Tarih: 11.07.2008 - 21:34 Mesaj konusu: Yamaha ve parçaları:D
arkadaşlar bugün ybr 125 motorum olduğu yerde sanırım rüzgardan yan yattı..kuyruk kırıldı sol sınyaller kırıldı,vıtes değiştirilen dalgamotor yamuldu, peg denılen dalga da degıstı,bırde debrıyaj manetı kırıldı.işçilik dahil 220 ytl para ödedim..çok pahalıymışş cayıp koydu ya.parçası ucuzmuş,pöhh _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 11.07.2008 - 22:41 Mesaj konusu:
abi gecmis olsunn yaw pekte bi parca kalmamis hepsi gozden gecmis olmus uzme kendini Allah beterinden korusun _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 11.07.2008 - 22:53 Mesaj konusu:
loriss, bu ne ya ben rüzgardan devrilince motorda bu kadar hasar olcağını hiç sanmıyorum kuyruk kırıldı şu yamuldu bu çıktı..Bence kasıtlı yapılmş birşey olabilir seni çekemeyen biri falan..bide bu dediğin parçalar için 220 ytl bence normal bi para..bir sürü şey olmuş motora
geçmiş olsun _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 12.07.2008 - 00:01 Mesaj konusu:
İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar..
goldminermechanic, sağol abi gerek kalmadı değiştirdik ama tuzlu oldu biraz uugguurr, dostum zaten iki sinyal 40 ar ytl den 80,e 30 da işçilik yarısı etti bile..ben de şaşırdım açıkçası bu kadar pahalımı diye.dolaştım sanayiyi,fiyatlar aynı..Parçalar heryerde de yok zaten _ToLGa_, dostum bence de kasıt var ama kkımseyı bulamadım..bulsam napardım bılmıyorum.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Dec 17, 2005 Mesajlar: 82 Nereden: istanbul,Maltepe
Tarih: 12.07.2008 - 01:33 Mesaj konusu:
loriss, belirttiğin hasarların, rüzgardan devrilen bir YBR'de meydana gelmemesi gerek. Ama belki de sola yattığı için böyle olmuştur. Sağa yatınca bir sorun olmuyor. Şanssızlık. _________________ YBR 125 Akrapoviç Edition :S
Anlamıyorum ben düştüm motor 50 metre sürüklendi sinyaller bırak kırılmayı sadece çizildi kaportada aynı şekilde çizildi.Rüzgardan düşme ile olacak iş değil bu bence.Başka birşey var
Tarih: 12.07.2008 - 10:29 Mesaj konusu:
IronMan0, dostum rüzgardan düşmesi ilk akla gelen ihtimaldi,birileri düşürdü belki ama görmedıgın için kimseye bişey diyemiyosun..
kamyonetle geri geri gelen bi dellama görmemiş ve ezmiş hatta arabanın altında bi metre kadar sürüklemiş sanırım yoksa başka türlü bu kadar parça hasar almazdı. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız