Tarih: 14.07.2008 - 12:49 Mesaj konusu: kendi kullanıcısından yeni zx-10 artı ve eksileri.
merhabalar.uzun süredir internet uzaklığımdan ötürü çeşitli motosiklet sitelerinden de uzak kaldım.ismim umut sinopta yaşıyorum.coşkunun açtığı zx-10 topiğindeki makinanın sahibiyim.ben kendimden çok bu makinadan bahsetmek istiyorum aslında.çünkü piyasada pek fazla olmadığı için merak ediliyor diye düşünüyorum..kısaca özetlemek gerekirse şuanda zx10 08 yılında tam bir devrim yaptı.motorculuk dönemimde kullanmadığım motor yok denecek kadar az diyebilirim.fakat zannediyorum artık yolun sonuna gelmişim.çünkü önümüzdeki birkaç yıl daha bu makinanın üzerine makina çıkacağını düşünmüyorum. bu makinadan önce aynı anda iki adet r1 aldım.ikisinde de immobilizer ve debriyaj problemi yaşadım r1 lerden biri halen elimde ve satılıktır.istiyenede uygun fiyatta vereceğim.zx-10 için tekrardan şunu söyliyebilirim.her güzelin olduğu gibi bununda bir kusuru var.virajlarda gaz verildiğinde yada düzyolda gaz verildiğinde yolda pürüz var ise kafa kaldırdığından dolayı makina çok fazla vibrasyona giriyor.ve üzerinde kawasaki nin taktığı öhlins damper olmasına rağmen bu problemin damperden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü amörtisör çok yumuşak ve sertlik ayarı istenildiği kadar sertleştirilmiyor.bunun dışında herşey çok güzel değilde mükammel ve inanılmaz diyebilirim.makinada çekiş kontrol sistemi var gaz verildiğinde arka lastiğin pati çektiğine hiç denk gelmedim.kaydırmalı debriyaj sistemi var virajlarda rahat vites değiştirilebiliyor. dolayısıyla teker yapmak istediğimde daha sert davranmam gerekiyor. frenlemeye gelince söylenecek söz bulamıyorum.resmen olduğu yere kapanıyor.viraj kabiliyeti olarak ta size şunu söyliyebilirim.r1 den bile çok daha üstün.kısaca makinada damper dışında herşey inanılmaz.makinayı 2. el yada sıfır düşünen arkadaşlar tereddütsüz almalarını tavsiye ederim.
herkeze keyifli sürüşler dilerim.. not :teoman abinin dediği gibi makina kene kırım kongo (kanamalı) _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
millet böyle bir topic i sabırsızlıkla bekliyordu sitemizin tecrübeli isimleri birazdan damlarlar soru bombardımanına hazır ol bence bu arada hayırlı ugurlu olsun
solcek_umut, Hayırlı olsun yenı makınan..damper elektronık olsaydı kusursuz olurmuş demek ki
ps için 200 dıyorlar ama kesin degıl sanırım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
armyy, evet çok haklısın mekanik damper var eletronik olması gerçekten super olurdu 188 hp ve ramair ile 200 hp güç üretiyor jason2901, arka kuyruğun yüksek olmasından ve makinanın güçlü olmasından ötürü artçıyı çok yoran bir oturuş pozisyonu var ve artçı selesi birazcık dar ama kuyruk motogp kuyruğu _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
racing bir makinada artcının rahat oturması beklenmemeli zaten. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
racing bir makinada artcının rahat oturması beklenmemeli zaten.
rahatsız olması da beklenemeyeceği gibi 200 km hıza ulaştığında arkadaki artçı ne kadar zorlanıyo biliyo musun.zaten benm rahat olcak gibi bi beklentim yok ama arka kuyruk çok yuksek gibi geldi bna.artçı da bi yerde düşünülmeli. _________________ GsX-R 1000 K5
makina kene kırım kongoo hehe ankara dönüşü 30 km kullandım ama gözünü sevem 636tının binlik bana göre değil hiç sarmadı viteslerle oynayamadıktan sonra 2 vites 235 daha redlinesi var bunun 250km hıza yaklaşır kanımca _________________ Geceleri hayalinle yatıyorum. Sabahları konunla uyanıyorum. Sen hayatta tek umudumsun. Seni sürücem ölene kadar zx6r 636...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 14.07.2008 - 13:36 Mesaj konusu:
solcek_umut, len umut,r1 e sallayacağına bi zmnlar zx10 la benle kapışırken zx10 un üst kapağından fışkıran yağları ne çabuk unuttun. hazır yazmışken bunu da söyle bari.
benim r1 i yakalıyacam diye parça pincik ettin koca zx10u.......
neyse hayırlı uğurlu olsun yeni zx10 un.umarın yolun butaraflara düşer de deneriz..
umut,numaran yinemi değişti len,günlerdir arıyom ulaşamıyorum bi türlü...... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 14.07.2008 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SABERS, çok halısın bu makineler sürat için tasarlanmış ergonomi için diyil
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
ekamba, dostum zx-10 a serviste full yağ doldurdukları için üst kapağı açmıştı bunu sende biliyosun kapışırkende hep arkandaydım yanlış anlaşılmasın yeni tanıştığımız için sollamamışımdır ama illede r1 diyosan oralardan geçerken çağırırım seni buarada motoru satmışsın
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
ekamba, 532 577 21 86 kanki diyerinide kullanıyorum ama bundan rahat ulaşırsın _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 14.07.2008 - 13:46 Mesaj konusu:
solcek_umut, evet sattım kankam.düşün ne haldeyim.sataşacak adam arıyorum
sen burdan geçerken çağır ben bulurum r1 merak etme..
alcam alcam deyip duruyordun.sonunda aldın hayırlısı olsun bakalım.
bu arada numaran değiştimi ? ulaşamıyorumda........ _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
jason2901,kardeş zaten bu motorlara artcılı binilmez.her nekadar binselerde.
takacaksın mono kapak keyfine bakacaksın. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız