Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6864 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.07.2008 - 18:39 Mesaj konusu: 27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY'e Sularla Birlikte Çıldırmaya.
Sevgili Arkadaşlarım.
Marmok sonrası iki hafta boş geçirdikten sonra,arayı açmadan bir şeyler yapmak lazım diye düşündük.
Sıcaktan durulmadığınıda göz önünde bulundurarak,sulu bir etkinlik olmasına karar verdik.madem motorcuyuz,madem özgürlüğü seviyoruz,olduğu yerde duran deniz yada havuz suyu bizi bozar dedik ve bizim gibi durduğu yerde duramayan,su tünellerinin içinden çılgınca akan,dalga havuzunda bir yükselip bir alçalan,50-60 m den aşağı su kanalından hızla inen AQUA FANTSY nin çılgın sularıyla coşmaya karar verdik.
Giriş ücretinin normalde kişi başı 35 YTL olarak uygulandığı Aqua parka bizler motor delisi olmanın avantajını kullanarak 30 YTL olarak indirimli giriş yapacağız.
Havaların çok sıcak olduğunu bildiğimiz için sabah kahvaltı etkinliği koymuyoruz.Çünkü öğlen sıcağına kalmak bizim için ciddi bir işkence olur.Ama çıktıktan sonra Ortaklarda çöp şişe sanıyorum kimse hayır demez
Bu Durumda Gidiş Planı;
Etkinlik:Kuşadası Aqua Fantasy gezisi
Toplanma Tarihi: 27 temmuz 2008 Pazar
Toplanma Saati:10:00
Toplanma Yeri:Kordon Cafe önü
Hareket Saati:10:30
Güzergah:Otobandan Selçuk Pamucak Aqua.
Dönüşte Kuşadası Çamlık Ortaklar İzmir.
Biraz fotolara bakında canınız çeksin. Birde gelecek olanlar bildirsin sayı vermem gerekiyor
Eeee kimler bu sular kadar çılgın olduğunu düşünüyor bakalım
HalilRR, hehehe ahhhh be halil abim.. fordculuğu özledim... işler yoğun sıkıntı çok biriki kişiyi sıkıştırıp rahatlamam lazım demiyonda serinlemek diyosun.. hehehehe iyi saklıyon valla içindeki niyeti
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 09.07.2008 - 18:49 Mesaj konusu:
HalilRR, kardeşim yakışır...Gidin tabi...Ama sizlerin o fotolarınıza bakmak bır okadar da keyıflı oluyor...Bakalım bu sefer kimin ne marifetleri çıkacak ortaya....Şimdiden iyi eğlenceler...Sizin ekip kuruludur zaten sen-onur ve artık süt evlat bahattın...
Herkese bol bol eğlenceler..... _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6864 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.07.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
oskyy, Eeeee şey bennnnn Yav tamam biraz fordculuk yapayım dedim ne var bunda Sen geleceksin dimi mesela
yakuzzza, Kardeşim keşke sende gelebilseydim. Neyse nasılsa bir gün geleceksin, o zaman birlikte çok etkinlik yaparız _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6573 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 09.07.2008 - 19:02 Mesaj konusu:
halilRR Halil'abim güzel bi etkinlik olacak gerçekten umarım hiç bi sorun yaşanmaz fotoları şimdiden merak etmeye başladım izmir md haydi fantasy'e _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
En son serkan_yenidunya tarafından 09.07.2008 - 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 09.07.2008 - 19:04 Mesaj konusu:
Mekan cok güzel ve keyifli görünüyor şimdiden katılacaklara iyi eglenceler bu sıcaklarda mümkün olacak cıkmayacan suyun içinden _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 09.07.2008 - 19:15 Mesaj konusu:
HalilRR, bu sene son ayrılık...Seneye ordayım volkanım kardeşimde beklıyor zaten...Artık sinema partılerınıze bır kışı daha ortakçı çıktı...Haaaa!....Bu arada etkinlik derken başkanımmmmm...
Yine izmir md olarak harika ve bır okadar keyifli bir güne imzanızı atacağınıza eminim...Aman halilcim sen kimseye imzanı atmada.... _________________
HalilRR, bu sene son ayrılık...Seneye ordayım volkanım kardeşimde beklıyor zaten...Artık sinema partılerınıze bır kışı daha ortakçı çıktı...Haaaa!....Bu arada etkinlik derken başkanımmmmm...
Yine izmir md olarak harika ve bır okadar keyifli bir güne imzanızı atacağınıza eminim...Aman halilcim sen kimseye imzanı atmada....
ahahhahahha koptum yaaa
umutcum... o kadar çok planın var ama... hiç biri gerçek olmucakkk anladın sen onu.. sözünüde unutma.. halil abim için ne diyorsun sen öyle yaw... abiii ne diyorlar senin hakkındaaaaaaaa _________________
Tarih: 09.07.2008 - 19:23 Mesaj konusu:
KammadeRR, ben plan yapıyorsam hepsını gerçekleştırırım sen rahat ol ufaklık....
Ayrıca halıl kardeşim için de şunu demek istedim ünlü biri imza almak isteyen olabilir,tükenmez kalemi kullansın yanı...Dolma kalemın mürekkebi akabilir....
İzmirde kaç tane ghostrider var halilimden başka..... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız