İzmir MD dün akşam Kordon'da çayır çimende toplandı.Kene var mıdır yok mudur tartışması yaparak güzel bir Kordon sefası yaptı.Çayır çimende olsa keyfine düşkün müdür İzmir MD düşkündür.O zaman gelsin midye tavalar gitisin kalamarlar ..Balık restaurant çimenlere taşındı mı taşındı..
Benim güzel kızım iki dedikodu yapmama fırsat vermedimi ,vermedi.İğrenç espirilerini yaptı mı ,yaptııı
Aşk kelebekleri varmıydı ,vardı....
Fotoğrafı olmayan çok kişi var farkındayım.Kusura bakmasınlar artık ...
Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm iyi oldu.Kordon sefası yapmayalı çok olmuş.Özlemişim..Hala midyenin yanında gelen bayat çukulatalara takılmış durumdayım _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 12.07.2008 - 11:59 Mesaj konusu:
ellerine saglık cnm fotoları koymıcam yorgunm dedin ama yine kıyamamaşsın _________________ Hayatynyz kötü bir yola girmi?se,
unutmayyn; direksiyondaki sizsiniz;)
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 12.07.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
Rabbit, bu söyleyeceğim şey ne abartı ne nede başka bir şey. Fotoğraflara bakarken çok sevdiğim dostlarımı görünce ve şu yazıları yazarken bile kalbim güm güm çarpiyor ben sizi ne kadar çok sevmişim İnan içim gitti uçağa atlayıp gelmemek için kendimi tutuyorum hekese çok selamlar seko, özledim seni
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Ayrıcaaaa fotolara gişiş yakıyooooooor, ellerin dert görmesin _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
_cute_chocolate_, aynen öyle oldu ..Dişim ağrıyor zaten,zaten bayat çukulata geldi
ToyRider, yavrum az sabret 6 gün kaldı.Sonra burdasın.Gel zaten geri gidemeyeceksin Hala sakızlı kahvem yok meydanda Bir el atsan şumevzuya _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 12.07.2008 - 12:15 Mesaj konusu:
Rabbit, "Gel zaten geri gidemeyeceksin" derken canım
galiba bu gidişle sakızlı kahveyi gelirken ben getiricem
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
Aldığım duyumlara göre çok özel çok sıkı bir İstanbul MD grubuda İzmir'in cazibesine kapılıp gelecek hazırlıklara başlayın şimdiden oleyyyyy _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Rabbit, Canım benim dün akşam seni görünce çok mutlu oldum. Her ne kadar fazla kalıp sohbet edemesekte. Süpriz yapmayı çok seven sevgilim saolsun beni biraz rahat bıraksa gelip ordan almasa arkadaşlarımla vakit geçirsem ama nerde Saba ve Halil yakaladılar zaten bizi
Fotoğraflar az ama öz ellerine ve emeğine sağlık zuzummm _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 12.07.2008 - 12:46 Mesaj konusu:
iyi bir akş olmuş neşeniz daim olsun. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 12.07.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
çok güzel fotolar paylaşım için saol . benim motor izmirde önumuzdeki hafta almaya gelcem .kısmet olursa birdahaki cuma belkı tanışma fırsatımız olur . _________________
Tarih: 12.07.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
Rabbit çok güzel oldu bu fotograflı topic..
Çünkü bu foto görevini üstlenen The_One malesefki yerine getirmiyor...
Dün akşam oldukça güzeldi.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız