Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ÇOK BÜYÜK USTAYMIŞ DEDİRTECEK YARDIM GEREKİYOR.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ÇOK BÜYÜK USTAYMIŞ DEDİRTECEK YARDIM GEREKİYOR.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CHATIRTI
Üye
Üye

Nereden: BANDIRMA

MesajTarih: 11.07.2008 - 10:45    Mesaj konusu: ÇOK BÜYÜK USTAYMIŞ DEDİRTECEK YARDIM GEREKİYOR. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 2006 Mondial 250 MCT Kullanıyorum. Motora bi haller oldu. 4-5 viteste hızlı giderken problem yok. Bir kaç gün önce yüksek devirlerde haddinden fazla çekiş-tork vermeye başladı. Yavaş giderken debriyajı sıktığımda anında stop etmeye başladı. Bazen rolentideyken de stop ediyor. Marşa bastığında tekrar yüksek devirlere çıkıp yine stop ediyor. 10-15 marştan sonra normale dönüyor 100 metre gidip yine stop ediyor. Sonrada 60 70 km. problemsiz gidiyor. Ustaya götürdüm. Karbüratör temizlendi. tüm elektrik tesisatı sağlam ve bujileri de yeniledim. subap ayarlarını yaptık. Depodaki benzin diğer motorları problemsiz çalıştırıyor. Motoru normal bi şekilde çalıştırdık. ama tekrar marşa bastığımızda yine stop etti bi daha çalışmadı. Motorda boğulma falan da yok.

Elektrik ve ateşleme normal. yakıt akışı problemsiz. hava problemsiz. subaplar ayarlı. İçindeki benzin diğer motorları çalıştırıyor. Başka benzin denedik değişen bi şey yok.

Oldukça teknik bilgim var ama bu işe anlam veremiyorum. Ustalarım, üstadlarım bu motor niye çalışmaz. kafayı yemeden bir yardım lütfen.
Başa dön
CHATIRTI Çevrimdışı CHATIRTI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi arkadaşımızın imzasında yazıyordu; Ben yandım siz yanmayın, Sakın mondial almayın'' diye.. Çok gülüyorum

Allah yardımcın olsun dostum..
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 11.07.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustaya sole a'dan z'ye arasırsın
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 11.07.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstem dışı devir ve güç yükselmesinin tek nedeni beslemedir , karbüratörde veya hava borularında gözünüzden kaçan bişey olmalı , ara emme borularında çatlak olabilir , karbüratör o-ringlerinde bozulma , iğnede aşınma , kasette çizik ,memede gevşeme, membranda yırtık vs olabilir .. Dikkatli kontrol edin ..
asilord
Üye
Üye

Nereden: BEYŞEHİR/Konya

MesajTarih: 11.07.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balıkesirde ilker tırlan var ona başvur bi istersen pancar dairesinin karşısında eski dorado bayisi size yardımcı olur
Başa dön
asilord Çevrimdışı asilord Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.07.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İstem dışı devir ve güç yükselmesinin tek nedeni beslemedir , karbüratörde veya hava borularında gözünüzden kaçan bişey olmalı , ara emme borularında çatlak olabilir , karbüratör o-ringlerinde bozulma , iğnede aşınma , kasette çizik ,memede gevşeme, membranda yırtık vs olabilir .. Dikkatli kontrol edin ..

evet bu karbüratör ve borularla ilgili gibi gözüküyor....
Üye
Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karbüratörü söktüğümüzde spreyle temizleyip kontrol ettik. Karbüratörde gözle görünen problem yok.
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inş düzelir Bravo
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcın olsun Ağlıyorum
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim genelde çinmalı çift silindirler böyle bende meraktan almıştım ismi lazım sol şeritte 2 buji birden kesti sağ şerite kendimi zor attım
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen demiş ki:
Bi arkadaşımızın imzasında yazıyordu; Ben yandım siz yanmayın, Sakın mondial almayın'' diye.. Çok gülüyorum

+1 Bravo
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.07.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karbüratör ayarında yada hava alışında mutlaka birşey gözden kaçmıştır. Konjektör çıkışı nasıl ölçtünmü. Aşırı voltaj çıkarma gibi bir olay söz konusumu.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CHATIRTI
Üye
Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR KREDİ BORÇLARIMI ÖDER ÖDEMEZ MOTORSUZLUK CANIMA YETTİĞİ İÇİN, O ANKİ İMKANLARIMLA GÜCÜM BUNA YETTİ. YANİ MECBUREN. YAKINDA SATICAM. SATICAM KİŞİNİNDE AHINI ALMIYIM. MALUM İKİ TEKERDEYİZ. ADAM GİBİ YAPTIRIPTA SATAYIM DİYORUM.

BENİMDE AKLIMA KONJEKTÖR ÇIKIŞI GELMEYE BAŞLADI ZATEN. AMA AKŞAM USTA ELİNDE CİHAZLA ELK TESİSATINI KONTROL ETTİ. PROBLEM YOK DEDİ. AKLIMA KABLOLARDAN BİRİNDE KIRIK OLABİLECEĞİ DEPOYU DA OTURTUĞUNDA KIVRILARAK SORUN YARATTIĞI GELMEYE BAŞLADI. BAŞKA Bİ ŞEY BULAMIYORUM. Bİ ARKADAŞIM BENZER PROBLEMİ ARABASINDA END. BOBİNİ İLE DİSTRİBÜTÖR ARASINDAKİ KABLONUN DEĞİŞMESİYLE ÇÖZDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ. ŞİMDİ ONU DENEYECEĞİM.

BU ARADA BÜYÜK HARFLE YAZMIŞIM. ÖZÜR.
Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.07.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bazı mondialler ayar tutmuyor inş seninki düzelir Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
IronMan0
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen demiş ki:

Arkadaş öyle diyorduda iyi modelleride var öyle demeyin . . .
Başa dön
IronMan0 Çevrimdışı IronMan0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal