Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deli Eminle RİVA ardından EKO_R1 ziyaretimiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deli Eminle RİVA ardından EKO_R1 ziyaretimiz...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 14.07.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Deli Eminle RİVA ardından EKO_R1 ziyaretimiz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet güzel bir pazar günü Delinin beni araması ile güne başladık ,
Kavacık sapağı buluşması ve ardından Riva virajları,
Emin gözi kara bir o viraj bir bu viraj giriyor,
Ençok Rivaya indikten sonra Eminin ne çabuk geldik,
Yücelin viraj nerede kaldı videodaki diye soruşuna güldüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sonra daha lastikler soğumadan tekrar gazladık Ekremin yanına otobanda fena gidermiş deli Bravo
Birazda gebzede viraj antremanı yaptıktan sonra Ekremin mekana gittik hoş sohbet ve gğzel bşr yemekten sonra dönüş yoluna geçtik bendeki fotolar burda Ekodakiler daha sonra eklenecek.....

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 14.07.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabbetnizi bozmasın Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan bi arar geldik geliyoruz diye Üzgünüm Üzgünüm
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aarpinar,
Valla senin kulaklarını çınlattık , Eminin işi vardı vakti az kaldı yoksa sana süpriz yapıp yanına gelecektik Üzgünüm
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyse hadi bakalım
ööle olsun.. Göz kırpıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne güzel gezmişsiniz bravo...Emin kardeşimde maşallah çok fena çıkmış öyle.... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, abı hıc sapanca tarafından gectınızmı ankara ıstıkametıne dogru ?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin abim resimlerde çok harika çıkmıssın Gülümsüyorum 10 numara baska resimlerde ekleyin Çok gülüyorum kıskananlar çatlasın Alkışlıyorum Delirdim Delirdim

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza,
Ekoda çok güzel fotolar var onlarda eklensin ....
crazy_81,
Yok biz gebzeye kadar gittik ,sapancaya dogru gitsek sana uğrardık...

En son KAWAKARTAL tarafından 14.07.2008 - 13:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezinti olmuşdur umarım
Bravo
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emin tam takım olmuşsun Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arasaydınız uğrardık. Yol kalabalık mıydı?
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2,
Değildi ve çok güzel....
sx2
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, Madem güzeldi, çağırsaydınız ya Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2,
Kimseyi çağırmadık Emin ile özel ilgilendim viraj çalıştık ama bir dahakine çağırırım ....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal