Tarih: 10.07.2008 - 10:01 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun kazasız belasız , üçüncü fotoda gözlerin kapalı çıkmışsın _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6573 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 10.07.2008 - 10:03 Mesaj konusu:
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin kaskın basında farın ve yolun açık olsun
KORUMASIZ motora binmek yok biliyorsun... bu konuda kurallar katı tekrar anlatmama gerenk yk
HADİ bakalım darısı bana en yakın zamanda RR'a
honda aglıyor ben aglıyorum RR durmak kalk hadi gel artık dayanamıyorum motorlar geldide sen yoksun içinde yüregim can veriyor acılar içinde _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
En son serkan_yenidunya tarafından 10.07.2008 - 10:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 10.07.2008 - 10:07 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız