Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 12.07.2008 - 16:21 Mesaj konusu:
nerde fotolar benmi göremedim _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 12.07.2008 - 16:24 Mesaj konusu:
Güzel fotolar
Motor bu kadar yatınca insanın aklına hemen ya altımdan kaçıp giderse korkusu geliyor
Ben genelde viraja yattığımda bu korkuylamıdır nedir bilmem bazen hafiften virajın dışına sarkıyorum hani denge bozulursa çekip toplamak için falan.
Sence doğrumu yapıyorum b_dostbey, yoksa yanlışmı _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Vaayyy Bahattin abi gaz yapmışsın hani hiç takmicam yarışı gelene buyur geç dicem diyodun Yenge fırçaladı mı ne ? _________________ YeBeRe Reysing Tim !
20 temmuzda görüşürüz bahattin bey içine dışına atıcam senin sen olmuşsun artık.... o aldığım eğitimlerde kurtaramayacak seni hehehehehhe _________________ PERT TEAM
600 RR
görüşeccegizz yakışıklı arkadaşım benim ) bu topigi senin için açttım zaten öyle fotomontaşlar yalandan virajlar falan yapıyodun yaaa _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız