Tarih: 14.07.2008 - 00:33 Mesaj konusu: çok acil yardım
merhaba arkadaşlar
ben mondial 50tt bi scooter almak istiyorum,yalnız 50cc'lik motorları her yerde öyle bi kötülemişlerki inanın çok kararsız kaldım.öğrenci olduğum için birde bu 50cc'lik motorlara ehliyet falan istemediklei için okul ev, ev okul arası kullanmak amacıyla 2.el satın alcam ama dedimya kafam çok karıştı.alcağım motor daha 500 km yapmış sıfır gibi napıyım sizce.bu alcağım motorla en fazla ayda bi iki kere 250 km falan yapcam tabi onuda uzun yol yaparsam.herkes rampada 50 cc motor çekmez diyo gözüm korktu valla lütfen çok acil yardım ve yorumlarınızı bekliyorum...
tek kişi bincem günde ortalama 10KM yapcam ve gideceğim uzun yolda bi 250 km olsa orayada ayda bi kere gitsem yarım saatte bi mola vere vere yavaş kullansam bi sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum sonuçta 50cc hız yapamda yapılmazda
ismandi18, canım kardeşim ben sehir içinde kymco 50cc kullanıyorum zaman zaman 2 kişi kullandıgım oluyor yakıtından ve çekişinden gayet memnunum asla rampada cekmemezlik yapmadı tavsiye ederim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 01, 2008 Mesajlar: 594 Nereden: son zamanlarda Denizli
Tarih: 14.07.2008 - 00:49 Mesaj konusu:
50 cc iş görür..o kadar da dandik değildir..
al ufaktan ufaktan başla..şöyle bi mikrop yayılsın vücuduna..sonrası gelecek zaten _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
yorumlarınız için saolun.ehliyetide araştırcam ama ne bandrol nede ehliet falan gerekmiyo diye biliyorum ben.bi sitede bas bas bağırıyolardı ehliyetsiz,vergisiz motora bin diye ama sitenin adı aklıma gelmiyo şimdi.ordan hatırladığım kadarıyla 50cc lere ehliyet gerekmiyo aslında B sınıfı ehliyet kullansa var bende Bsınıfı ama kullanmaz herhalde.motor canımı acıtmasında aldıktan sonra ehliyeti er yada geç alcağız zaten
Tarih: 14.07.2008 - 02:31 Mesaj konusu:
boşver çin malını honda today al bana dua edersin ... 2 kişi ben ve bilader toplam 165 kiloyuz motor 4o binde yokuş yukarı banamısın demiyor ... _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız