Tarih: 14.07.2008 - 13:04 Mesaj konusu: Cbf 150 ci arkadaşlar yardım lütfen
öncelikle selam
kawa nın yanında günlük kullandığın kanuniyi artık sadece bakkala çakkala ayırmak ve gün içinde daha rahat sürüş yapmak üzere CBF150 almaya karar verdim ama merak ettiğim şeyler var yardımcı olur ve fikirleriniz sunarsanız sevinirim..
kendi araştırmalarıma göre vibrasyon sorunu yokmuş
ekonomiklik konusunda da fena değilmiş
ben bu motoru 70-100 km/h aralarında kullanıp işlerimi görmek için düşünüyorum
ve gelelim sorularıma
- far ampülü H4 mü
- üzerinden çıkan lastikler nasıl ? direk değiştirmek gerkeiyormu
- topcase i direk üzerinde çıkan demire takmak mümkünmü yoksa çanta demiri almak gereklimi
- selesi rahatmı 100-150 km lik yolculuklar için ?
- dielimki sabit 80 km ile gidildi 1 depo ile kaç km yapar aşağı yukarı
bu sorular haricinde de yaşadığınız eksileri ve artıları yazarsanız sevinirim teşekkürker _________________ www.istanbulracingteam.org
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 14.07.2008 - 13:25 Mesaj konusu:
-far normal sarı ampül phılıps 8 ytl
-arka duro marka çok dandik en fazla 2 ay gezdirir yağmurda sabun gibi oluyo alırken deişmen daha mantıklı IRC tavsiye ederim
-topcase demiri çelik bence gerek yok kappa nın çantaları cuk oturuyo ....
-sele çok rahat büyük endrulardan farkı yok sınıfının en rahat motorudur....
-ilk 10 binde dengesiz yakıt harcar sonra düzelir km de yaklaşık 8.5 9.0 ykr yakıt harcar .... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Lastikler keyfe keder dağiştirilebilinir pek sorun yok, Topcase'i direk takabilirsin başka aparat almana gerek yok, Selesi oldukça rahat bence,
bir depo benzine ortalama 400 km gider. _________________
Tarih: 14.07.2008 - 13:32 Mesaj konusu:
teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere ama yakıt sarfiyatının optimala düşmesi için gereken 10,000 km biraz fazla değilmi
bu arada ampülü klasik scooterlarda kullanılan ampül sanırım bahsettiğiniz
bu ampüller scooterlarda ayna yapısı nedeniyle pek iyi aydınlatma sağlamıyor
bu bir honda ve kullanışlı bir motor oması nedeiyle aynasının çok iyi olduğunu düşünüyorum yeterli aydınlatmayı sağlıyormu ? _________________ www.istanbulracingteam.org
Tarih: 14.07.2008 - 16:41 Mesaj konusu:
Bazılarına cevap vereyim.
Topcase için aparat takmadan direkt kullanabilirsin. Özellikle Kappa 35 likler çok iyi oluyor.
Selesi fena sayılmaz. Bir keresinde 700 km virajlı gün içi gezi yapmıştım hiç rahatsız olmadım.
Ama otobanda 2 saat stabil gittiğimde resmen bir yerlerim ağrıdı. Sabit 80 km/h gidebilirsen eğer
rodaj sonrası 500 km ye yakın gidersin. Benim rekorum rezerv dahil 470 km ama değişken kullanmıştım.
Genel olarak CBF 150 dediğin hız aralığında kullanacaksan tatmin eder. Benim tek beğenmediğim aydınlatması.
Durduğunda ışığın zayıflaması, birde akşamları kısa farları yetersiz geliyor.
Aynalardan yana hiç şikayetim olmadı, görüş açısı gayet iyi...
buyuk motorunvar ve sehır ıcı 100 150 km lık yolculuklar ıcın cbf 150 cok komık yaa bendede hayabusa var ıstanbul ıcı kullanıyorum apache yı _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 14.07.2008 - 19:14 Mesaj konusu:
torcemo, 700 km çok iyi bu ayın sonunda 1600 km lik bir gezi düşünüyorum açıkçası tereddütlerim var... EROLL88, komik olan yeri neresi cbf 150 kullanan arkadaşlardan yardım istemiş bu arada hayabusan hayırlı olsun .... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 14.07.2008 - 19:27 Mesaj konusu:
Alıntı:
kawa nın yanında günlük kullandığın kanuniyi artık sadece bakkala çakkala ayırmak ve gün içinde daha rahat sürüş yapmak üzere CBF150 almaya karar verdim
Baba ah bu paranın gözü kör olsun be yauuuu bizde bırak Kawa yı sineksiklet bile yok _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 15.07.2008 - 16:27 Mesaj konusu:
avatarda gözüktüğü gibi 636 kullanıorum 1 tanede kanuni scooter ım var dediğim gibi
buda içincü olucak Allah kısmet ederse
kanuni artık canımı yakıo sıkılıorum :d
kawayla sadece IRT(istanbulracingteam) olarak hafta sonları çıkıorum
Son Mesajdan 169 saat 20 dakika sonra eklendi:
arkadaşlar ben yollarda görüorum belki sizlerden de uygulayan vardır ön far ampülünü xenon veya beyaz yanan ampüle nasıl değiştiriyorsunuz?
orjinal ampülü H4-H7 cinsinden değil çünki ? _________________ www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız