Motor biteli epey bir zaman oldu ama malesef son resimlerini koyma fırsatı bulamadım..
ee fırsat bugüneymiş.. isterseniz motorumuzu yavaş yavaş inceleyelim..
Motorda grenaj olarak ön cam iptali ve ön çamurluğa hava girişleri ilave edildi.. bunun yanında motorun metal aksamları neredeyse komple kormaja girdi.. ön amörtisörler, fren kaliperleri, arka amörtisörler, jantlar, motor blok kapağı v.s
Resim anlamında biraz abarttığımın farkındayım ama.. bu iş tamamen bir görsellik..
Tarih: 11.07.2008 - 19:30 Mesaj konusu:
--eXtreme--, çok güzel olmuş eline sağlık da aga o göstergeler ne yav renk seçimi çok hoş olmuş bence _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
ne abartması yahu 10 numara motor olmuş bide performans egzoz taksan süper olur _________________ depresif_motorcu@hotmail.com
fırat üner izmir MD
0rh(+)
Tarih: 12.07.2008 - 13:34 Mesaj konusu:
moto show 2008 de görmüştüm gerçekten süperdi yapanın ellerine emeğine sağlık tam bir şölen olmuş (görsel) ama sahibinden.com da satılacağını gördüm. üzülmedim desem yalan olur haniiii _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız