Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 250cc Fakiri Ülkemiz ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

250cc Fakiri Ülkemiz ?

250cc Fakiri Ülkemiz ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 15:21    Mesaj konusu: 250cc Fakiri Ülkemiz ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bilmem sizlerde benim gibimi düşünüyorsunuz ? Ülkemiz kesinlikle bir 250cc fakiri diye düşünüyorum.Daha düne kadar hondanın 250cc motorlarındna baska 250cc yoktu denilebilir.

Bu ninja250 olsun,St kanuni olsun,ybr 250 olsun daha yeni cıkan ürünler.Honda nın cbf 250 lerını desek sanırım bu modellerde özelliğini yitirmiş yani albenisini yitirmiş bir model olarak görüyorum şahsi düşüncem...Çünkü bir cok tüketici bu ürünün 2. eline yönelmeyi tercih ediyor.Sıfırını almayı düşünen yok gibi.Konusu bile işlenmiyor.

Hal böyle olunca daha düne kadar 250cc segmentinde alınacak motor yok gibiydi.Düşünsenize Yukarıda saydıgım motorlar henüzpiyasada yokken 250cc sınıfında alınacak hangimodeller vardı???

125CC sınıfı desek onlarca model bizlere sunulurken 250cc sınıfı cok dar.Hatta 600cc motorlarda bile ınanılmaz secenekler var.

Su anda bile 250cc sınıfı ınanılmaz fiyatlarla satılıyor ve piyasası yine daraltılıyor.Su anda gözde olan stkanuni 250r modellerede olan güvenc tam olarak saglanamadı gibi.Ama yine satışlarında patlama varmış.Bu gösteriyorki 250cc sınıfında maalesef üreticiler tüketicilere yetmiyor Beğenmedim

İstiyorumki biz<im ülkemizdede Avrupa ülkelerinde oldugu gibi aprilla olsun piago olsun suzuki olsun v.s. bir cok 250 cc sınıfı secenegimiz olsun.He diyiceksinizki bu modeller ülkemizdede var ama fahiş fiyatlarla satılınca kimsenın aklına bile gelmiyor. Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc fakiri olmak mantıklı ve güzel. 250 cc gereksiz. honda da getirmiyor.
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer demiş ki:
husbayer neye gore gereksiz diyebiliyorsun?İnsanlarin hem sehir ici hem sehir disi rahat edebilecekleri ayrica fiyati makul olan baska bir kategori varmi?senin icin gereksiz olan basklari icin ihtiyac olabilir!
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy, kesinlikle katılıyorum

kanuni tiger 250
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy demiş ki:
husbayer demiş ki:
husbayer neye gore gereksiz diyebiliyorsun?İnsanlarin hem sehir ici hem sehir disi rahat edebilecekleri ayrica fiyati makul olan baska bir kategori varmi?senin icin gereksiz olan basklari icin ihtiyac olabilir!

Yaklaşık 8.000 km Honda CBF250 kullandım. Uzun yol diyince aklıma geldi. Bir keresinde artçımla birlikte Yuvacık'a gitmiştik ve dönüşte tutulmayan yerimiz kalmamıştı. Gerek tek silindirli titreşimli motoru olsun gerekse güç eksikliğinden dolayı 250cc'ler uzun yol yapılacak motorlar değil bunu anladım. Bravo
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 lügün yakıtına yetişemeyiz 125 lik az geliyor yolda yetmiyor hem az yakan hem tatmin edecek sınıf 250 lik ama fiyatları 600 lüklerin 2 eline yakın
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acun0 demiş ki:
600 lügün yakıtına yetişemeyiz 125 lik az geliyor yolda yetmiyor hem az yakan hem tatmin edecek sınıf 250 lik ama fiyatları 600 lüklerin 2 eline yakın

Hem az yakan, hem tatmin eden motor icat edildi mi yav? Çok gülüyorum
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eskiden viragolar, honda rebeller v.s. vardı artık hiç biri kalmadı.
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oncel1345
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: milano

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 seneye yakın Honda Rebel_Cmx250 kullandım...
Önceki sahibini de tanıyorum;motorla İzmir-Rize Karadeniz turu yapmıştı
Yakıtı çok makuldu; gidişi de Bir Cruiser için gayet mantıklı(140max)..
Titreşime gelince; sonuç olarak bu biraz da kullanıcıya kalıyor...
Eğer Cruiser düz yolda bağırtırsan o da deliler gibi titrer...
Ama 90-100 rüzgarı hissede hissede yolun keyfini çıkarırsan(artçı olsa bile) herhangi bir rahatsızlık vermez...
250cc kanımca 125den çok daha mantıklı bir seçim ve daha makul bir başlangıçtır..
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla safak52'ye katılıyorum.bende 250 cc'lik bi motor almayı düşündüm ama fiyatları fazla geldi.niye fiyatları bu kadar fazla anlamadım.
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc ye bence de gerek yok!! hem pahalı bı segment,hem de fıyatlar uçuk.ybr 125 var bende..büyütmek istiyorum çünkü uzun yola gelmıyor..seceneklerım 250 lık olarak ybr 250 ve cbf 250..ybr 250-7000 ytl falan..ohaa yani Sinirlendim Sinirlendim mecburen ben de 3-4 bin ytl daha ayarlayıp gsr bakıyorum..fiyat uygun olsa gerektıgı sekılde kademelı olarak büyütürüm.
hem 250 lıkler,125 lık küçük modellerinden ortalama ''sadece'' 20-30 km daha hızlılar..ama fiyatları rahat 2 misli var..uzun yola da gelmıyorlar..değmez yani.
Zıplarım 600 e..efendı gıbı kullanırım. Göz kırpıyorum

En son loriss tarafından 12.07.2008 - 19:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim evet çok doru bi konu boyum 1.85 ss motor kullanmak istiyorum scooterden sıkıldım cbr 125 dedim bisiklet gibi dururdediler gt 250 dedim dökülür dediler diyerleri zaten çuvallah para istiyo 2.el 600 lük alırm o paraya ama onuda kullanamasın diyolar :S Üzgünüm Ağlıyorum başkada seçenek yok
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
-tektekerapo-
Üye
Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250cc getirsen 300 cc isterler abi boylesi iyi boşver
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal