Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN

S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capicino
Organizator-Ankara
Organizator-Ankara

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:24    Mesaj konusu: S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim [b]öncelikle merhabalar ben ankaradan 07.05.2008 tarihinde 4.44 motordan s&t kanuni gt250r
bir motor aldım,motoru aldığım gün arka yolcu ayağı kırıldı,ilk haftası FAR DÜĞMESİ bozuldu, İkinci Hafta motorun yanlarında bulunan STİCKERLAR kavlamaya başladı,üçüncü haftasında nersesinden geldiği tespit edilemeyen ve inanılmaz rahatsız edici ses gelmeye başladı ve benzin göstergesi tam manasıyla çalışmamaya başladı ve son olarakta KONYA SEYAHATİMDE KONYAYA 35 KM KALA YOLDA KALDIM..!!!
yetkili servis beni çekici ile aldı ve ne yazık ki BİR AYINI HENÜZ DOLDURMAMIŞ ARACIMIN MOTORU OLDUĞU GİBİ SÖKÜLDÜ..!!!!!
sökülme neticesinde MOTORUN KENDİNİ KİLİTLEDİĞİ KRANK KOLUNUN DEĞİŞECEĞİ VE BAZI PARÇALARINDA DEĞİŞEBİLECEĞİ SÖYLENDİĞİNDE ŞOK OLDUM...!!! VE MALESEF PARÇA GEREKTİĞİNDEN MOTORUMU KONYADA BIRAKARAK ANKARAYA DÖNMEK ZORUNDA KALDIM....
NETİCEDE BİR AYLIK SADECE BİR AYLIK MOTORUMUN AÇMADIĞI ARIZA KALMADI. motosikletim fabrikada yapılmak üzere istanbula gönderildi orada tam olarak 20 gün sonra motor aksamı tümüyle değişti ve motorumu fabrikada değişmiş olarak konyada yetkili servisinden teslim almaya gittim ve birde baktım ki motorun üstündeki bloklarda çizilmedik yer kalmamış ve aynı gün ankara ya yola koyuldum ve 150 km sonra yine aynı arızayı verdi şu anda motorum fabrikada ve 25 gündür arızası giderilmeye çalışılıyor aradığımda motorun arızası giderildiği ve bu seferde başka arıza çıktığından dolayı motorun bir süre daha fabrikada kalacağı söylendi.ben bu motorla hayatımı kazanan eşime ve çocuğuma bu motorla ekmek götüren bi işte çalışıyorum,durumum müsait olmadığı halde işime devam etmek için hergün 25 ytl verip motor kiralıyorum,neredeyse bütün maaşımı o motora veriyorum,elektrik-su-telefon-kiramı ödeyemez oldum,beni bu hallere düşürenleri allaha havale ediyorum.
BEN DÜŞÜP YANILDIM Bİ S&T KANUNİ 250 R ALDIM SAKIN AMA SAKIN SİZDE BENİM GİBİ YANILMAYIN...BENİM NE YAPMAM GEREKİYOR _?

En son capicino tarafından 09.07.2008 - 23:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
capicino Çevrimdışı capicino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
utku_89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: van

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu siteyede yazman iyi olmuş hocam.diyer forumda demiştim zaten motorunun arkasında durmayan şirket bu motordan ekmek yiyemesin diyer sitelerede yaz diye iyi yapmışın.tekrar geçmiş olsun. Üzgünüm
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
capicino
Organizator-Ankara
Organizator-Ankara

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saoalsın utku senin ilgilendiğin gibi satanlar ilgilenseydi inan bunları yazmama gerek kalmadığı gibi yeni motoruma biniyor olurdum...
teşekkürler
Başa dön
capicino Çevrimdışı capicino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-tektekerapo-
Üye
Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun abi keske CBF 250 alsaymıssın sen gelir gelmez sat motoru Üzgünüm
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala almayı düşünen varmı ? ? ?
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capicino
Organizator-Ankara
Organizator-Ankara

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-tektekerapo- demiş ki:
Geçmiş olsun abi keske CBF 250 alsaymıssın sen gelir gelmez sat motoru Üzgünüm

valla zannetmiyorum ama gelirse binmeyi asla düşünmüyorum

Son Mesajdan 46 saniye:

moto_kolik demiş ki:
hala almayı düşünen varmı ? ? ?

ALANA ACIRIM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM
Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berbat bi durum s&t kanuni'den bu kadarını beklemezdim doğrusu Öfkeliyim

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok geçmiş olsun.
inş.yeniden toparlarsın kendini.
ben ne diyim şimdi kanuniyee Sinirlendim
ne desem haksızmıyım??? Sinirlendim
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten o motorda kapalı grenajdan başka bir şey yok... ki o da işçiliği bozuk bir grenaj... alan arkadaşlara lafım yok ama ne bileyim ben onu alacağıma kawasaki er-5 alırdım Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capicino
Organizator-Ankara
Organizator-Ankara

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chaos demiş ki:
abi çok geçmiş olsun.
inş.yeniden toparlarsın kendini.
ben ne diyim şimdi kanuniyee Sinirlendim
ne desem haksızmıyım??? Sinirlendim

ne dersen de ben diyemedim anlatamadım sen bari söyle
alacak arkadaşlara düşünenlere iletseniz yeter
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capicino arkadasım hoşgeldin mi diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim bilmiyorum gerçekten üzücü bi durum allah kolaylık versin sadece sende degil başkalarında da bu tür problemler war ama herkes de degil sitelerde övüne övüne bitiremediler bu makinayı nyse fazla uzatmaya gerek yok tekrar geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer hayırlısı diyelim ... Göz kırpıyorum Bravo

ha bu arada unutmadan söylim aşagıdaki linkte kendine ait bi tanısma topic i açarsan iyi olur teşekkürler Göz kırpıyorum Bravo

http://www.motordelisi.com/forum-18.html

keyifli forumlar.. Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
capicino
Organizator-Ankara
Organizator-Ankara

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
zaten o motorda kapalı grenajdan başka bir şey yok... ki o da işçiliği bozuk bir grenaj... alan arkadaşlara lafım yok ama ne bileyim ben onu alacağıma kawasaki er-5 alırdım Bravo

aynen dediğin gibi arkadaşım ama alanlara sor parasızlıktan bu motoru tercih ediyorlar ve benim gibi son alıcıları oluyor
Başa dön
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capicino, aynı arızayı 2 kereye yaptıysa 0 motor talebinde bulunabilirsin.. birde arkadaşımın hondası arıza yapıca ücretsiz başka bi motor vermişlerdi sende iste belki verirler.
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capicino
Organizator-Ankara
Organizator-Ankara

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06 demiş ki:
capicino, aynı arızayı 2 kereye yaptıysa 0 motor talebinde bulunabilirsin.. birde arkadaşımın hondası arıza yapıca ücretsiz başka bi motor vermişlerdi sende iste belki verirler.

istemezmiyim istedim ama nedense herkez suçlu ben mişim gibi geri adım attı benim arkamda ne dayım nede zengin babam var ben taşra çocuğuyum onun için hep ezilen ben oluyorum Ağlıyorum
Başa dön
utku_89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: van

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam istersen motorun resimlerinide atta ne halde motor herkez görsün.daha bi aylık motorun.istersen ben atarım
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal