Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!!

VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:50    Mesaj konusu: VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ustam sessiz sedasız aldığı R1 den sonra 1000RR niyet ver elini İstanbul dedi fakat kımset Gixxer mış bu ben dahil etraftaki herkez için sürprizdi aslında.06 RR a bakmaya gittiğinde gönlünü bu esmer güzele kaptırmış bir kere gönül ferman dinlemez Göz kırpıyorum Tayfa komple Suzuki artı hepsi simsiyah oldu Bravo Bi ben hondadayım fakat banada transfer yolu gözüküyor sanırım.DARK RIDERS artık daha hızlıııııı Çok gülüyorum
Üzerinde;
-Komple carbon tri oval yoshimura
-Rizoma elcikler,kısa gaz kolu
-Rizoma koruma takozları gsxr logolu
-Zero gravitiy double cam
-K&N hava filtresi
-İridyum bujiler
-Gpr gidon amotisörü
-Metzeller m3 lastikler
Şuan aklıma gelenler bunlar.Şefkati abime Allah kaza bela göstermesin,esmer güzeline nazar değmesin güle güle binsin...Motoru test etmek için cuma akşamı B.Çekmece ye doğru gaz acıcaz kısmetse Bravo
Buyrun az önce çektiğim fotolar....

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah abi. Darısı bizlerin başına Gülümsüyorum
AR6 şimdi Çevrimiçi AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi tekrar hayırlı uğurlu olsun makina çok yakışıklı Bravo

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way way way

valeo Şefkati abim dinlemiş beni gixxer almıs abi söledim sana GSX_R diye dimi o başka o farklı o çekici o hızlı o o o manyak bişe ya Çok gülüyorum

allah kaza bela göstermesin kaskın basında farın ve yolun açık olsun abim

ekamba Erbil abim de gixxer alıcakmıs benden duymus olmayın Çok gülüyorum

yakuzzza Umut abim 08_RR alıcaktı ama bi döndüremedik onu GSX_R a bakarsın oda süpriz yapar zaten beraber fuar da gixxer standını ve RR standını pert edicegimiz kesin Göz kırpıyorum Bravo

dark_knight fotolar için tşk ler eline saglık Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela göstermeden iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim,yakışır Bravo Gülümsüyorum
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

Şefkati abi hayırlı olsun, Güle güle bin İnşallah, Kazasız belasız... Bravo Bravo

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, dostum sonunda başardınız...Senın dediğine döndüm...Ama sıfır alabileceğimi sanmam...Bakalım şartlar ne gösterırse ımkanların el verdiği ölçüde alacaz bir yaratık Gülümsüyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun..

Maşşallah kız gibi tertemiz Dil çıkarıyorum
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, alpiciim nooldu keyifsiz gördüm seni. rr bekliyodun dimi seni rr ci seniii Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
valeo abi mantıklı seçim. allah kaza bela vermesin. iyiki 1000rr pardon gitmeyen rr almamışsın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son zzzzzz tarafından 09.07.2008 - 19:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza umut abim walla helal sana dinledin kardesini üzülmiceksin emin ol ! RR mış,YZF miş,ZX_R mış, hikaye hepsi hikaye Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum haydi MD hep birlikte GİXXER' e ... Göz kırpıyorum Bravo

MD Çoook seviyorum FOREVER Çoook seviyorum GİXXER Çoook seviyorum FOREVER Çoook seviyorum Göz kırpıyorum Bravo

japoncular serkan nabıo ne dioda bu herkes suzan alıyo dediginizi duyar gibiyim Çok gülüyorum sır msn de saklı Çok gülüyorum Gülümsüyorum Delirdim

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER

En son serkan_yenidunya tarafından 09.07.2008 - 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ZorTTranS
Üye
Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun
Başa dön
ZorTTranS Çevrimdışı ZorTTranS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şefkati abi, motor çil çil. Hayırlı uğurlu olsun. Ben Suzukiden Honda'ya geçtim, sen Yamaha'dan Suzuki'ye geçtin. Bu işler böyle olmalı Bravo Hepsinden tadacaksın Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 şimdi Çevrimiçi sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emre ellarine sağlık kardeşim sağol .tebrikler için herkese teşekkürler.ALET ÇOKKK FENAAAAAAAAAAAAAA Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

Şefkati abii Sen hani Honda alıyordun ne oldu Öfkeliyim
Hayırlı uğurlu olsun İyi günlerde kullan.
Gelde bi bakalım şuna

Son Mesajdan 38 saniye:

Alıntı:

.ALET ÇOKKK FENAAAAAAAAAAAAAA

Sen hep öyle diyon
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal