Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Eski toprak =)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Eski toprak =)

Eski toprak =)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Eski toprak =) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam MD ailesi abilerim ablalarım arkadaşlar.1 ay sonra dedemin ölüm yıldönümü ondan bana kalan miras bu eski toprak , bende onun anısına bu motoru toparlıyıp adam edip yürür hale getirmeye karar verdim.Şimdi fotograflarını veriyorum eski toprağın bu eski hali toparlıyıp yeniledikten sonra onlarıda sizinle paylaşıcam, bugün motorun yürüyen aksamını tamir ettik yeni parçalar ekledik canavar çalıştı Çok gülüyorum buyrun fotolar;

Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten toprak kısa zamanda toprağı adam edersin umarım
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oyucal
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: İstanbul/Kartal

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En kısa zamanda toparlarda resimleri eklersin Alkışlıyorum

Son Mesajdan 23 saniye:

İnşallah
Başa dön
oyucal Çevrimdışı oyucal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dedene rahmet dilerim bu arada ata yadigarı sayılır gereken özeni göstermelisin cok zor olmayacaktır toplamak ama yapmışken hakkını ver derim Bravo
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun arkadaşlar işin zor kısmını hallettık motor yürüyor iş süslemeye kaldı Gülümsüyorum
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.07.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makine manyak Çok gülüyorum
kolay gele Göz kırpıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bence zaten eski deyip kalitesiz parçalar takma gerçekten restorasyon yapıyosan ve bunu rahmetli deden için yapıyosan çok güzel yap derim
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iskorpitixcihan, orjinal motoru var üstünde öğrenciyim bütçeme göre yapmaya çalışıcam işte Gülümsüyorum ayrıca korumalarımla binicem.bu tarz motorlara korumasız bınıyolar cc sı dusuk dıye ama ne yazıkkı ınsanlar ölüyor bu ufak diye küçümsedikleri motorlarda belki beni görürlerde doğru yolu bulurlar Gülümsüyorum tesekkurler
Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ve kolaylık versin Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142, saol Gülümsüyorum
Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gereken özeni göstereceğini ve çok güzel topluyacağına eminim nede olsa ata yadigarı kolay gelsin , en kısa zamanda toparlaman ve bizimle paylaşman dileklerimle. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 14.07.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TaMe_R1,canım kardeşim dedene Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın inşallah.
bu davranışını gerçekten saygı ile karşılıyorum,ben yıllar önce rahmetli Baba'ma 1 yaş yeni modelini almak için titan 125 ini satmıştım ve o arada geçici olarak binsin diye bir mobylette almıştım(hiç sevmediğim halde)ve Babam o motoru bir gece evin girişine parkedip öldü,bende o motoru hala o durduğu yerde takoza alıp silip temizleyerek o günkü gibi tam 9 yıldır koruyorum kardeşim ile beraber,kullandığım japonlar bile benim için o kadar değerli değil inan.Sende Dedenden sana kalan hatıraya sonuna kadar sahip çık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.07.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm

ama bu motoru adam edeceğine eminim ve yapmışken öğrenci bütçeni yiice zorla Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

goldminermechanic, helal olsun Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

9 yıl Alkışlıyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 14.07.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olur bu süslenince Gülümsüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 14.07.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu,teşekkür ederim kardeşim 35 yaşındayım ve ömrümün sonuna kadar öyle koruyacağım benden sonrakiler ne yapar onu bilemem ama Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal