Tarih: 14.07.2008 - 16:04 Mesaj konusu: Eski toprak =)
selam MD ailesi abilerim ablalarım arkadaşlar.1 ay sonra dedemin ölüm yıldönümü ondan bana kalan miras bu eski toprak , bende onun anısına bu motoru toparlıyıp adam edip yürür hale getirmeye karar verdim.Şimdi fotograflarını veriyorum eski toprağın bu eski hali toparlıyıp yeniledikten sonra onlarıda sizinle paylaşıcam, bugün motorun yürüyen aksamını tamir ettik yeni parçalar ekledik canavar çalıştı buyrun fotolar;
Tarih: 14.07.2008 - 16:33 Mesaj konusu:
Dedene rahmet dilerim bu arada ata yadigarı sayılır gereken özeni göstermelisin cok zor olmayacaktır toplamak ama yapmışken hakkını ver derim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ya bence zaten eski deyip kalitesiz parçalar takma gerçekten restorasyon yapıyosan ve bunu rahmetli deden için yapıyosan çok güzel yap derim _________________ arabadelisi.yetkinforum.com
iskorpitixcihan, orjinal motoru var üstünde öğrenciyim bütçeme göre yapmaya çalışıcam işte ayrıca korumalarımla binicem.bu tarz motorlara korumasız bınıyolar cc sı dusuk dıye ama ne yazıkkı ınsanlar ölüyor bu ufak diye küçümsedikleri motorlarda belki beni görürlerde doğru yolu bulurlar tesekkurler
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1220 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 14.07.2008 - 21:54 Mesaj konusu:
Gereken özeni göstereceğini ve çok güzel topluyacağına eminim nede olsa ata yadigarı kolay gelsin , en kısa zamanda toparlaman ve bizimle paylaşman dileklerimle. _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1001 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 14.07.2008 - 22:20 Mesaj konusu:
TaMe_R1,canım kardeşim dedene Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın inşallah.
bu davranışını gerçekten saygı ile karşılıyorum,ben yıllar önce rahmetli Baba'ma 1 yaş yeni modelini almak için titan 125 ini satmıştım ve o arada geçici olarak binsin diye bir mobylette almıştım(hiç sevmediğim halde)ve Babam o motoru bir gece evin girişine parkedip öldü,bende o motoru hala o durduğu yerde takoza alıp silip temizleyerek o günkü gibi tam 9 yıldır koruyorum kardeşim ile beraber,kullandığım japonlar bile benim için o kadar değerli değil inan.Sende Dedenden sana kalan hatıraya sonuna kadar sahip çık. _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
çok güzel olur bu süslenince _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1001 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 14.07.2008 - 22:58 Mesaj konusu:
depresif_motorcu,teşekkür ederim kardeşim 35 yaşındayım ve ömrümün sonuna kadar öyle koruyacağım benden sonrakiler ne yapar onu bilemem ama _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız