Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu şerefsiz ne yapıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu şerefsiz ne yapıyor

bu şerefsiz ne yapıyor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:06    Mesaj konusu: bu şerefsiz ne yapıyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.dailymotion.com/related/x6w0u_acceleration-bmw-m3_auto/video/x1w6sh_crash-en-moto_auto?from=rss

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ŞEREFSİZİN EVLADIIIII İT OĞLU İT Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bişey olamaz ya,sırf bu yüzden motorla seyir halindeyken arabalardan hep kaçarım. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce çogu kez verildi yine de hatırlamak güzel ilk gördügümde kıcıklık olsun diye yola kıvıran bir araç motoru pert etti
Başa dön
acun0 şimdi Çevrimiçi acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh.
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce bi çok kes verildi ama bu şerefsiz ya sağır yada ayanalrı felan yok lan o sesi duymadınmı yada aynalarından gömüyonmu arkandan motor geliyo ama tabiki motrdada şuç var gördün adam geçiyo önüne gaz kes freanj yap 2 kişide suçlu bence Beğenmedim

İzmir MD

En son depresif_motorcu tarafından 11.07.2008 - 17:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Üye
Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar sinirden kızardım resmen adam kasıtlı yapmış inanamıyorum Öfkeliyim plakasıda var keşke Türkiye sınırlarında olsada sebebini nezaketen bi sorabilseydik kendisine Sinirlendim
Başa dön
zxr9-19 Çevrimdışı zxr9-19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorsikleti sürmek kadar trafiği okuyabilmekte önemlidir. Bence bu olay motoru süren kişinin trafiği okuyamamasından kaynaklanıyo. Öndeki arabanın gidişine dikkat ederseniz onun da sollama yapmak istediğini fark edersiniz. Motordaki arkadaşımız arabanın yapacağı manevrayı beklemeliydi önce. O yüzden araba sürücüsüne yüklenmeyin.
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı MVUGJ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolda biri kasti olarak bu hareketi yapacak adam beni orda o an öldürse onun için iyi olur... Sinirlendim
şerefsiz herifler,böle ayular memleketimizde bolca var,hele bide yanında manitası varsa..
dikkatı elden bırakmayın arkadaşlar.
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var böyle şerefsizler başımıza geldi otobanda motorları kıskanan zevk için sapıklık yapan çokkkk Öfkeliyim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa bunlar şerefsiz değil başka bişey burda söylenmez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerefsiz evladı insan mısın sen yalnız motorluda bi hareket yoktu galiba.gel de sayma buna

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal