Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1255 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 12.07.2008 - 15:39 Mesaj konusu: Bir Annenin Feryadı
Dün bankaya para yatırmak için gitmiştim elimde kask içeri girdim yanımda bir teyze ve 3-4 yaşlarında çocuğu var
Teyze:Oğlum sen kaç yaşındasın?
Ben : Neden sordun teyze dedim :
Teyze :Motor sürüyorsun da dedi
Ben : 20 yaşındayım dedim
Teyze :Oğlum ben 2 ay önce oğlumu motor kazasında kaybettim kusura bakma dedi bana o yüzden sordum dedi seni ona çok benzettim dedi.
Ben:Teyzecim başınız sağ olsun allah sabır versin dedim nasıl oldu dedim Teyze acına tuz basmak istemem ama dedim
Teyze:Oğlum 21 yaşındaydı Ankara da assubay oldu dedi birliğinden izin alıp İstanbula motorla gelmiş gelirken motorunu elektrik aksamı arıza yapmış oda kabloları birleştirip eve kadar ulaşmış.Sonra 2 hafta istanbulda kalıp tekrar motorla gitmeye karar vermiş annesi oğlum bırak şu motoru öyle git demiş o da yok annecim kaskım monrum var demiş sen merak etme annesi oğlum görüyorum hep trafik kazaları demiş çocuk demiş annecim araba ile de kaza yapanlar demiş annesi baktı ikna edemiyor oğlum demiş o zaman motora baktır öylee git demiş o da anne birşey olmaz demiş ve yola çıkmış birliğine 100 metre kala motor kilitlenmiş ve bariyerlere fırlamış orada can vermiş.Teyze bunları ağlatırken ağlıyordu o kadar kötü oldum ki teyzeye moral vermeye başladım benim de gözlerim doldu arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk çok üzüldüm allah teyzemize ve ailesine sabır versin _________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
Allah rahmet eylesın..
elektırık arızasından motor kıtlemesı
kader işte.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 12.07.2008 - 17:01 Mesaj konusu:
Biraz acaib geldi motorsiklet motorunun kitlenmesi,hicmi bakımı yokdu motorun?
normalde motor bozulmadan öncede farkettirir kendini,bir anda debriaj cekilir.... motor bozuk olsada motor devam yuvarlanır. _________________ Yılın Videosu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız