Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha ve parçaları:D

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha ve parçaları:D

Yamaha ve parçaları:D
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 11.07.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Yamaha ve parçaları:D Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün ybr 125 motorum olduğu yerde sanırım rüzgardan yan yattı..kuyruk kırıldı sol sınyaller kırıldı,vıtes değiştirilen dalgamotor yamuldu, peg denılen dalga da degıstı,bırde debrıyaj manetı kırıldı.işçilik dahil 220 ytl para ödedim..çok pahalıymışş Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim cayıp koydu ya.parçası ucuzmuş,pöhh Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
wale46
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun iyi sürüşler ...
Başa dön
wale46 Çevrimdışı wale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.07.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, geçmiş olsun. ayrıca imzan süper.
Alıntı:

sanırım rüzgardan yan yattı

yazdığına bakılırsa bu hasara neyin sebebiyet verdiğini tam olarak bilmiyorsun. Rüzgar olmadığı kesin. diğer alternatifleri bir daha gözden geçir.
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Loris amma cok dalgamotor varmis motosikletinde Çok gülüyorum
Gecmis olsun, honda olsa cok daha fazla oderdin!
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, oğlum şimdi okudum üzüldüm ne oldu ya,niye haber vermedin be koçum değiştirirdik beraber Üzgünüm
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi gecmis olsunn Üzgünüm yaw pekte bi parca kalmamis hepsi gozden gecmis olmus uzme kendini Gülümsüyorum Allah beterinden korusun

Keske okadar olabilsem...
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, bu ne ya ben rüzgardan devrilince motorda bu kadar hasar olcağını hiç sanmıyorum kuyruk kırıldı şu yamuldu bu çıktı..Bence kasıtlı yapılmş birşey olabilir seni çekemeyen biri falan..bide bu dediğin parçalar için 220 ytl bence normal bi para..bir sürü şey olmuş motora Şok oldum

geçmiş olsun

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uugguurr
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 11.07.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuuhh
ben giderken düştüm koruma demiri falanda yok(zaten pek işe yaramıyo) bu kadar hasar almadı
Başa dön
uugguurr Çevrimdışı uugguurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 11.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuhh be sanki kaza yapmış gibi ne olmuş ona öyle rüzgardan düşme ile o kadar da olmaz ki be kardeşim. Üzgünüm
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar..
goldminermechanic, sağol abi gerek kalmadı değiştirdik ama tuzlu oldu biraz Sinirlendim
uugguurr, dostum zaten iki sinyal 40 ar ytl den 80,e 30 da işçilik yarısı etti bile..ben de şaşırdım açıkçası bu kadar pahalımı diye.dolaştım sanayiyi,fiyatlar aynı..Parçalar heryerde de yok zaten Öfkeliyim
_ToLGa_, dostum bence de kasıt var ama kkımseyı bulamadım..bulsam napardım bılmıyorum..
tuccar
Üye
Üye

Nereden: istanbul,Maltepe

MesajTarih: 12.07.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, belirttiğin hasarların, rüzgardan devrilen bir YBR'de meydana gelmemesi gerek. Ama belki de sola yattığı için böyle olmuştur. Sağa yatınca bir sorun olmuyor. Şanssızlık.
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.07.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm yamaha honda vs vs bu gibi marka motosikletlerin İstemiyorum parçaları çok pahalı
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
IronMan0
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlamıyorum ben düştüm motor 50 metre sürüklendi sinyaller bırak kırılmayı sadece çizildi kaportada aynı şekilde çizildi.Rüzgardan düşme ile olacak iş değil bu bence.Başka birşey var ? ?
Başa dön
IronMan0 Çevrimdışı IronMan0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

IronMan0, dostum rüzgardan düşmesi ilk akla gelen ihtimaldi,birileri düşürdü belki ama görmedıgın için kimseye bişey diyemiyosun..
kamyonetle geri geri gelen bi dellama görmemiş ve ezmiş hatta arabanın altında bi metre kadar sürüklemiş sanırım Sinirlendim Sinirlendim yoksa başka türlü bu kadar parça hasar almazdı.
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 12.07.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim pejo-vivacity de yeni taşındığım yerdeki amansız rüzgar ve örtünün yelken etkisiyle geçen gün yerinde devrilmiş.. ama çizik olmamış?.. Nede olsa pejo tabi.. Dil çıkarıyorum Aslanım.. canavarım benim.. öptüm onu, kokladım.. aferim dedim.. dövücem o rüzgarı ben dedim.. hoşuna gitti çok, sırnaşık sırnaşık hareketler yaptı hatta.. sonada benzin aldım ona, gönlü oldu..
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal