Arkadaslar önceden bir kawasaki 2004 Z1000 kullaniyordum simdi onu sattim, yerine yine kawa aldim fakat bu sefer yesilinden bide bunu deniyelim dedik. Motor 2005 model 2008 cikisli.
Kayıt: Apr 19, 2006 Mesajlar: 694 Nereden: BURSA CUMHURİYETİ
Tarih: 11.07.2008 - 19:50 Mesaj konusu:
Off Çok Güzel Allah Kaza Bela Vermesin Güle Güle Kullanman Dileğiyle _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) BURSA
ne zaman böyle 10 numara bi kawa görsem içim gider.. iyi günlerde kullnman dileğiyle tekerin yere düz bassın. _________________ вєηι görüp kendini sınama sadece gözℓєяιмιη sana bakatığı kadarsın ben o gözleri senden çektiğim an hoş bi anı olarak kalırsın..
Tarih: 11.07.2008 - 19:59 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun kazasız belasız _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
snakeplisken, sahane makına almıssın tebrıkler..kazasız ınsallah _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Sizce bu makineye hangi eksozu önerirsiniz, Yoshimurami yoksa akrepmi? Kullananlar veya kullanmis olanlar bu makinede hangi marka tok sesi veriyor fazla yirtici olmasini istemiyorum.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız