Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ferco Motor/Vespa Academy/Engin ENÇETİN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ferco Motor/Vespa Academy/Engin ENÇETİN

Ferco Motor/Vespa Academy/Engin ENÇETİN

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 12.07.2008 - 03:10    Mesaj konusu: Ferco Motor/Vespa Academy/Engin ENÇETİN Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir motor firması yetkilisi düşünün ev ve cep numaralarını vermiş sanal ortama...bi sıkıntınız olursa beni arayın diyor...

örneğin...

Sevgili Scootürk Dostları Merhabalar.
Ben kendimi tanıtmıyacağım. Yeteri kadar reklam olduk zaten Benim buraya yazı amacım bana ulaşmak akıl danışmak (ücretsizdir). Aşağıda verdiğim telefonlardan bana 24 saat ulaşabilirler. Olurya gece bir arkadaşımızın krizi tutar gece 2 de motor almak için yardımcı olurum
Selamlar herkeze...Engin Ençetin...
İş: 0212 286 71 15
Ev: 0212 xxx xx xx
Gsm:0532 xxx xx xx

şimdi diyeceksinizki...kardeşim adam motor satıcısı bunu yapması gayet normal..bence hayır...

Kendisiyle Vespa test sürüşlerini yaparken tanıştım...Ferco Test Sürüşlerinden sorumlu...bir nevi Halkla İlişkiler...çok değerli işini seven gayet başarılı biri...işini sevdiğini şöyle anlıyorsunuz...size sattığı malı övmüyor...diğer mallarla kıyaslamıyor...diğer malları yerden yere vurup dünya üzerindeki en kaliteli malın kendisine ait olduğunuda söylemiyor...sadece malı tanıtıyor...buyrun deneyin kararı siz verin diyor...

bu birincisi...

ağzında lafları eveleyip gevelemiyor...mıy mıy alırsan al almazsan ikile tarzı esnaflardan değil...dürüst düzgün samimi satıcı...hoş sohbet ve sizi doğru modele kanalize ediyor...aman şu satılsın diye içinize sinmeyen motoru önermiyor...

ne istediğinizi bilip teşhisi uyguluyor veya ortaya çıkan sonun ben henüz motor beğenemedim... Dil çıkarıyorum

aslında benim param istediğim makinalara yetmediği için beklemedeyim... Gülümsüyorum

Engin Beyi tanıdım mutlu oldum...sizde kendisini tanımak isterseniz ferco motorun test sürüş randevusuna yazılın size mail veya telefonla dönüyorlar...istediğiniz zaman ferah ferah eski Ulus Pazarında yayla gibi pistte bir aşağı bir yıkarı deli danalar gibi 30 dakke beleş geziyosunuz... Dil çıkarıyorum tavsiye ederim... Dil çıkarıyorum

sürüş eğitimi verilen bir ortam...

ilgili bilgi ve detayları bu linkte görebilirsiniz...

http://www.vespaacademy.com/default.asp

sağol Engin Bey...herşey için...esnaflıktan önce adam gibi adamsın... Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 12.07.2008 - 03:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han adamın sende sabır taşı kırılmadıysa gerçekden bu adamda birşey vardır Gülümsüyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora binmek beleşmi doğrumu diyon italyan mötörü kullanmayalı epey olmuş gidip bi turlayalım Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istde olsam hiç duramdan hemen kaydımı yaptrırdım ama Üzgünüm

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw mete_han, bana bi tane yollatsana, madem bedava. Çok gülüyorum
Hangisi olursa farketmez, 1 senedir motora hasret kaldik burda yahuuu... Çok gülüyorum
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han bey; böyle yaparsa kendi kazanır. eger ilerisini düşünüyorsa böyle yapmak zorunda, böyle yaptıgı taktirde KRİZ ortamında bile çatır çatır motorunu satar. nerdenmi biliyorum bizde aynıyız *** Delirdim Delirdim

***biz motor satmıyoruz Göz kırpıyorum
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

almadınmı daha motor yaz bitiyor abicim ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10 demiş ki:
almadınmı daha motor yaz bitiyor abicim ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ben mi ?
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda_sercan demiş ki:
mete_han bey; böyle yaparsa kendi kazanır. eger ilerisini düşünüyorsa böyle yapmak zorunda, böyle yaptıgı taktirde KRİZ ortamında bile çatır çatır motorunu satar. nerdenmi biliyorum bizde aynıyız *** Delirdim Delirdim

***biz motor satmıyoruz Göz kırpıyorum
Alkışlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.07.2008 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
encetin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.08.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mete Han dostum.
Benim adıma açtığın bu konuyu tesadüfen gördüm.
Benimle ilgili yazdığınız olumlu düşünceler sebebiyle teşekkür ederim.
Amacımız henüz emekleme döneminde olan Motosiklet sektörüne karınca kararınca hizmet etmek.
Buradaki kriterlerde sizinde yazdığınız gibi evelemeden gevelemeden müşterinin gerçek ihtiyacı doğrultusunda doğru motoru satmak veya yönlendirmek.
Sizi diğer sitedende çok uzun süredir takip ettiğim bir kişiydiniz. Yazılarınızı okurken hep tebessüm eksik olmazdı yüzümden. Gülümsüyorum
Sizide Piaggio grubu motorlarından birini kullanırkan görmeyi canı gönülden arzu ediyorum.
Tabiki son karar yine sizin. Alım aşamasında yardımcı olacağımı bilmenizi isterim.
Tekrar görüşmek ümidi ile...
İletişim: 0532 735 81 71
Başa dön
encetin Çevrimdışı encetin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 02.08.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bedeva ise bende isterem Gülümsüyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen daha ne istiyorsun neuremencer. Gozun doysun. Çok gülüyorum Almissin cok baba bisey, otur oturdugun yerde. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal