Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Klavye Başında Sıkanlara Fotomontajla Viraj Yapanlara:):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Klavye Başında Sıkanlara Fotomontajla Viraj Yapanlara:):)

Klavye Başında Sıkanlara Fotomontajla Viraj Yapanlara:):)
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Klavye Başında Sıkanlara Fotomontajla Viraj Yapanlara:):) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışlara tamgaz hazılanıyorum 20 temmuzda piste çıkıcagız zaten ama fotlarımı görmeyi çok istediler buyrun fotolar:)GülümsüyorumGülümsüyorum
TOLGA UPRAK'A ÇOK TEŞEKKÜRLER

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nerde fotolar benmi göremedim Şok oldum Şok oldum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel fotolar inş. yarışlarda canlı görme fırsatımız olur

En son moto_kolik tarafından 12.07.2008 - 16:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yoksa körmü oldum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, Çok güzel hareketler bunlar Gülümsüyorum hayırlısı olsun paylaşım için saol Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper virajlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotolar Bravo

Motor bu kadar yatınca insanın aklına hemen ya altımdan kaçıp giderse korkusu geliyor Üzgünüm

Ben genelde viraja yattığımda bu korkuylamıdır nedir bilmem bazen hafiften virajın dışına sarkıyorum hani denge bozulursa çekip toplamak için falan.

Sence doğrumu yapıyorum b_dostbey, yoksa yanlışmı ?
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yarışlara tamgaz hazılanıyorum 20 temmuzda piste çıkıcagız

Vaayyy Bahattin abi gaz yapmışsın Gülümsüyorum hani hiç takmicam yarışı gelene buyur geç dicem diyodun Çok gülüyorum Yenge fırçaladı mı ne ? Delirdim
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yokkk yaaaaa fırça yok fırça yok GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum yine öyle düşünüyorum yarışlara girme bile diyor sevcanda ben girecem GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 12.07.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yokkk yaaaaa fırça yok fırça yok GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum yine öyle düşünüyorum yarışlara girme bile diyor sevcanda ben girecem:)GülümsüyorumGülümsüyorum

Dil çıkarıyorum Hayırlısı olsun abi.. bence sana yetişemezler seninde buyur geç demene zaman kalmaz Çok gülüyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, abii.. photoshop çıktı mertlik bozuldu.. Dil çıkarıyorum hem gaz hemde.. resimleri değiştiriyorlar.. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

walla güzel kareler.. Gülümsüyorum Alkışlıyorum Bravo Gülümsüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper fotoğraflar.. Yarışlarda başarılar b_dostbey.. Bravo
erhanrrrr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum

Son Mesajdan 52 saniye:

yuru be bahattın baba kım tutar senı OK
Başa dön
erhanrrrr Çevrimdışı erhanrrrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

20 temmuzda görüşürüz bahattin bey içine dışına atıcam senin sen olmuşsun artık.... o aldığım eğitimlerde kurtaramayacak seni hehehehehhe
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüşeccegizz yakışıklı arkadaşım benim GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum) bu topigi senin için açttım zaten öyle fotomontaşlar yalandan virajlar falan yapıyodun yaaa GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal