[b]öncelikle merhabalar ben ankaradan 07.05.2008 tarihinde 4.44 motordans&t kanuni gt250r
bir motor aldım,motoru aldığım gün arka yolcu ayağı kırıldı,ilk haftası FAR DÜĞMESİ bozuldu, İkinci Hafta motorun yanlarında bulunan STİCKERLAR kavlamaya başladı,üçüncü haftasında nersesinden geldiği tespit edilemeyen ve inanılmaz rahatsız edici ses gelmeye başladı ve benzin göstergesi tam manasıyla çalışmamaya başladı ve son olarakta KONYA SEYAHATİMDE KONYAYA 35 KM KALA YOLDA KALDIM..!!!
yetkili servis beni çekici ile aldı ve ne yazık ki BİR AYINI HENÜZ DOLDURMAMIŞ ARACIMIN MOTORU OLDUĞU GİBİ SÖKÜLDÜ..!!!!!
sökülme neticesinde MOTORUN KENDİNİ KİLİTLEDİĞİ KRANK KOLUNUN DEĞİŞECEĞİ VE BAZI PARÇALARINDA DEĞİŞEBİLECEĞİ SÖYLENDİĞİNDE ŞOK OLDUM...!!! VE MALESEF PARÇA GEREKTİĞİNDEN MOTORUMU KONYADA BIRAKARAK ANKARAYA DÖNMEK ZORUNDA KALDIM....
NETİCEDE BİR AYLIK SADECE BİR AYLIK MOTORUMUN AÇMADIĞI ARIZA KALMADI. motosikletim fabrikada yapılmak üzere istanbula gönderildi orada tam olarak 20 gün sonra motor aksamı tümüyle değişti ve motorumu fabrikada değişmiş olarak konyada yetkili servisinden teslim almaya gittim ve birde baktım ki motorun üstündeki bloklarda çizilmedik yer kalmamış ve aynı gün ankara ya yola koyuldum ve 150 km sonra yine aynı arızayı verdi şu anda motorum fabrikada ve 25 gündür arızası giderilmeye çalışılıyor aradığımda motorun arızası giderildiği ve bu seferde başka arıza çıktığından dolayı motorun bir süre daha fabrikada kalacağı söylendi.ben bu motorla hayatımı kazanan eşime ve çocuğuma bu motorla ekmek götüren bi işte çalışıyorum,durumum müsait olmadığı halde işime devam etmek için hergün 25 ytl verip motor kiralıyorum,neredeyse bütün maaşımı o motora veriyorum,elektrik-su-telefon-kiramı ödeyemez oldum,beni bu hallere düşürenleri allaha havale ediyorum.
BEN DÜŞÜP YANILDIM Bİ S&T KANUNİ 250 R ALDIM SAKIN AMA SAKIN SİZDE BENİM GİBİ YANILMAYIN...BENİM NE YAPMAM GEREKİYOR _?
_________________ ANKARA ORG İrtibat....
motordelisi.ankara@hotmail.com
İki Teker Tutkunu Kısacası MOTORDELİSİ-en delisi-en dolusu
En son capicino tarafından 09.07.2008 - 23:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bu siteyede yazman iyi olmuş hocam.diyer forumda demiştim zaten motorunun arkasında durmayan şirket bu motordan ekmek yiyemesin diyer sitelerede yaz diye iyi yapmışın.tekrar geçmiş olsun.
saoalsın utku senin ilgilendiğin gibi satanlar ilgilenseydi inan bunları yazmama gerek kalmadığı gibi yeni motoruma biniyor olurdum...
teşekkürler _________________ ANKARA ORG İrtibat....
Geçmiş olsun abi keske CBF 250 alsaymıssın sen gelir gelmez sat motoru
valla zannetmiyorum ama gelirse binmeyi asla düşünmüyorum
Son Mesajdan 46 saniye:
moto_kolik demiş ki:
hala almayı düşünen varmı
ALANA ACIRIM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM _________________ ANKARA ORG İrtibat....
Tarih: 09.07.2008 - 22:45 Mesaj konusu:
abi çok geçmiş olsun.
inş.yeniden toparlarsın kendini.
ben ne diyim şimdi kanuniyee
ne desem haksızmıyım??? _________________ YİĞİT ATSIZ , DELİKANLI MOTORSUZ OLMAZZ!!!!
(İNŞ.GÜNÜN BİRİNDE BENDE ALICAM)))
fatihalmali@gmail.com
zaten o motorda kapalı grenajdan başka bir şey yok... ki o da işçiliği bozuk bir grenaj... alan arkadaşlara lafım yok ama ne bileyim ben onu alacağıma kawasaki er-5 alırdım
abi çok geçmiş olsun.
inş.yeniden toparlarsın kendini.
ben ne diyim şimdi kanuniyee
ne desem haksızmıyım???
ne dersen de ben diyemedim anlatamadım sen bari söyle
alacak arkadaşlara düşünenlere iletseniz yeter _________________ ANKARA ORG İrtibat....
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 09.07.2008 - 22:49 Mesaj konusu:
capicino arkadasım hoşgeldin mi diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim bilmiyorum gerçekten üzücü bi durum allah kolaylık versin sadece sende degil başkalarında da bu tür problemler war ama herkes de degil sitelerde övüne övüne bitiremediler bu makinayı nyse fazla uzatmaya gerek yok tekrar geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer hayırlısı diyelim ...
ha bu arada unutmadan söylim aşagıdaki linkte kendine ait bi tanısma topic i açarsan iyi olur teşekkürler
zaten o motorda kapalı grenajdan başka bir şey yok... ki o da işçiliği bozuk bir grenaj... alan arkadaşlara lafım yok ama ne bileyim ben onu alacağıma kawasaki er-5 alırdım
aynen dediğin gibi arkadaşım ama alanlara sor parasızlıktan bu motoru tercih ediyorlar ve benim gibi son alıcıları oluyor _________________ ANKARA ORG İrtibat....
Tarih: 09.07.2008 - 22:54 Mesaj konusu:
capicino, aynı arızayı 2 kereye yaptıysa 0 motor talebinde bulunabilirsin.. birde arkadaşımın hondası arıza yapıca ücretsiz başka bi motor vermişlerdi sende iste belki verirler.
capicino, aynı arızayı 2 kereye yaptıysa 0 motor talebinde bulunabilirsin.. birde arkadaşımın hondası arıza yapıca ücretsiz başka bi motor vermişlerdi sende iste belki verirler.
istemezmiyim istedim ama nedense herkez suçlu ben mişim gibi geri adım attı benim arkamda ne dayım nede zengin babam var ben taşra çocuğuyum onun için hep ezilen ben oluyorum _________________ ANKARA ORG İrtibat....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız