Tarih: 14.07.2008 - 12:20 Mesaj konusu: apaçhe 150 ve cg 125 yarış
apache 150 ile cg 125 2005 model 5 km düzlükte yarıştırdık
apache 150 ilk 100 metre önde sonradan cg 125 onu geçiyor son sürat üzerine yatınca 120 km hız
cg 125 kagıt üzerinde zayıf gözüksede yola verdigi güç sonucu apaçi yi 5 kez yarış sonucu pilotların yer degişmeside sonucu degiştirmedi cg 5- 0 önde apaçhe cg nin rüzgarına girsede yanına geliyor ama aynı rüzgarı yiyince apaçhe geriliyor d
durum bundan ibaret saygılar
daha önce yine bir apeche konusu acılmıstı apeche vs vespa diye ben orda bir benzetme yapmıstım soylu nazik prestijli bir italyan (vespa) öbürüde bir hint fakiri diye sözümün hala arkasındayım apache anca çinlilerle mücadele edebilir aynı cografyadanlar ya
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 14.07.2008 - 13:10 Mesaj konusu:
aferim valla bütün sorulacak soruları yapmışlar pilot bile değiştirmişler...vede paylaşmışlar.bazı topiklerde omu gecer bumu gecer demektense yarışıp sonuçları koymanız çok güzel emeğiniz için saygılar. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 14.07.2008 - 13:44 Mesaj konusu:
crazy_81, illa şimdi yap... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Tarih: 14.07.2008 - 14:01 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 14.07.2008 - 14:04 Mesaj konusu:
_ToLGa_, kapısın bizde öğrenelim akıl var mantık var demekle olmuyor yada boş boş konuşmaklada çıkın kapısın sonucunu paylasın _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1565 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 14.07.2008 - 14:12 Mesaj konusu:
DRAGON_10, Bi apache'nin CBR 125'i geçeceğini aklın hiç kesiyormu önce bunu bi söyle?
_ToLGa_, Ben o Tvs CBR 125'i geçiyo diyen arkadaşa diyecek bişey bulamıyorum sadece gülüyorum.. _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
CBR_125_R, cbr ı gecemez bunu ben soyluyorum baskası degıl dıkkat ama cg felan da tanımaz dalga gecer onunla bunlar gercekler _________________ 250 R HYOSUNG
biz burda ilgimizi çeken elimizdeki nazcizane motorlarla kapışma düzenliyoruz
bu arada cbr 125 apaçhe yi geçer ama çok büyük abartılacak kadar da degil aralarında çok az fark olur sıralamak gerekirse cbr 125 ,cg 125,cbf 150,apaçhe 150 ve ybr en sonuncu olur bu sürücülerin aynı kabiliyette oldugu düşünülürse
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız