Tarih: 12.07.2008 - 17:17 Mesaj konusu: Neden herkes racingini satmak istiyor
Ya millet 0 racingini alıp hemn geri satıyor internetde birsuru racing var kilometresi 1000 bile olmamış Acaba Racing sevası çabukmu bitiyo yada millet hevesini alıp gerimi satıyo hiç anlamış degilim kimi ailevi kimi saglık kimide askerlik diyo peki öbürleri neden Buyuk racingler trafiğe uygun olmadığı içinmi yorucu oldugu içinmi yoksa arabanın rahatlığını vermediği içinmi lütfen biri şu konuya açıklık getirsin Bende motorumu buyutmek istiyorum boyle nerdeyse 0 motorları gorunce almaktan vazgeçesim geliyo bende CBR 125 var 14000 de daha bi 14000 daha olsada satmaya niyetim yok Neden millet satıyor kullanmayımı bilmiyor hakkınımı veremiyor neden _________________ cbr 125 r abdullah d. 0 rh+
alıp satanlar genelde meraktan alanlar alıp aile baskısıyla satanlar
korkup satanlar bol paradan model değişimi için satanlar bunlar değişiyor
tabi ihtiyaçtanda satanlar var
kardeşim çok güzel bi konuya deyinmişsin aynı şeyleri bende düşünüyodum adam daha 980 km de motorum satılıktır diyo anlamış değilim daha rodajı bitmemiş motorları satıyorlar birileri buna açıklık getirirse sevinirim..
abi 600 lük almayı dusunuyorum bunları gorunce almakta tereddut ediyorum alan sanki kurtulmak istiomus gibi _________________ cbr 125 r abdullah d. 0 rh+
Tarih: 12.07.2008 - 18:02 Mesaj konusu:
bence korkudandır nede olsa bunlar 260+ gören aletler yani ben 3 gün önce gece arabayla 200 bastım da kanım dondu araba o süratte bile sağ sola gidiyodu zor zaptediyordum... bide motorla o hızlara çıkmak korkutur yani.birde türkiye yolları patates tarlası gibi bununda etkisi vardır. _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 12.07.2008 - 18:04 Mesaj konusu:
Bu tip insanlara biz tanımlamada kararsız,istediği şeyin ismini koyamayan ama o olduğunu sanan tipler diyoruz... Bunlar: evet benim istediğim şey bu deyip hemen uyguluyorlar, alıyorlar ama aldıktan sonra onlara göre olmadığını anlayarak tabiki akabinde aldıkları cisimden soğuyorlar bu tip vakalara bizzat tanık oldum saygılarımla... _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: Jan 27, 2005 Mesajlar: 376 Nereden: istanbul/Ataköy
Tarih: 12.07.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
güzel topik. daha dün akşam sahibindene bakarken aynı şeyleri düşündüm.
diğer arkadaşların belirttiği gibi 3 ya da 4 seçenek var.
işte bu yüzden bu forumlar çok kıymetli. bir motoru almadan önce model ve marka karşılaştırmasının yapılması ve bu tip motorları kullananlardan tecrübelerini almak seçeceğin motorda kullanım süreni maksimuma çıkarıyor.
bence race alanların çoğu fuarda üstünde kızları görünce "ulen ben bu motoru alırım mahallenin kızlarıda beni alır " diyor ve alıyor sonra ya kullanamıyor ya masrafları çok ağır geliyor ya da bakıyor motorda mıknatıs yok kimsenin geldiği yok tüh diyor satıyor
var mı eklemek isteyen _________________ Adrenalin tutkunun kamçısıdır.
Bizler tutkularımızın birer parçasız.(S.Freud)
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1806 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 12.07.2008 - 18:17 Mesaj konusu:
1000cc kulağa hoş geliyor görünüşü ve seside dolgun hoş ama motoru alıyorlar motorda onların aklını alıyor böylece ödeşmiş oluyorlar sepeti koluna herkes yoluna _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
cogu motoru banka kredisiyle aliyor ve direk nakit satip az bir zararla cash paraya ceviriyor.bilindik bir esnaf numarasi,banka kredisiyle ve faiziyle ugrasmaktan daha kolay.ayni sey arabalardada gecerli. _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tarih: 12.07.2008 - 18:24 Mesaj konusu:
görüntü ve ses yola çıktığı zaman bunla yol gidilmez diyor şehir içine giriyor götü başı pişiyor uzun yol yapacak beli kopuyor. ne emmeye geliyor ne gömmeye ..ben bunu satim diyor ama zor elde patlıyor genelde _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız