet dünyasında yeni bir sınıf yakalayacak
En son hondagokhan tarafından 09.07.2008 - 11:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız