Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1207 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 14.07.2008 - 11:47 Mesaj konusu: Deli Eminle RİVA ardından EKO_R1 ziyaretimiz...
Evet güzel bir pazar günü Delinin beni araması ile güne başladık ,
Kavacık sapağı buluşması ve ardından Riva virajları,
Emin gözi kara bir o viraj bir bu viraj giriyor,
Ençok Rivaya indikten sonra Eminin ne çabuk geldik,
Yücelin viraj nerede kaldı videodaki diye soruşuna güldüm
Sonra daha lastikler soğumadan tekrar gazladık Ekremin yanına otobanda fena gidermiş deli
Birazda gebzede viraj antremanı yaptıktan sonra Ekremin mekana gittik hoş sohbet ve gğzel bşr yemekten sonra dönüş yoluna geçtik bendeki fotolar burda Ekodakiler daha sonra eklenecek.....
_________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 14.07.2008 - 12:01 Mesaj konusu:
aarpinar,
Valla senin kulaklarını çınlattık , Eminin işi vardı vakti az kaldı yoksa sana süpriz yapıp yanına gelecektik _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 14.07.2008 - 12:11 Mesaj konusu:
yakuzzza,
Ekoda çok güzel fotolar var onlarda eklensin ....
crazy_81,
Yok biz gebzeye kadar gittik ,sapancaya dogru gitsek sana uğrardık... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
En son KAWAKARTAL tarafından 14.07.2008 - 13:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 14.07.2008 - 12:22 Mesaj konusu:
güzel gezinti olmuşdur umarım
_________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Tarih: 14.07.2008 - 13:26 Mesaj konusu:
sx2,
Kimseyi çağırmadık Emin ile özel ilgilendim viraj çalıştık ama bir dahakine çağırırım .... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız