Bir motor firması yetkilisi düşünün ev ve cep numaralarını vermiş sanal ortama...bi sıkıntınız olursa beni arayın diyor...
örneğin...
Sevgili Scootürk Dostları Merhabalar.
Ben kendimi tanıtmıyacağım. Yeteri kadar reklam olduk zaten Benim buraya yazı amacım bana ulaşmak akıl danışmak (ücretsizdir). Aşağıda verdiğim telefonlardan bana 24 saat ulaşabilirler. Olurya gece bir arkadaşımızın krizi tutar gece 2 de motor almak için yardımcı olurum
Selamlar herkeze...Engin Ençetin...
İş: 0212 286 71 15
Ev: 0212 xxx xx xx
Gsm:0532 xxx xx xx
şimdi diyeceksinizki...kardeşim adam motor satıcısı bunu yapması gayet normal..bence hayır...
Kendisiyle Vespa test sürüşlerini yaparken tanıştım...Ferco Test Sürüşlerinden sorumlu...bir nevi Halkla İlişkiler...çok değerli işini seven gayet başarılı biri...işini sevdiğini şöyle anlıyorsunuz...size sattığı malı övmüyor...diğer mallarla kıyaslamıyor...diğer malları yerden yere vurup dünya üzerindeki en kaliteli malın kendisine ait olduğunuda söylemiyor...sadece malı tanıtıyor...buyrun deneyin kararı siz verin diyor...
bu birincisi...
ağzında lafları eveleyip gevelemiyor...mıy mıy alırsan al almazsan ikile tarzı esnaflardan değil...dürüst düzgün samimi satıcı...hoş sohbet ve sizi doğru modele kanalize ediyor...aman şu satılsın diye içinize sinmeyen motoru önermiyor...
ne istediğinizi bilip teşhisi uyguluyor veya ortaya çıkan sonun ben henüz motor beğenemedim...
aslında benim param istediğim makinalara yetmediği için beklemedeyim...
Engin Beyi tanıdım mutlu oldum...sizde kendisini tanımak isterseniz ferco motorun test sürüş randevusuna yazılın size mail veya telefonla dönüyorlar...istediğiniz zaman ferah ferah eski Ulus Pazarında yayla gibi pistte bir aşağı bir yıkarı deli danalar gibi 30 dakke beleş geziyosunuz... tavsiye ederim...
sürüş eğitimi verilen bir ortam...
ilgili bilgi ve detayları bu linkte görebilirsiniz...
sağol Engin Bey...herşey için...esnaflıktan önce adam gibi adamsın... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3807 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 13.07.2008 - 21:02 Mesaj konusu:
Yaw mete_han, bana bi tane yollatsana, madem bedava.
Hangisi olursa farketmez, 1 senedir motora hasret kaldik burda yahuuu... _________________ R1 Hedef
mete_han bey; böyle yaparsa kendi kazanır. eger ilerisini düşünüyorsa böyle yapmak zorunda, böyle yaptıgı taktirde KRİZ ortamında bile çatır çatır motorunu satar. nerdenmi biliyorum bizde aynıyız ***
***biz motor satmıyoruz _________________ sercan-1982
honda activa- mersin
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 13.07.2008 - 21:54 Mesaj konusu:
almadınmı daha motor yaz bitiyor abicim ya _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 13.07.2008 - 22:10 Mesaj konusu:
honda_sercan demiş ki:
mete_han bey; böyle yaparsa kendi kazanır. eger ilerisini düşünüyorsa böyle yapmak zorunda, böyle yaptıgı taktirde KRİZ ortamında bile çatır çatır motorunu satar. nerdenmi biliyorum bizde aynıyız ***
Tarih: 14.07.2008 - 02:31 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Mete Han dostum.
Benim adıma açtığın bu konuyu tesadüfen gördüm.
Benimle ilgili yazdığınız olumlu düşünceler sebebiyle teşekkür ederim.
Amacımız henüz emekleme döneminde olan Motosiklet sektörüne karınca kararınca hizmet etmek.
Buradaki kriterlerde sizinde yazdığınız gibi evelemeden gevelemeden müşterinin gerçek ihtiyacı doğrultusunda doğru motoru satmak veya yönlendirmek.
Sizi diğer sitedende çok uzun süredir takip ettiğim bir kişiydiniz. Yazılarınızı okurken hep tebessüm eksik olmazdı yüzümden.
Sizide Piaggio grubu motorlarından birini kullanırkan görmeyi canı gönülden arzu ediyorum.
Tabiki son karar yine sizin. Alım aşamasında yardımcı olacağımı bilmenizi isterim.
Tekrar görüşmek ümidi ile... _________________ Engin Ençetin
Vespa Academy
Ulus/İst.
İletişim: 0532 735 81 71
Tarih: 02.08.2008 - 22:46 Mesaj konusu:
Bedeva ise bende isterem _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız