Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Müjdee! Motordelisi, "Sinan Sofuoğlu" Şampiyonası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Müjdee! Motordelisi, "Sinan Sofuoğlu" Şampiyonası

Müjdee! Motordelisi, "Sinan Sofuoğlu" Şampiyonası
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Müjdee! Motordelisi, "Sinan Sofuoğlu" Şampiyonası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 Sezonu başında TMF ye gönderdiğimiz etkinlik listesinde yer alan MAHALLİ yarış için takvimimiz oluşturuldu ve tarihleri belirlendi..
Türkiye Motosiklet Fedrasyonu'nu dahil "Organizatör Kulüp" lisansına sahip kulübümüzün, yönetim kurulu kararıyla aldığı ve İl Spor Müdürlüğü , TMF ve İzmir Pınarbaşı Yarış Pisti'ne resmi yazı ile duyurulan Yarış Takvimi oluşturulurken Ulusal Şampiyona takvimi ile çakışmaması için özen gösterildi.
Hemen hemen tüm yarışçıların, sponsor olan kurumların, bu sporu çok seven kişilerin Kulübümüz'den bu konuda arzulu istekleri dogrultusunda bu organizayonu planladık.
İzmir Yarış Pistinde yapılacak olan "3" yarıştan oluşan MAHALLİ ŞAMPİYONA için aldığımız büyük destek sadece Yarışçı ve Takımlardan oluşmuyor..
Bölgesel ve Ulusal basın organlarınında desteğini arkamıza alarak bu organizayonu düzenleyecegiz.
Motosiklet sporunu sadece camia içindeki mevcut seyircisine değil tüm gençlere sevdirmek için çok önemli çalışmalar planlandı
İzmir Pınarbaşı Yarış pistinde yapılacak olan ŞAMPİYONA nın tanıtımı için hem Büyükşehir Belediyesi hemde İzmir Valiliğinden destek sözü aldık.
FEDARASYONUMUZA yazdıgımız 324-1 karar sayılı talebimizin onayından sonra oluşturulan ORGANİZASYON EKİBİ çalışmlarını başlatacaktır..

Bu şampiyona pistlerde hayatını kaybeden Sinan Sofuoğlu adıyla duyurulacak ve Şampiyon yaşatılacaktır.

Bu şampiyonanın yapılacagı İZMİR PINARBAŞI YARIŞ PİSTİ içerisinde Barış Tok, Tolga Uprak, Eray Ürkmez, Sertaç Terzi, Burak Albayrak gibi tecrübeli pilotlardan oluşan kurul ile inceleniLEcek ve saptanan tüm güvenlik önlemleri pistte alınacaktır.
Motordelisi Kulübü ve destekleyen takım-kurumlar pistte güvenli yarış yapılması için bir EKİP KUARARAK BİZZAT ÇALIŞMALARI TAKİP EDECEKLERDİR.

Buna göre Motordleisi Kulübü tarafından organize edilecek olan "Mahalli Yarış" aşagıdaki gibi resmen duyurulmuştur..

324/1 Karar defteri sayılı resmi spor etkinlği talebi
Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanlığına

Sayın Süleyman MEMNUN
Başkan Yardımcısı

İzmir ilinde faliyet gösteren klübümüz İzmir Yarış Pisti 'nde aşağıdaki
tarihlerde “mahalli motosiklet pist yarışı” organize etmiştir. Gereğini emir ve
müsadelerinize arz ederim.

Hakan DİNÇER
Motor Delisi Klübü Başkanı

Mahalli Yarış Tarihleri

23-24 Agustos 2008
6-7 Eylül 2008
11-12 Ekim 2008

Yapılacak Yarışlar

1- ) 600 cc A Grubu
2- ) 600 cc B Grubu
3- ) 1000 cc A Grubu
4- ) 1000 cc B Grubu
5- ) 125 cc
6- ) 250 cc
7- ) Enduro Pist ( Kategorilendirilecek )

TMF nin önümüzdeki haftaiçinde kulübümüze göndermesini beklediği ONAY yazısından sonra afiş, broşür, yazılı-görsel basın tanıtımlarıyla bilgilendirme kamuoyuna yapılacaktır..

Motordelisi Spor Kulübü
Yönetim Kurulu

Çok Özlediğimiz yarışlara destek veren YARIŞ TAKIMI ve kurumlara teşekkür ederiz.

Buda kısa bir tanıtım videosu

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 21.08.2008 - 04:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel organizasyonlardan biri daha Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese hayırlı olsun Bravo
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Abi; harika bi haber bu, bravo, bu organizasyonu sen planlayıp gerçekleştirirsen muhakkak gerçekleştirirsin....Sana güvenimiz tam da....Tmf kesin onay vericek mi ki hemen?? Gülümsüyorum Onlarda bizim gibi mi düşüncekler acaba Gülümsüyorum hiç sanmam ama İstemiyorum
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ben katılmak isterım Çok gülüyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rr600
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimideen hayırlı ugurlu olsun!!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE demiş ki:
Sana güvenimiz tam da....Tmf kesin onay vericek mi ki hemen?? Gülümsüyorum Onlarda bizim gibi mi düşüncekler acaba Gülümsüyorum hiç sanmam ama İstemiyorum

Bu düşünce nedense camiada bir çok kişide var..
"Federasyon onay vermez"
TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU'nun asli görevi Motosiklet Sporunu yapmak, teşvik etmektir..
Engel olmak değil.!!!
Biz Motordelisi Spor Kulübü olarak TMF nin böyle bir düşünce içinde olduguna asla inanmıyoruz, ihtimal bile vermiyoruz.
Bağlı bulundugumuz Federasyonumuz bizden 2008 sezonu başında etkinlik planlarımızı istemiş ve bizde Mahalli Şampiyona yapacagımızı sezonun başında resmi yazı ile göndermiştik..
Bu şampiyona şu anda o kadar çok kurum, kişiyi içinde kapsıyorki hemen hemen bütün yarışçılar, sponsor firmalar, yarış takımları bu tarihlerde yapacagımızı duyurdugumuz şampiyonaya hazırlanıyor..
Federasyonumuza bu konuda güveniyoruz..

Şampiyona'nın ismi SİNAN SOFUOĞLU özel yarışı olarak adlandırılacaktır.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 12.07.2008 - 14:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 12.07.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakandincerbaşkanım MD forever hep destek tam destek basarılar şimdiden umarım herşey gönlümüzce olur Çoook seviyorum Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcucelebi
Üye
Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 12.07.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hakan başkan,
Hayırlı olsun , çabaların ve çalışmalarından dolayı seni kutlarım.
Marmaristen sevgiler. Gülümsüyorum

Güneş Karaçetin
Marmok Başkanı
Başa dön
motorcucelebi Çevrimdışı motorcucelebi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 12.07.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne diyim gene gururlandırdınız bizi helal olsun bunu hep yapıyorsunuz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Rahmetlinin adının verilmesinede çok sevindim Çoook seviyorum Çoook seviyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 12.07.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 12.07.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 12.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, cok guzel haber de umarım tmf den onay cıkar..onay cıkmadan sevınmek ıstemıyorum cunku hevesımız kursagımızda kalıyor hep Üzgünüm

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ERY46
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir'de yarış müthiş güzel olur. keşke daha önce düzenlenebilseydi.
Aroma Motosiklet Yarış Takımı olarak böyle bir organizasyona seve seve katılırız. Pist temizliği ile ilgili çalışmalara da yardım etmek isteriz.
İZMİR'de YARIŞA, HATTA MOTOR YARIŞ ŞÖLENİNE TAM DESTEK...

Eray ÜRKMEZ

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Arkadaşlar TMF böyle güzel bir çalışmaya destek verecektir.
İnancım bu konuda tam.
Zira gerçekten İzmir 'de yarış BOL seyircili oluyor.
Başa dön
ERY46 Çevrimdışı ERY46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal