25 Kasım Pazar Motordelisi Ailesi Olarak Urla Özbek'te 1087 Fidan dikmiştik.Bu fidan dikimine bir çok ilden motordelisi üyeleride bu kampanyaya destek verdiler ve Fidanlarımız Motordelisi Yönetim Kurulunun da bize sunmuş olduğu bu güzel bir etkinlikle Urla Özbek'te Sembolik olarak kendi satın aldığımız Fidanlarımızı kendi ellerimizle dikmiş bulunduk.Bende bugüne kadar bizim Fidanlarımız ne kadar büyüdü acaba deyip atlayıp yola çıktım ve bizim fidanlar kocaman olmuş buyrun sizde bakın
Bu kampanyaya destek veren bütün motor ve çevre gönüllüsü arkadaşlarıma ve Motordelisi Ailesine çok teşekkür ediyorum...
En son kaRRdelen tarafından 11.07.2008 - 15:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kaRRdelen, Nur'cum ne ara gittin valla çok sevindim gidip ,görüp fotoğraflandırmana..Büyümeleri için ortalama 4.5 sene var .Bu ormanın oluşumu için yapılan çalışmanın zorluğu şimdi fotoğraflara baktığımda hiç yaşanmamış gibi geldi ..
Çok duygulandım _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Rabbit, Arsum biliyorsun benim babam urla özbek'li biz her hafta sonu urla'dayız inan o kadar yolu tek başıma çıktım,büyük bir heyecanla ama gerçekten gidip görmeme değdi sonuçta hep beraber bir emek verdik onlar bizim bebeklerimiz şimdilik ara ara gidip bakıcam bana huzur veriyor...Bu arada bizim Motordelisi Korusunun etrafını başka çevreci arkadaşlarımızın fidanlarıyla dolmuş bu beni dahada mutlu etti...
Rabbit, Akşam alsancağa gel seni göreyim özledim çikon bende _________________
Tarih: 11.07.2008 - 16:11 Mesaj konusu:
çok güzel maşallah , inşallah yanmadan büyürler yada ilerki zamanlarda yakmazlar sorumsuz kişiler ..
yanan ağaçlara çok üzülüyorum kahroluyorum yazık oluyor ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız