Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY'e Sularla Birlikte Çıldırmaya.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY'e Sularla Birlikte Çıldırmaya.

27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY'e Sularla Birlikte Çıldırmaya.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:39    Mesaj konusu: 27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY'e Sularla Birlikte Çıldırmaya. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlarım.

Marmok sonrası iki hafta boş geçirdikten sonra,arayı açmadan bir şeyler yapmak lazım diye düşündük.

Sıcaktan durulmadığınıda göz önünde bulundurarak,sulu bir etkinlik olmasına karar verdik.madem motorcuyuz,madem özgürlüğü seviyoruz,olduğu yerde duran deniz yada havuz suyu bizi bozar dedik ve bizim gibi durduğu yerde duramayan,su tünellerinin içinden çılgınca akan,dalga havuzunda bir yükselip bir alçalan,50-60 m den aşağı su kanalından hızla inen AQUA FANTSY nin çılgın sularıyla coşmaya karar verdik.

Giriş ücretinin normalde kişi başı 35 YTL olarak uygulandığı Aqua parka bizler motor delisi olmanın avantajını kullanarak 30 YTL olarak indirimli giriş yapacağız.

Havaların çok sıcak olduğunu bildiğimiz için sabah kahvaltı etkinliği koymuyoruz.Çünkü öğlen sıcağına kalmak bizim için ciddi bir işkence olur.Ama çıktıktan sonra Ortaklarda çöp şişe sanıyorum kimse hayır demez Bravo

Bu Durumda Gidiş Planı;

Etkinlik:Kuşadası Aqua Fantasy gezisi
Toplanma Tarihi: 27 temmuz 2008 Pazar
Toplanma Saati:10:00
Toplanma Yeri:Kordon Cafe önü
Hareket Saati:10:30
Güzergah:Otobandan Selçuk Pamucak Aqua.
Dönüşte Kuşadası Çamlık Ortaklar İzmir.

Biraz fotolara bakında canınız çeksin. Birde gelecek olanlar bildirsin sayı vermem gerekiyor Bravo

Eeee kimler bu sular kadar çılgın olduğunu düşünüyor bakalım Çok gülüyorum

En son HalilRR tarafından 31.07.2008 - 09:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, hehehe ahhhh be halil abim.. fordculuğu özledim... işler yoğun sıkıntı çok biriki kişiyi sıkıştırıp rahatlamam lazım demiyonda serinlemek diyosun.. hehehehe iyi saklıyon valla içindeki niyeti Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, kardeşim yakışır...Gidin tabi...Ama sizlerin o fotolarınıza bakmak bır okadar da keyıflı oluyor...Bakalım bu sefer kimin ne marifetleri çıkacak ortaya....Şimdiden iyi eğlenceler...Sizin ekip kuruludur zaten sen-onur ve artık süt evlat bahattın... Gülümsüyorum
Herkese bol bol eğlenceler..... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, Eeeee şey bennnnn Üzgünüm Yav tamam biraz fordculuk yapayım dedim ne var bunda Çok gülüyorum Sen geleceksin dimi mesela Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yakuzzza, Kardeşim keşke sende gelebilseydim. Neyse nasılsa bir gün geleceksin, o zaman birlikte çok etkinlik yaparız Bravo Çok gülüyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, hehehehe valla şey ne desem korktum falan filan heheh haftaya konuşuruz bunu halil abi Göz kırpıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR Halil'abim güzel bi etkinlik olacak gerçekten umarım hiç bi sorun yaşanmaz fotoları şimdiden merak etmeye başladım izmir md haydi fantasy'e Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER

En son serkan_yenidunya tarafından 09.07.2008 - 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekan cok güzel ve keyifli görünüyor şimdiden katılacaklara iyi eglenceler bu sıcaklarda mümkün olacak cıkmayacan suyun içinden Üzgünüm
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelemek isterim bende bir aksilik olmaz ise bende gelebilirim

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Bende gelmek isterdim ama yüzme bilmiyorum Üzgünüm ben yüzme öğrenene kadar size iyi eğlenceler Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, abicim bende geliyom hadi Gülümsüyorum kimse fordculuk yapmasınn amaaa Çok gülüyorum

Alıntı:
kaRRdelen

HalilRR, Bende gelmek isterdim ama yüzme bilmiyorum ben yüzme öğrenene kadar size iyi eğlenceler

nur ablam bende bilmiyom Üzgünüm nabcazz Çok gülüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bu sene son ayrılık...Seneye ordayım volkanım kardeşimde beklıyor zaten...Artık sinema partılerınıze bır kışı daha ortakçı çıktı...Haaaa!....Bu arada etkinlik derken başkanımmmmm... ? Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Yine izmir md olarak harika ve bır okadar keyifli bir güne imzanızı atacağınıza eminim...Aman halilcim sen kimseye imzanı atmada.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza demiş ki:
HalilRR, bu sene son ayrılık...Seneye ordayım volkanım kardeşimde beklıyor zaten...Artık sinema partılerınıze bır kışı daha ortakçı çıktı...Haaaa!....Bu arada etkinlik derken başkanımmmmm... ? Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Yine izmir md olarak harika ve bır okadar keyifli bir güne imzanızı atacağınıza eminim...Aman halilcim sen kimseye imzanı atmada.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Delirdim Delirdim Delirdim ahahhahahha koptum yaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
umutcum... o kadar çok planın var ama... hiç biri gerçek olmucakkk Dil çıkarıyorum anladın sen onu.. sözünüde unutma.. Çok gülüyorum halil abim için ne diyorsun sen öyle yaw... abiii ne diyorlar senin hakkındaaaaaaaa Şok oldum Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, ben plan yapıyorsam hepsını gerçekleştırırım sen rahat ol ufaklık.... Gülümsüyorum Bravo
Ayrıca halıl kardeşim için de şunu demek istedim ünlü biri imza almak isteyen olabilir,tükenmez kalemi kullansın yanı...Dolma kalemın mürekkebi akabilir.... Dil çıkarıyorum
İzmirde kaç tane ghostrider var halilimden başka..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Alkışlıyorum halil abim 1 numara zaten Çok gülüyorum

HalilRR Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum tamam abicim... Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş bende bu sefer orada olacağım Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal